Ben Gerets'i istemiyorum ama.
Printable View
Ben Gerets'i istemiyorum ama.
servet i niye bu kadar eleştiriyorsunuz anlamıyorum adam giydiği formanın hakkını veriyor.yetenek de biryere kadar.o hataları yapmasaydı zaten avrupada oynardı.
Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusu Servet Çetin, NTVSpor.net'e yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon için Galatasaray ile anlaştığını ve transferin sadece imzaya kaldığını söyledi.
Sezon başında Fenerbahçe'den Sivasspor'a transfer olan ve burada sergilediği performansla yeniden A Milli Takım'a seçilen Servet Çetin, çok büyük bir aksilik olmazsa önümüzdeki yıl Galatasaray forması giyecek.
Geçtiğimiz haftasonu NTV'de yayınlanan % 100 Futbol programında Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat'ın "Servet ile anlaştık" açıklamasının ardından, milli futbolcu da transferi doğruladı. NTVSpor.net'e açıklamalarda bulunan Servet Çetin, Galatasaray yönetimiyle sözleştiğini ve işin imzaya kaldığını belirtti.
Denizlispor'da oynadığı dönemde de sarı-kırmızılıların kendisiyle ilgilendiğini ifade eden Servet, "Ben o dönemde de Galatasaray ile anlaşmıştım. Ancak daha sonra Fenerbahçe devreye girdi ve şartları daha iyi olduğu için oraya transfer oldum" diye konuştu.
Hayirli olsun. Song kesin gidecek o zaman.
Gerets giderse, Song kalır ..
Song kalacak yahu.Gerets %100 kovulacak sezon sonu.Song-Servet ikilisi defansta kalacak.Tomas gönderilebilir.Devre arasinda zaten Tomas gönderilecekti ama bizimkiler iyi defans bulamadiklarindan Tomas ile idare ettiler.Cok hata yapiyor Tomas.Sezon sonu Tomas yolcu.
Dua edinde Sampiyonlar Ligine felan katilirsaniz Chelsea ile karsilasmayin :)
omerdinho soyle desen daha iyi olmazmiydi chelsea ile hic bir turk takimi eslesmesin ama eger avrupada biz turkler basari istiyorsak kim gelirse gelsin yenmek zorundayiz
Sivasspor'un başarılı savunma oyuncusu Servet Çetin, NTVSpor.net'e yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon için Galatasaray ile anlaştığını ve transferin sadece imzaya kaldığını söyledi.
http://www.ntvspor.net/Images/12545.jpg
NTVSPOR
Güncelleme: 13:16 TSİ 11 Nisan 2007 Çarşamba
l Nermin KARTAL ÖRKMEZ
Sezon başında Fenerbahçe'den Sivasspor'a transfer olan ve burada sergilediği performansla yeniden A Milli Takım'a seçilen Servet Çetin, çok büyük bir aksilik olmazsa önümüzdeki yıl Galatasaray forması giyecek.
Geçtiğimiz haftasonu NTV'de yayınlanan % 100 Futbol programında Galatasaray İkinci Başkanı Adnan Polat'ın "Servet ile anlaştık" açıklamasının ardından, milli futbolcu da transferi doğruladı. NTVSpor.net'e açıklamalarda bulunan Servet Çetin, Galatasaray yönetimiyle sözleştiğini ve işin imzaya kaldığını belirtti.
Denizlispor'da oynadığı dönemde de sarı-kırmızılıların kendisiyle ilgilendiğini ifade eden Servet, "Ben o dönemde de Galatasaray ile anlaşmıştım. Ancak daha sonra Fenerbahçe devreye girdi ve şartları daha iyi olduğu için oraya transfer oldum" diye konuştu.
"DERBİ MAÇLAR ŞAMPİYONU BELİRLER"
Şampiyonluk yarışına da değinen tecrübeli futbolcu, ligin bitimine 7 hafta kalan Fenerbahçe'nin puan, Beşiktaş'ın ise fikstür avantajına sahip olduğunu söyledi.
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesinin puan puana geçtiğini, ancak bu sene Fenerbahçe'nin 4 puan önde olmasının futbolcuların üzerindeki baskıyı azaltacağını ifade eden Servet, yine de sarı-lacivertlilerin 3 büyük takımla yapacağı maçların şampiyonu belirleyeceğini söyledi.
