Satmak istediğin oyuncuları transfer listesine koy ve istenilen ücreti değerinden biraz daha düşür...
Printable View
Satmak istediğin oyuncuları transfer listesine koy ve istenilen ücreti değerinden biraz daha düşür...
arkadaslar ve abiler
fm 2006 da ilk sezondan sonra tuncayi 30 anelkayi 20 sikinci sezon sonunda sezeri 25 kemali 10 milyon paunda satmisken 2007 de ne kadar basarili oyncularim olursa olsun satamiyorum iyi fiata bunun varmi bi cozumu
tesekkurler
arkadaslar benim oyuncu satamam sorunum biraz daha deisik
ben yuksek fiata iyi oyuncu satamiorum
fm 2006 da ilk sezondan sonra tuncayi 30 anelkayi 20 sikinci sezon sonunda sezeri 25 kemali 10 milyon paunda satmisken 2007 de ne kadar basarili oyncularim olursa olsun satamiyorum iyi fiata bunun varmi bi cozumu
tesekkurler
bilmiyorum 2007 daha gerçekçi daha çok pazarlık yapmaya çalışmalısın
3 mac I**uinta
İnegölspor-Caner Ağca.
Oyuncunun performansı çok iyi olması lazım ki o fiyatlara satabilesin...
Steward Downing...7 maç
bende hiç olmadı
Bende de hiç olmadı... Çok zor 5 maç üst üste...
2-3 maç gördümde 5 maç üst üste oynuyanı görmedim.Steven Downing oynamış bak 7 maç;)
ben manchester dayken giggs 5 mac oynamıstı ust uste 10...
Yanlış anlaşılmasın ama ben buradaki mesajların hiç birisine inanmıyorum.
çünkü resim olmadığı zaman şüpheli oluyor.
5 maç değil ama torres chelsea'de 3 maç üstüste 10 aldı
Benjamin Lauth'u nasıl satabilirim?
Saol'un arkadaşlar dün transfer'in bitimine iki gün kala Lincoln'ü 15M + 40 Maç oynadıktan sonra 10M daha ve bir dahaki satıştan %50 Pay ile, Ewerthon'u 10M + 50 Gol attıktan sonra 10M + %50 Satma payına Atletico Madrit'e Sattım Recoba'ya da 2,5 M aldım promosyon hesabı ucuza verdim :D;
Satış yapmanın sırrını öğrendim yüksek ücretle satmak istediğiniz oyuncuyu satılık listesine koyun ama anahtar oyuncunuz olarak ayarlayın. o zaman fazla para veriyorlar kulübün ihtiyacı yok olanlara çok az ödüyorlar. Şu anda Mondragon'un da Türk olmasıyla sadece 2 yabancı ile girdim sezona iliç ve Tomas hadi bakalım hayırlısı. :)
Carlos Elias-2 mac
Bence Adriano ve Zlatan Ibrahimovic'le Internazionale...
Ya sizce ?
ronaldinho-eto'o------->barcelona
sergio aguero arkadasim bisey soracam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
premier lig simgelerini nereden indirebilirim
İki konuyu birleştirdim. Bu tarz konuları bu başlık altında konuşun.
Konuyu olması gereken konu ile birleştiriyorum.
Bu tarz konuları artık sabit başlık olarak açtığım konuda tartışalım. Konuyu olması gereken yere taşıyorum.
ya beyler adamı övun mactan sonra gazate haberi cıkarsa tek ama.ondan sonra oyuncunun favorisi oluyonuz ve sizi dinlemeye baslıyorlar.ben mesele hepsinin favorısınde varım suan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben ze robertoyu satamadım gitmedi benden
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
a.kerzhakov ve umit karan
serkan gedik her takimima alirim
Dogru yeremi yaziyorum bilmiorum ama ben simdi Etimes'Le Lig A'ya yükseLdim.. Lig A'da yabancı oyuncu alamıyoruz fakat bazı ülkelerden transfer edebiliormusuz, bi ara okumustum burda.. Hangi ülkelerden transfer yapabilirim ? ve transfer önerileriniz..
Kazak oyuncuları alabilirsin.Ancak şunu da belirtmeliyim ki hilesiz bir oyunda Türk oyuncular Kazak'lardan çok daha iyi.Yani diyeceğim o ki boşuna masraf yapma.Çok daha güzel Türk oyuncularına yönel...
Bence Arjen Robben .Sizce kim?
Kesİnlİkle Katiliyorum.. Robben En İyİsİ..
Tom Soaters bence.SoL ayağını harika kuLLanıyor.
Konuyu olması gereken konu ile birleştiriyorum.
Bence Steward Downing...
Andres Guardado bence en iyi sol kanat oyuncusu.
Aslında Martin Petrov'da bayağı güzel oynuyor.
Evt.Martin petrov da çok iyi kuLLanıyor ayağını.
Adriano´nun da sol ayağı iyi ama bencede Robben.
arkadaslar ben bir oyuncuyu serbes bırakmak istiyorum ama bır türlu gitmiyor serbes kalma ücreti cok yüksek bunu nasıl düsürebilirim veya nasıl yollayabilirim basıma sorun oldu cıktı transfer listesine koyyorum yaslı oldugu için hiç kimse istemiyor lütfen yardımmmm.....
Bende Trabzonspora Josmer Altidore'yi aldım iyi oyuncu gibi gözüküyor geleceği var mı?(17 yaşında)
Arkadaslar yanlis anlamadiysam 2007de ecrubeli oyuncularin genclere ornek olmasi gibi bi durum var bunun hakkinda bilgi verebilecek olan varmi???
mesela takimimda alex ve diego var istiyorumki diego alexi kendine ornek alsin..???
bunu sitede rahatça bulabilirdin... hatta bn sana buldum bile;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24892 bi daha yardım isterken forumu iyice araştırmanı tavsiye ederim;;)