merhaba kobe ben indiryorum inşallah güzel olur kaç saat sürüyor inmesi bende flashget 1.82 verda hızlı inermi Emeğe saygı sağol valla
Printable View
merhaba kobe ben indiryorum inşallah güzel olur kaç saat sürüyor inmesi bende flashget 1.82 verda hızlı inermi Emeğe saygı sağol valla
bosuna ındırme kardes pısman olursun
çok uzattınız arkadaşlar tm ben im suçum programda hata var bu kadarda üzerime gelmeyinş
adamların kotasını motasını ye bitir.sora benim sucum de.hostttt
hala da programda hata var diyor ya!! baştan o kuzen yalanlarını uydurmadan adam gibi çıkıp yalan söyledim desen veya hiç cevap vermesen bu kadar üstüne gelmezdik. ben yazıcağımı yazdım konuyu kapatmıştım ama insana 5 yaşındaki çocuk muamelesi yaparsan hakedersin. daha bu dediklerimiz ne ki?
bu arada sen de çocuğa karşı konuşup duruyosun ama bi kanıt at ortaya diye düşünebilirsiniz. tbl yamasının ekibinde görev yaptım ve yama için stadyumdaki anons seslerini değiştirip basketten sonra türk oyuncuların anons edilmesi için çalışmalar yaptık. ancak daha önce nba live 06 için yayınlanmış olan audy 06 programını kullanarak nba live 07'nin seslerini de düzenleyebilir miyiz diye baktık ancak oyun göçtü. yani teorik olarak ses dosyalarını değiştiren bir program nba live 07 için zaten yok. bu kadar çırpınmamın sebebi de insanların iyi niyetinin bu tip sahtekarlar tarafından sömürülmesini bir türlü hazmedememdir.
artı arkadaşın dediği gibi şu klasör bu klasör demeye de gerek yok. spiker ses dosyası budur: NBA LIVE 07\audio\speech\gamespch\english\xspchdat.fcd
sonuna kadar katiliyorum sana eagle-eye kobe denen sahsin ilk kurbani malesef benim ve bu ay bitene kadar malesef cok idareli olmak durumundayim suan kotam 3gb oldu :(
yaw bu spiker muhabbeti ne kadar çok uzamış..:S
eagle-eye anaykh sizinle konuşmak istediğim bişe var msn eklerseniz bişe konuşmak istiyorum [email protected]
soylemek istediklerini burda soylersen sevinirim tanimadigim insanlarin adreslerini eklemek gibi bi aliskanligim yok
msn'e ekleyip de sallayacağın küfürleri buradan alalım mümkünse..
laflarına dikkat edersen sevinirim küfür edeceğimi nereden çıkardın eagle-eye sen sadece forumda buraylamı ilgileniosun
kobe0024,bence eğer böle bi sahtekarlık yaptıysan(ki yazılarından anlasılıo) bu kadar yalan sölicene ilk başta özür dileyeblrdin sence de öylee diil mi????
4 sayfadır gelen şikayetlere doğru düzgün cevap vermemişsin. linki kaldırıyorum. tekrar edilirse bu durum ceza gelir.