Herşeyin bir sırası var sıra bizede gelecek unutmaki zalim..!
Son gülen iyi gülecek...
Denizlispor'u yenersek sevinirim..
Printable View
hadi aygün konu açıldı yorumlara devam.
Beraberlikle biterse süper olur
Dünkü mactan sonra oyuncularin moreli alt üst oldu.. ayni sekilde Zico'nunda moreli bozuldu.. puan kaybedersek sasirmam..
Kesinlikle Fener alacak, ve gecen sezonun intikamini alacak. Denizlispor kumeye, Fener ise $ampiyonluga yakinlasacak. :D
Maçta olacağız hep destek tam destek FenerBahçeden olanlardan sonra fark bekliyoruz ...
bu macin hakemine allah sabir versin
bence f.b bu maçı geçen sezonu da hatırlıyarak hırsla çıkcak ve maçı alacak ....
tabi ligden çekilmezse :)
şuan bu konu konuşuluyor bizde biletleri aldık bekliyoruzz kararı inş. denizli maçından sora çekilceksen ligden çekiliriz :D:D:D:D
Çekilmek o kadar kolay mı ya, boş laflar bunlar ..
Denizli maci tv de yayinlanmayabilirmis..
Kurallar gereği belki zor değildir ama kimse buna cesaret edemez .. Maç sonu sinirle söylenen bir laf bu bana göre ..
Fenerbahçe ligden falan çekilmez.
Maçı alır tahminimce
Ligden çekilme falan olmaz, eğer öyle bir şey olursa Fenerbahçe seneye Lig A'dan başlamak zorunda kalır, böyle bir şey yüzünden 2 senesini kaybeder. Neredeyse kulübü kapatalım diyecekler yahu, ne ligden çekilmesi, çıkın oynayın hakeme rağmen kazanın!
Hakem falan filan muhabbetlerini geçelim arkadaşlar. Fenerbahçe - Denizlispor maçı hakkındaki düşüncelerinizi alalım?
Eger denizlispor da Yusuf takimi gene iyi yönlendirirse,denizli fb ile oynadiklari son 2 mactaki gibi iyi dayanirsa bu mactan da puanla dönecektir:)
bu maçtan fenerbahçe kesinlikle 3 puan alacaktır herkes bunun farkında saraçoğlunda bırakacağımız 2 puan bize çok şeyler kaybettirir....
son 4 haftada 3 derbi de kesin 2 veya 4 puan bırakcağız bndan çok eminim bunu göze alarak futbolcuların kesinlikle kazanacağını düşünüorum
fenerbahçeli yöneticiler hakemleri baskı altına aldılar bu maçta fenerbahçe lehine penaltı çıkabilir
Evinde F.Bahçe üstün
Fenerbahçe ile Denizlispor, ligde yarın 32. kez karşı karşıya gelecek. Denizlispor'un Birinci Lig'e yükseldiği 1983-84 sezonundan itibaren iki takım arasında yapılan 31 lig maçında sarı-lacivertliler 19, yeşil-siyahlılar ise 4 galibiyet elde ederken, 8 maç da berabere sonuçlandı.
''Sarı Kanaryalar''ın attığı toplam 73 gole, ''Horozlar'' 29 golle karşılık verebildi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Denizli'de yapılan maç 0-0 bitmişti.
-DENİZLİSPOR'UN İSTANBUL'DA GALİBİYETİ YOK-
Fenerbahçe ile Denizlispor arasında İstanbul'da yapılan lig maçlarında sarı-lacivertli ekibin büyük üstünlüğü göze çarpıyor. İki takım arasında İstanbul'da yapılan 14 lig maçında, Fenerbahçe 13 galibiyet alırken, 1 maç berabere sonuçlandı ve Denizlispor, Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda galibiyet elde edemedi. İstanbul'da Fenerbahçe'nin 49 golüne, Denizlispor 11 golle karşılık verebildi. Denizlispor, İstanbul'daki tek beraberliğini 14 Ekim 1995 tarihinde 0-0'lık skorla alırken, rakip sahadaki son 8 maçı da yitirdi.
Bu arada, 1983-84 sezonunda iki takımın lig tarihindeki ilk sınavı, Fenerbahçe'nin cezası nedeniyle Eskişehir'de oynanmış ve sarı-lacivertli takım 3-1 galip gelmişti.
-FENERBAHÇE 2 KEZ 7-0 KAZANDI-
Fenerbahçe, Birinci Futbol Ligi tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerden 2'sini Denizlispor karşısında elde etti. Sarı-lacivertliler, 1984-85 ve 1996-97 sezonlarında yeşil-siyahlı takımla Fenerbahçe Stadı'nda yaptığı maçlardan 7-0'lık sonuçlarla galip ayrıldı.
28.04.2007
Kaynak : AA
Ben asıl olarak maç sonucunu değilde maçtan sonraki açıklamayı bekliyorum ;;)
hakemler cok etkilendi ben eminimki hakem bu macta en ufak seylere duduk calacak en cok fenerbahce lehine dudukler calacak denizlisporlu futbolcularin isi cok zor ne ufak harikette kirmizi bile gorebilirler
iyice hakemleri etkilediler diger takimlarin iside zora girdi
fenerbahceli futbolcu kendiniyeredeatsa hakem artik penalti verir hersey bu duruma geldi Allah sabir versin
Doğru söylüyor Emrah abi hakemleri baskı altına alıyor Fb yönetimi
Tamam bak bundan sonra istediğiniz yapılır;;)
Biraz objektif olun.. hakemleri baski altina almak ne demek??
hakemler 29 haftadir aleyhimize düdük caliniyor..
Valla ben yorumun aynen dogru dediklerimde olacak gorursunuz kolaymi artik mac yoneltmek omerdinho kendini hakem yerine koy ve bu hafta macin sukru saracoglunde hakemin isi gercekten zor ben dogrulari soyluyorum en ufak seyde artik duduk
Ya Allah aşkına yapmayın yapılan açıklamalarla hakem kendini baskı altında hissetmezmi en küçük yanlışında gündem haline getiriliyor siz olsanız baskı altına girmezmisiniz yanlış yapma korkusuyla maça çıkmazmısınız?
E baskı altına girince hata yapma olasılığı yükseliyor adamların?
Eğer bi hakem 2 laftan baskı altına giriyorsa FİFA kokartını yırtıp atsın bence .
maçın hakemi kim acaba ??
Maç öncesi Maçtan Çok hakemler konuşuluyor helal olsun ne hakemlermiş.:)