yavaş güll :D ..iskeleyi hatirladinmi:zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu haberi yapan lube ayar adli arkadas fenerbahcelidir ve gfb ile baglantisi vardir..bilginize
ayrica haberde gecen sahislar nedense su anda bursasporda...neden acaba:D
Printable View
yavaş güll :D ..iskeleyi hatirladinmi:zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu haberi yapan lube ayar adli arkadas fenerbahcelidir ve gfb ile baglantisi vardir..bilginize
ayrica haberde gecen sahislar nedense su anda bursasporda...neden acaba:D
Hadi buyur burdan yak.Buna ne diyeceksiniz?BJK arkadaşlar?Hıı bide Sedat Pekere Reis denmesine uyuz oluyorum kumarbazın içki düşkününün biridir kendisi.
Anlaşmadan bahsetmişssiniz o anlaşma Bursa-Bjk maçı için geçerliydi diğer maçlarda öyle bir şey yoktu kimsenin de aklına gelmezdi de aslında ama bu bir suç değil.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bana bak aslanım neyse arkadaşım diyelim az buçuk saygılı olsun.Benim orda ki cümlemi kesip alıntı yapıyorsun ortaya yalan yanlış şeyler çıkıyor.Bundaki amacını anlamış değilim.Neyse ben sabır çekiyorum kendimi yarın stadyuma saklıyorum.Birde üstü kapalı laf söylemenin alemi yok.Ne söyliyeceksen adam gibi açık açık söyle ne iskelesinden bahsediyorsun ne diyorsun???
ilk paragraftaki mesajina gerekli cevabı onceki sayfada verdim
gelelim ikinci paragrafına..saygıdan bahsettinizde siz bu topic ilk acildiginda bir yorum yapmiştiniz (silinmiş galiba o yorumunuz) simdide saygidan bahsediyorsunuz bu ne celişki..akli sira adimizla dalga gecmeye calisşmiştiniz.. animsayin
iskele olayinida anlatmak istemiyorum aradan onca sene gecti tekrardan gundeme getirmek olmaz zaten turksportal ortaminda bu konu hakkında yorum yapmam yakısı kalmaz bieln bilir... neyse bu konu hakkindaki son yorumum işler sarpa sardi tum tsi ailesinden ozur dilerim ortami gerdigim icin
Spor dostluk, kardeşlik ve barıştır diyerek konuyu kapatıyorum.
Umarım hiçbir olay çıkmadan oynanır yarınki maç. Maç ile ilgili düşüncelerinizi maç konusunda belirtebilirsiniz...