Bu akşam güzel bir Gs şov izliycez ;;)
Printable View
Bu akşam güzel bir Gs şov izliycez ;;)
İlk defa Gs'nin kazanmasını istiyorum bu macı kazanıp Bjk ile puan farkını sabit tutmalari ilelyen haftalardada 2.ciiği kapması lazım Gs'nin.2-0 alır bu macı Gs.
Galatasaray farka gider, rahat kazanır. 4-0 alır gibime geliyor.
Görünen Köy Klavuz istemez.;)
Galatasaray Rahat alıcaktır..:)
Bence aşırı iddialı konuşuyorsunuz sonra puan kaybederseniz sizin için çok kötü olur benden söylemesi
Tabi bir bildiklerimiz var YAwww Rize deplasmanda mac kazanamayan takim sadece 2 galibiyeti var butun maclarini evinde kazaniyor Galatasaray ise artik iyi bir hava yakaladi ideal ilk defa onbir ilk oturdu cihan ortasaha gobekte iyi oynuyor necati ve umit karan forma girdi rizenin tek sansi hasanin oynamamasi oda oynasaydi rize ayaginda top bile tutamazdi cunku ortasaha rakibe basan bir ortasaha oldu ustelik bir gol atsak bile besiktas gibi geri cekilmicez bu macta cok baskili bir oyun olcak mac en 3 gol atariz
Bu maci 4-0 yada 5-1 kazanacaz.Ümit karan Hattrick yapacak ;;) Yazin bunu bir köseye,aksam mactan sonra bakariz :)
Bende Gs'nin bu maçtan galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum ama belli olmaz top yuvarlaktır
Ama Gs bir puan kaybederse çok alay ederim sizinle:zuhaha
Görücez bakalım Şemsi ;;)
baran kardes valla bencede umit hattrick yapacak
cunku ortasaha inamoto kotu de olsa cok top kapiyor cihan oda cok top kapiyor ayhan desen hep oyle keske hasan sas oynasa ya ozaman ortasaha top oynayamaz rize
ayrica bu macta penaltida var
Hasan sas varmi macta
Muhtemel 11'ler
Galatasaray
Mondragon
Emre Aşık
Orhan Ak
Stijepan Tomas
Ayhan Akman
Junichi Inamoto
Sabri Sarioğlu
Cihan Haspolatli
Ümit Karan
Necati Ateş
Hakan Şükür
Ç.Rizespor
Zdravkov
Emrah Eren
Gustavo Victoria Rave
Başhir
Ibrahim Said
Ferdi
Yasin Çakmak
Altan Aksoy
Cem Baki
Zafer Biryol
Ergin
Galiba yok
Çok emin konuşmayalım. N'olur ne olmaz ;;)
Hasan yerine galiba haka sukur oynucaz ama bence hasan yerine mehmet topal oynucak sabri ortsahaya cekecek cihani sagbeke koyacak bence en mantiklisi bu ozaman ortasaha cok iyi olur
GalataSaray'da kale Aykut'a emanet
Turkcell Süper Lig'de 29.haftanın kapanış maçında Galatasaray'la Ç.Rizespor karşı karşıya geliyor. İki takımın da ilk 11'leri belli oldu. Galatasaray'da Mondragon midesindeki bir rahatsızlıktan dolayı Ç.Rizespor karşısında forma giyemeyecek. Galatasaray'ın kalesini Ç.Rizespor karşısında Mondaragon'un yerine Aykut koruyacak.
Kaynak : Sporx.com
Ayrıca Rize'nin başında Rıza hoca var bunu unutmamak lazım
İstiklal Marşımız okundu..
Mehmet Topal ilk 11'de ;;)
İyi olan kazansın..;)
cem yerde kaldı
Galatasaray iyi bastırıyor. Ç.rizespor kontradan atarsa şaşırmam.
Zafer Biryol vole vordu.. Normal vursa belki de gol olacaktı =)
Aaaaaaaaa Gol atti Rize ama hic uzulmuyorum iyi oynuyoruz bu maci alacagiz
Gol oldu rize attı :D
Gol Gol Altan Altan... oleyyyyyyy oleyyyyyyy oleyyyyyyyyyy
olamaz ya golü yedik:( ama alırız biz bu maçı...
golü altan attı..
allah kahretsin demek istiyorum,okadar bastiriyoz,duran toptan gol yiyoz :mad:
Rize Attı 1-0
Golün adı Altan.
Maçın başından beri Emrah G.Saray'ın sol kanadını adeta felç etti...
Bu maci alacaz besiktaslilar ve kayserililer hic umitlenmeyin
nasıl yedik yaa.Ama süper oynuoz yeneriz
Rize bir gol daha bulsa bu iş biter;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
G.Saray bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamadı... diyor maçı takip ettiğim sitede;)
gooooooooooolllllllllll necati
bu maci alacaz semsi kardes cok umitlenme ilk yari boyle biter 2yari farka gideriz
simdi bizdemi puan kaybedersek satildiniz diyelim besiktaslilari bu yuzden kiniyorum
Goool be kocum Neco.Düzeldi neco düzeldi :) O ne vurus öyle :D
Goooooooollllllll Necoooooooooooooo
Gol oldu 1-1
Necati yine kendini gösterdi :)
1-1 oldı necati attı