Şöyle bir denklem var
Federasyon >< MHK >< Yayıncı Kuruluş
Bu 3 etken Türkiye Ligin kaderini son yıllarda çok bariz bir şekilde çizmeye belirlemeye başladı.
Printable View
Şöyle bir denklem var
Federasyon >< MHK >< Yayıncı Kuruluş
Bu 3 etken Türkiye Ligin kaderini son yıllarda çok bariz bir şekilde çizmeye belirlemeye başladı.
fenerbahçe taraftarı küfretmiyo mu?Quote:
Originally Posted by ABOOO
muhahahahaa
fb taraftarı :
siyahla beyaz
**** Beşiktaş
dön ***ünü
*****im biraz
BJK taraftarı :
siyahla beyaz
***er Beşiktaş
bunu ananın ***** yaz!
zuahhaha
CUNKU MILLI TAKIM BASARILI OLDUGUNDA O ZAMAN BASARILI OLAN GS NIN ISKELETINI ALMISTIQuote:
Originally Posted by Frank_Castle
AMA BJK DUSMANI SENOL GUNES BESIKTAS'IN ISKELETINI ALMIYOR KI!!
O ZAMAN GORURDUK
GESENIN 3 SENE UST USTE SAMPIYON OLDUGU ZAMANLAR (70'LER) NEDEN MALTAYLA BERABERE KALINCA SEVINIYORDUK?
GECEN SENE SAIBELI BIR MAC SOYLE!!!
BEN SANA GECEN SENE HAKEM HATALARINDAN KAYBETTIGIMIZ MACLARI SOYLERIM...
GECEN SENENIN IKINCI YARISIYLA TOPIGIN ILK SAYFASINI KARSILASTIRMANI BENDE TAVSIYE EDERIMQuote:
Originally Posted by aiRfLy
SAIBESARAY
GESE IKINCI YARI SANKI SUPER TOP OYNADI
RO SIMDI BEGENMEDIGINIZ LUKUNKU MUDUR KUKUNKU MUDUR NEDIR BIR DONNA KARAN(UMIT KARAN) TASIDI SIZI!
BIZ SAPA OTURDUYSAK SIZ DE KUCAGA OTURDUNUZ VAR MI OTESI?
fenerbahçe avrupada başarılı olamadığı için bir örnek veya karşılaştırma veremiyorumQuote:
Originally Posted by snoopfb
fakat fenerin tüm yabancıları değil sadece hooijdonk'u çıkar bakalım fener ne yapıyo?
son 10 senedir yabancılardan medet uman sizsiniz....
11 puan fark olunca sansar ve doberman bağırmaya başladı ekmek paramızdan oluyoruz kimse maçları izlemiyor diye dert yanmaya başladı(o ekmekler boğazlarında kalsın) ve haluk ulusoy her zamanki oyununu oynamaya başladı.......Quote:
Originally Posted by FrancescoTotti
sansal ile ermanin 11 puan farkla ne alakasi var onlar maraton icin sabit ucreti spor yazarligi icin sabit bir ucreti alir zaten...
11 puan fark onlari baglamaz ama yenilince pislik yapmak kolay
Fenerbahceyle bu konuda kimseyle yarışamaz en öndeler
ANLAMIYOR MUSUN HAKEMLERI ETKILERI ALTINDA BIRAKMAYA CALISIYORLAR!!!!
O Şaibesaray lafını admin olmasam sana çok güzel cevaplarım da neyse...Quote:
GECEN SENE SAIBELI BIR MAC SOYLE!!!
BEN SANA GECEN SENE HAKEM HATALARINDAN KAYBETTIGIMIZ MACLARI SOYLERIM...
Canım kardeşim Beşiktaş geçen sene DiyarbakırDan başka maçmı kaybetti ki hakem hatalarından kayebttiğimiz maçları söyleyeyim diyorsun akılını başına topla...
Esas ben sana hakem hatalarından kazandığınız diyorum bak senin gibi ''şaibe'' demiyorum çünkü senin gibi camia lara çirkef atacak değilim evet kazandığınız maçları sayabilirim.
lucescu galatasarayda'da çirkefti beşiktaş'tada sanki ben fenerin başına geçeyim gibi sinyaller veriyor köylü
BJK çok mu özel bir takım ? mutantlardan mı oluşuyor yoksa robotlardan mı ? maç kaybedemez mi ? fenerin onların dibinde olması çok normal. Kadro olarak BJK den daha bile pahalıdır. Lucescu nun o kadar da dahi olmadığı anlaşıldı.
pahalı olması söz konusu değil ki ruh bütünlüğü önemli dir takımın galatasaray neden hep yeniliyor sanıyorsun ruhsuz olmuşlar aylak aylak sahada oynuyor gibi görünüyorlar beşiktaşta ruh var ama
şenol güneş bjk nin iskeletini almıyormuş ... yahu bjk nin milli takıma faydası olucak iskeleti kimlerdir ? ibrahim belki ... başka ... tayfur mu ? belki de sergen ..milli takım seviyesinde oyuncunuz yok ki kardeşim biz ne yapalım ?
