Mehmet tebrik ederim. Çok güzel bir çalışma olmuş.
Printable View
Mehmet tebrik ederim. Çok güzel bir çalışma olmuş.
valla banada oldu uygulama dosyasi bulunamadi d'ye yazdi cok ugrastim ama b'r turlu yapamamistim hep bu konuyla ilgili seyleri okudum faydasi olmamisti ama meyersem cok ama cok basit hata yapiyormusum fm6 nin yolunu gosterirkenfm 6 dosyasina iki kez basip kaydet diyodum yani icine gidiyordum sonra birkez basmayi denedim ve olduuuuuuuu mutlu sonnnnnnnnnnnn/
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
fm 06 yazan sey 07 olcak kusura bakmayin
ilk başta herkeze slm ben yeni üye oldum ve oyunu kuramadım 2007 yi. masa üstünde oyunu açıp çalıştır dediğimde dosya bulunamadı diyor. ayarlar bölümünde bütün ayarları yaptım her şeyi yaptım çalıştır proğramından regedit yazıp folder dosyasını falan buldum dil seçeneklerini ingilizce yaptım ama oyunu bir türlü açamadım lütfen bana bu konuda yardımcı olun şimdiden teşekkür ediyorum.
hata çıkmıyor. oyunu çalıştırıyorum dosya bulunamadı diyor hep.
Saol Elllerine Saglik
Ben yuklerken en son aşamada unnınstal olarak bir hata veriyor bunu nasıl çöze bilirim
Arkadaşlar benim şu hatama bir göz atarsanız çok sevinirim.Link= http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=41080
http://img471.imageshack.us/img471/2571/fmtrkern3.jpg
İşaretlenmiş olanların hepsini kaldır..
Hiçbirşey işaretli değil ki zaten.
arkadaşlar maç spikeri türkçe deyil bende 1.0.55 versiyn var bende normalmi yoksa benmi yanlış kurdum yardım ederseniz sevinirim:D
ben kurdum herşeyi giriyo oyuna sonra siyah ekran oluyo ve sağ altta top işaretiyle kalıyo yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Dil ayar´ını yapmamışın sanırım kontrol etmeni tavsiye ederim.
Tıkla.
beyler soruma cevap alamadim acil yardim edin avasti da devre disi biraktim ama uygulama dosyasi bulunamadi dio ne yapmaliyim
Turksportal Kuralları derki;
Turksportal, SIGames' in Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi' dir. Forumlarımızda c.rack veya benzeri yöntemleri sormak, hakkında bilgi verici konular açmak, cevaplar vermek yasaktır..
Arkadaşım zaten Türkçe Yaması çıkartıldığında spiker Türkçe değil idi..
ne bicim forum bu o zman yardim istedik iyi ki neymis bide ***** ile ilgili bilgi vermek yasaktir flan hepiniz kopya cd den oyun oynamayi biliyosunuz ama bende ki oyun orjinal ***** dosyasi flan yok sadece oyunun turkcesini acamadik en acayip bi cevap yaziosun!!!!
abi bana bi yardımcı olurmusunz ya rar dosyasını nasıl acıyoruz tıklıyorum uygun prog. sec die bisi gelio rar dosyası nasıl acılıo acilen pls
Dosyanın üstüne sağ tuş ile tıkla Birlikte Aç/Program seç/Winrar Arşiv Yöneticisi.Birde altta Bu tür dosyaları açmak için Seçili programı kullan diye bir yer var onuda işaretle sonra tamam Diyerek işi bitir ondan sonra açılır :)
Sana Örnekte vereyim..
http://img255.imageshack.us/img255/527/winnnk8.jpg
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=31928
Kardeşim burada Winrar'ı yükle sonra zaten çıkar...;;)
eyvallah eline sağlık
arkadaslar lutfen yardim edin uygulama dosyasi bulunamadi diyor herseyi yaptim olmadi
Bravo Mehmet iyi iş çıkarmışsın...Ellerine Saglık...
herkese selam bende de uygulama dosyasi bulunamadi dior ve ne yaptiysam olmadi yardimci olursaniz cok sevinirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
herkese selam bende de uygulama dosyasi bulunamadi dior. ne yaptiysam acamadim turkceyi. yardimci olursaniz sevinirim
run time error '76': path not found hatası veriyor tam gircegim zaman lütfen yardım.msn den uslasırsanız sevinirim [email protected] kaç aydan beri ugrasıyorum denemedik birsey birakmadım ama olmuyor lütfen yardım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\fm.exe seklinde olması gerekmiyormu senin degigin gibi mi olcak bende de run time hatası veriyor ben sonuna fm.exe dosyası koyyorum ondan olabilirmi.
Vista mı kullanıyorsun arkadaşım??
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=239
Şu konuya bir bak.
Birde sonuna fm.exe yazma.
Valla başka neden kaynaklanır bilemiyorum arkadaşım.İstersen Türkçe FM yi tekrar çek siteden belki download ederken sorun olmuştur.Sonra bu konuda ilk sayfada neler yapman gereken yazıyor onlarla bir karşılaştır yaptıklarını.
tesekkürler arkadasım ama yine halledemedik ne yapcam bilmiyorum fmde oynayamıyorum delircem walla
Şimdi evde değilim akşama eve gidince daha ayrıntılı yardım etmeye çalışırım ozamana kadar başka yardım eden çıkmazsa.Bakalım halledelimde bir FM ci daha oyununa kavuşsun.:)
ya kardes ben turkce yamayi senin dedigin gibi aynen kurdum ilk baslarda gayet guzel turkceydi sonra tamda bugun oyunu actim ama turkce olmuyor tr yamayi sildim tekrar yukledim yine tr olmuyo ingilizce oluyo bi arastirirmisin sana zahmett cvp yazarsan sevinirim simdiden tskler
Belki oyunun orjinal değilse ondan kaynaklanıyor olabilir başka birşey bulamadım arkadışım.
Mehmet yardım edecekmiş.
Bendeki sorunda su ; hersey tmm oyuna girior tam menuye gelince pc donuyor.
Ne mouse ne de klavye calisior..
abi bende run time''76'' hatasını veriyo sizin dediklerinizi aynen yaptım ama degişen bişey yok
not:oyunu d'ye kurdum