Alıştık artık hakemler Bunları Hep Yapıyor Her maçta Böyle Olaylar oluyor Yadırgamamak Lazım..
Printable View
Alıştık artık hakemler Bunları Hep Yapıyor Her maçta Böyle Olaylar oluyor Yadırgamamak Lazım..
Hakemler müthiş bugün.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beşiktaş'da Delgado'nun yerine Bobo oyunda...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oyun hakimiyeti tamamen Rize'de su anda.
Çıldırt Bizi Deilrt Bizi Kartalım Bu Stadı Başlarına Yıkalım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
72' Savunmasında büyük boşluklar var Ç.Rizespor'un... Beşiktaş kontraataklarla golü bulabilir kalan dakikalarda...
valla maçı izleyemedim oyun oynuyodum ama demin NObre 2 metreden topu dışarı attı
Mac bitti.:(
Bu arada Ç.Rizespor'da Futbol Şubesi Yılmaz Zehiroğlu kırmızı kart görerek oyun dışına yollandı...
O nasıl oluyor ya Bashr yerine,Altan'a ilk defa duydum böyle birşey.:D
Hakemede tebrikler.(anlayan anladı)
Ricardinho Beşiktaş'a geldiğinden sonra Beşiktaş hep penaltı kazanmaya başladı :)
Ricardinho'dan değil o Nobre'den. Bugün de gördük ki hakemlerimiz neden Avrupa'da maç yönetemiyor. Rize'ye yazık oldu, en azından 1 puan almalıydılar, oynadıkları oyun 3 puanlıktı ama hiç puan aldılar. Şampiyonluk için artık önemli olan derbiler, biran önce gelsin artık derbiler.
Beşiktaşı tebrik ediyorum
doğru söylüyorsun
hakem rezaletti.
macin hakki beraberlikti bjk nin kaleyi tutan 1 tane pozisyonu bile yoktu.
Pozisyona,şuta ve oynanan oyuna puan verilmiyor.Beşiktaş kötü oynamasına rağmen kazanmayı bilen bir takım.Burdan bu anlaşılıyor.
maç yarın değil miydi yahu
:zuhaha mac bitti ömer 1-0 Bjk kazandı.
Tebrikler besiktas.Madem biz olamiyoz bjknin sampiyon olmasini tüm kalbimle istiyorum.Besiktas sampiyonlugu %60 garantiledi.Biz fbyi kesin yenecegimizden bjk eger fbyi kendi sahasinda yenerse ki bana göre yenecek ozaman sampiyon besiktas diyebiliriz.
Ayhana küfür ettiler dogru,ama sizden daha iyi muamele gördük bjkden,ayrica ben bjkyi cok seviyor degilim,bjk sampiyon olsun istiyorum.Kötünün iyisi olsun yani ;;).Sizin mi bide sampiyon olmanizi isteyecegiz :rolleyes:
Neyse,simdi ortam gergin fazla kizistirmayalim,söyleyeceklerimi söyledim.Bjk sizi yendimi sampiyon yanliz bunu unutmayin ;;)
Yahu ben bjkyi seviyormuyum saniyorsun?
Sadece kötünün iyisi sampiyon olsun.Hem bjk oynadigi futbol ile sampiyonlugu en cok hakeden takim.Bunu fanatik insanlar haric herkes söylüyor ;;)
Bjk bizi yensin fark 1 e indi.Bizde her zamanki gibi Gs'yi yenicez puan farkı 1 olarak lig biticek şampiyon biz olcaz.
Ben GS'li olsam rakiplerimi düşünmem, BJK nasıl puan kaybeder de ŞL'ye kalırım onu düşünürüm. Mesela bugün kaybetmeliydi ama kaybetmedi.
Maçtan sonra Rıza Çalımbay çok sinirliydi, benim gibi sakin biri bile bu kadar sinirleniyorsa neler oldu siz düşünün diyordu.
Hayaller kurardik biz yillar önce...:rolleyes:
Siz 5 senedir bizi yenemiyordunuz ASY´de.Gecen sene bala mala attiniz 1 gol yendiniz.Sonra FTK rövans macinda biz sizi ASY´de 3-2 yenmedik mi?
Hani hep yeniyordunuz?:rolleyes:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3 büyükte kötü oynuyor ama bjk kötünün iyisi diyorum.Anlamiyorsunuz ki?
Bjk öyle böyle 2.yarinin en basarili takimi.Kötü oynasa da kazaniyor.Sonucta rize maci cok zordur.Hatirlayin sizde rizeye yenilmistiniz bizde yenilmistik ;;)
Asy'den bahsetedim sadece:D.Genel olarak söyledim.Neyse 33. hafta görüşürüz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Besiktas daha Antalyasporla,Sivassporla,Bursasporla,Kayserisporl a ve Ankaraporla mac yapıcak bu macların en az ikisini kaybeder bence yani son haftaya kadar hibirsey belli olmaz.
Maçtan döndüm şimdi.Penaltı dışında pek pozisyonumuz yoktu Nobre'nin şutu dışında,iyi oynamadık ama kazandık ;).Penaltıyı attıktan sonra 80 dakika maçı diken üzerinde izledik.Taraftar muhteşemdi her zamanki gibi.Bu arada bazı arkadaşlar benim bu üstte yazdıklarımı yazmış ama belirteyimki Rize'de hiç oynayamadı..Neyse taraftar olarak Çarşamba Fener'i İnönü'ye bekliyoruz :D
BJK bayadır kötü oynayarak kazanıyor ama birgün bu ŞANS bozulacak...
Fener TS,BJK,GS ile üst üste oynayacak.Bu maçlardan en az ikisni kaybedecektir bence eğer Kayseri maçındaki gibi oynarsa.Gs daha da kötü olmamak için bastıracak,Bjk şampiyonluk için.Ts mağlüm İntertoto yada UEFA için bastıracak.Şampiyonluk düğümü bu haftalarda çözülecek bence.
Herkes kötü oynuyor zaten ne bjk ne fb ne de gs iyi futbol oyunuyor... Dün akşam kazandık kaldı 4...
Arkadaşlar Fenerbahçe Puan Kaybederken Beşiktaş Tüm Maçlarını Kazanacak mı ?
Birde Olaya Bu yönden Bakın Bakalım Beşiktaşın da Zor Geçecek Maçları var..
Arkadaşlar Beşiktaş Puan Kaybederken Fenerbahçe Tüm Maçlarını Kazanacak mı ?
Birde Olaya Bu yönden Bakın Bakalım Fenerbahçe'nin de Zor Geçecek Maçları var..
koray ile serdar tabi ki kim olucak bi de fener savunma olarak bjk kadar uyumlu deil hucum olarak ise zaten tuncay gibi adaminiz var bu arada bjk butun maclarini kazanicak mi diyorsunuz fener ve kayseri disinda hepsi zaten kolay mac (sivas ta biraz tehlikeli tabi) fenerin fiksturu cok zor su anda puan farki olsa bile fikstur olarak bjk daha avantajli bi de ek olarak bjk her hafta kotu oynicak diye bi kural yok