galatasaray da da yok ; fenerdekiler ise her maç farklı yerde oynadıkalrından form tutamıyorlarr...
ayrıyeten son 2 senede farklı takımalrda olduğu halde şampiyon olan lucescunun söylenmelerine sadece gülüyorum ..
ayrıyeten zago tekme atıp kırmızı görüyorsa bunun suçluları sadece bjk camiasındadır.. dışarda değil...
fener o ruhu yakalamaya başlamış olamaz mı..... BJK çok mu ruhlu. 1,2 yenilgiyle çatlak sesleri taaaa burdan duyuluyor.Quote:
Originally Posted by recepural
Şenol Güneş bu iş bilse zaten Euro 2004 teydik o konu kapansın.
Fenerbahçe şuanda gelecek için en iyi adımları atan takımdır.Yaptığı yatırımlar bunu gerektirir .
Lucescu asla geleceği göremez ve düşünmez o yüzden kimse Lucescu lu takıma geelecğin takımı diyemez.
Eğer bir takım şampiyon oluyorsa onu tebrik etmek gerekir .Kemik bulmaya çalışan köpek yavrusu gibi toprağı kazamanın anlamı yok.
2000 yılında Fenerbahçe,2002 de Beşiktaş şampiyon oldu.Galatasaray terbiyesi almış insanlar hep çıkıp tebrik etti (örnek:Mehmet Cansun,Fatih Terim) .Hiçbir artniyet aranmadı .Bu tebrikten beklenti diğer takımlarında Galatasaray'ı tebrik etmesiydi ama maalesef ultra-Fanatiklik ruhu taşıyanlar bu durumu kaldıramadılar ve sürekli günyüzünde konuştular...
Quote:
Originally Posted by inquisitor
demek ki galibiyet olmazsa takım değiller.... takım ruhu zor anlarda ortaya çıkar.. fb de eskidendi o ruhsuzluk olayı ... yaşlı ve çok para alan oyuncular takımı bozardı .şimdi en azından gençler oynuyor... ama bence daum dan iyisini getirmeleri gerek.. o bu yükü kaldırcak biri değil bence..
daum konusu dışında sana tamamile katılıyorum. Daum bence çok iyi bir td. ve ayrıca bu yükün altından da kalkar. ama Fenerbahçe Cumhuiyetidir bu diğerlerine benzemez. çok kolay kelle uçururlar ve çok sabırsızlar.Quote:
gs de kim var?Quote:
BJK'dekileri sayayım :
Sergen Yalçın
İbrahim Üzülmez (En iyi Türk sol kanat oyuncusu)
Tayfur Havutçu
Okan Koç
Emre Aşık
Ahmet Yıldırım
Tümer Metin
bu gidişle gs'den milli takıma adam çıkmayacak!
zaten kaybettiğimiz d.bakır maçı ofsayt bir golden yenilmiştik
1.bursa maçı yediğimiz penaltı golü penaltı değil
1.ts maçı çok agresif geçmişti hakem kart bile çıkarmamaıştı tslilere (deplasmandalar sert oynamaları doğal ama bu kadarı da fazla)
geçen sene derbilerde gol yemedik kardeşim var mı ötesi?
-------------
Beşiktaş'ta çatlak sesler duyulmaya başlamadı
eğer bu olaylar fenevbahjede olsaydı azize yıldırım her zamanki gibi istifa etmeye çalışır sonra tükürdüğünü yalardı direk kaos ortamı çıkardı.
hatırla geçen seneyi geçen sene fener 2-3 maç hakemler aleyhine kararlar verdi diye (ki fb haklıydı bu konuda) + bir de ortega olayıyla avrupa biletini malatyaya vermişti :!:
Beşiktaş bembeyaz bir klüp tamam .
kadro herşey değildirQuote:
Originally Posted by inquisitor
tersini iddia etmedik zatenQuote:
Originally Posted by çArŞı 21
"Kadro olarak BJK den daha bile pahalıdır." demişsin
ona cevap olarak söyledim zaten!!
evet luce baba size gelene kadar sefiltaş tınız şimdi konuşuyorsunuz ama fenerbahçe daha başlamadı basamakları biz tek tek tırmanıyoruz göz önünde bulundur söylediklerimi ortak çarşı21
beşiktaş türkiye liğinde herzaman kardeş olarak gördüğümüz büyük liğ takımıdır bizim için
ben onu, kadrosu iyi zaten, bir de iyi bir hava yakalarsa şampiyon olur. anlamında söyledim ama eksik yazdımQuote:
Originally Posted by çArŞı 21
olsun oda kabul ama fener bu ara bir yenilgi alsın bir daha toparlayamaz tuncay gibi gol atarlarsa bilmem