Çok büyük ihtimalle Servet gelecek sezon GS forması giyicek... Daha önceki konu açıldıgında tam belli degildi galiba ama şimdi kesin gibi...
Adnan Polat'ın, 'Önprotokol yaptık' dediği Sivassporlu Servet Çetin, yeni sezonda Galatasaray forması giyeceğini doğruladı.
NTV’nin sorularını yanıtlayan genç oyuncu, “İş imzaya kaldı. Ben Denizlispor’da oynarken de Galatasaray’la anlaşmıştım ama Fenerbahçe devreye girdi ve şartları daha iyi olduğu için oraya transfer oldum” diye konuştu. Servet, şampiyonu derbilerin belirleyeceğini de ifade edip, “Fenerbahçe’nin 4 puan önde olması tabii ki çok büyük avantaj” yorumunu yaptı.
12.04.2007
Kaynak : Fanatik
Sivasspor'un milli futbolcusu Servet Çetin, gelecek sezon için Galatasaray ile kesin olarak anlaşmaya vardığını belirterek, "Seneye Galatasaray forması giyeceğim" dedi.
Fenerbahçe'den ayrılarak sezon başında Sivasspor'a transfer olan ve performansıyla yeniden milli takıma seçilerek dikkat çeken Servet Çetin transfer dedikodularına son noktayı koydu. Milli oyuncu, Galatasaray ile anlaşma sağladığını ve detaylar konusunda menajerinin sarı kırmızılılar ile görüşmeleri sürdürdüğünü söyledi. Artık ligde kalan 7 haftada Sivasspor'un başarısını düşündüğünü söyleyen Çetin, "Transfer hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum. Gerekli görüşmeleri zaten menajerim sürdürüyor. Şu anda zorlu 7 maçımız daha var. Rahatlamak için en az 1 galibiyete daha ihtiyacımız var. Ondan sonra çok zorlu maçlar oynayacağız. Gaziantep maçından sonra Denizli ile yapacağımız maç rakibimiz açısından çok önemli olacak. Önümüzdeki 2 haftada istediğimiz puanları alırsak peş peşe oynayacağımız Galatasaray ve Beşiktaş maçlarından da iyi neticeler alabiliriz" dedi.
Galatasaray yönetimi ile kendisinin de görüştüğünü belirten Servet, "Yeni sezonda Galatasaray forması giyeceğim" şeklinde konuştu. Servet Fenerbahçe'nin de kendisiyle yeniden ilgilendiği şeklindeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, bu konuda kimseyle görüşmediğini dile getirdi. Servet Çetin, "Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılıp Sivasspor'a geldikten sonra herkesin 'Neden gitti' dediğini duymak beni mutlu etti. Burada da elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Sivasspor'a gelerek doğru bir karar verdiğimi gördüm" diye konuştu.
Haber DHA
Haber Dogrudur Arkadaslar Servet Cetin Seneye Galatasarayda Hayirli Olsun
servetin transfer haberleride artik baydi 20 tane konu var servet Galatasaray'da diye... keske konuyu acmadan bir arama yapsaydin..
Galatasaray bakan 2 aydır alıyo hep serveti..
Servet ile ilgili tüm gelişmeleri buraya yazın lütfen.
servet gelecek ama canınızı sıkmayın savunmaya daha tecrubelı kalıtelı bır yabancı trnasfer edılecek ozellıkle popescu olayında oldugu gıbı savunmayı toparlıyacak bırı tomas ve song kesın gıdıyor
İlk adım Servet
"Gelecek yılın transferlerini lig bitene kadar tamamlayacağız Servet’in transferi Song’dan vazgeçtiğimiz anlamına gelmez".
İMZA PERŞEMBE
G.Saray Kulübü Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, gelecek yılın transferlerini lig bitene kadar tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Sezgin, "Yoğun çalışma içindeyiz. Servet perşembe günü imza atacak. Birkaç oyuncu ile daha aynı aşamadayız" dedi. Servet'i iyi olduğu için istediklerini
belirten Sezgin, "Bu transfer Song'dan vazgeçtik demek değildir" ifadesini kullandı.
perşembe günü nasıl imzalıyor anlamadım ....