Aman be abi unutulur mu...:)
Printable View
Aman be abi unutulur mu...:)
Raikkonen arabayı çok zorluyor sanki, McLaren'de de aynıydı. Aşırı hırsından dolayı sürekli arıza çıkıyor olabilir kanımca. Schumi'nin yeri zaten imkansız dolmaz :D
Evet ondan da oLabiLir.Arabayı aşırı derecede zorLuyor.Ama biraz dikkatsizLik te var gibi,konsantre de olamıyor bazen.Bu sorunLarı oLması beLki çok daha iyi oLabiLecek bir piLot.
Seçkin bence arabayı zorladığından olmuyor bir uğursuzluk var o adamın üstünde.:) Pilotajdan kaynaklı değil bence teknik mesele.Geçen sene McLaren teknik yönden zayıftı ama Ferrari'de öyle sezonun önemli yarışlarında Schumi'nin arabasının iflas ettiğini hatırlıyorum sanki...
Zaten teknik yönden 4X4 lük bir takım yok.PiLotLarda da iş bitiyor bence biraz.FormuLa arabaLarı çok hassas ve enteresan araçLAr :)
Ben Raikonen'in pilotajını beğeniyorum abi bilmem heyecan veriyor insanı yapmaya çalıştığı ataklar falan gözü kara dalıyor nereyi bulsa.Aslında Montoya'yı da çok beğeniyordum Schum^'ye karşı tek atak yapan oydu BMW'de iken.Süper mücadeleler oluyordu ama artık bunları görmek zor.Adam MonteCarlo sokaklarında Schumi'yi geçeceğim diye uğraşıyordu yahu daha ne istersin.:)
Montoya'yı istiyorum geri....:)
Aslında bi kaç tane daha var öyLe çıLgın piLot,TruLLi,RaLf bunLarda çok çıLgın sürücüLer ama ne yazık ki iyi takımLarda çaLışma şansLarı oLmadı.Montoya konusuna da tamamen katıLıyorum,o da çok iyi bir piLot.
Evet abi bu adam iyi dediğin pilotlar kötü takımlarda kalıyor sonra unutulup gidiyor ama hayret Alonso öyle olmadı Minardi'de süründüğü günleri unutmadık daha.:D
TorpiLLidir beLkide :) Ama bence bu sezon Massa oLucak şampiyon gibi geLiyor bana ;)
Abi kırmızı olsunda farketmez yani...:)
Hamilton olsun ama McLaren şampiyon olacaksada..:D
Arızalar bana görede pilotlarla alakalı.Alonso ve Hamilton'un başına bişey gelmedi bu sezon Mclaren'de.Ben yanarım yanarım Button'a yanarım çok iyi bi pilot ama bi türlü yükselemedi.Gp2'ler daha zevkli geçiyor.Herkes geçmeye oynuyor.Korkusuz
Evet Button da çok iyi bir piLot ama onunda taLihi bir türLü güLmedi.
Tabi Button için Honda'da yaşadığı problemler büyük sorun oldu. Ayrılmanın da bir adabı olmalı bence. Yanlış hatırlamıyorsam "beni zorlamı yarıştıracak Honda takımı" gibi bierşey söylemişti. Bu durum olmasa Honda ne yaparsa yapsın Ferrari yada McLaren'e geçebilirdi kanımca. Ancak bu takımlar bu açıklamaların ardından durup düşünmüştür yeniden.
ya bu arada spiker neydi öyle ya gülmekten yarışı izleyemedim hidfield trullllli koveleynen aynanın boyutları kompütür hala aklımda heralde en çok güldüğüm yarıştı bu zaten yarış sıkıcı geçti
adam zaten bildiğimiz çoğu şeyi söledi yahu
bende trulliyi sevmem.bi yarışını hatırlarım yarış boyunca schumi'yi arkasında tutmaya çalıştı başka hiç bişey yapmadı
TruLLi de geçiLmesi zor piLotLardan zaten,ALonso iLk şampiyon oLduğu yıL çok faydası oLdu aLonso ya.İyidir TruLLi.