McLarenler süper gidiyorlardı ama yayın kesildi bende :mad:
Umarım Ferrariler atak yaparlar.İzleyen bir arkadaşta buraya yazarsa sevinirim.
Printable View
McLarenler süper gidiyorlardı ama yayın kesildi bende :mad:
Umarım Ferrariler atak yaparlar.İzleyen bir arkadaşta buraya yazarsa sevinirim.
McLarenler şu anda ilk 2 sırada, 3. Raikkonen, 4. Liuzi 5. Massa...
Daha 2 bölüm var ama McLaren şov olacak gibi.. (:
Keyfin yerinde tabii Burak. :)
Umarım 2. bölümde Ferrari daha etkili olacak ama yağmur ihtimalinden bahsediyorlardı.
Valla öyle.. Hamilton çok rahat, Pole Position bekliyorum .. (:
Hamilton pole position'a yakın zaten süper kullanıyordu arabayı.
2. bölümün en hızlısı Alonso, 2. Hamilton.. Massa 5. sırada kaldı..
Raikkonen de kendi hatasıyla turu tamamlayamadı ve 16. sırada kaldı.. (:
Amanın o ne yahu kabus gibi. :( :)
Massa son bölümde ilk 3 giremez bu performansı ile.. Anlayacağınız Ferrari den bir cacık olmaz.. :p
Aman be Monaco'dan çok umutluydum.
Massa beni yanıltarak ilk 3 e girdi.. Pole Position Alonso'nun ..!
2. Hamilton, 3. Massa...
Son turda Hamilton önündeki pilot yüzünden zaman kaybetmese 1. olabilirdi..
Raikkonen de Coulthard'ın hatası sayesinde 16. sıra yerine 15. sıradan başlayacak..
Massa'nın 3. başlayacak olması tek tesellimiz.Umarım iyi bir pitstop taktiği belirleyip McLarenleri geçebilir ancak işi çok zor Ferrari'nin.
Massa´dan umutluyuz :)
Raikkonen ise ilk 5e girer kanimca.
Raikonen'in ilk 5'e girebilmesi için muhteşem ötesi sürmesi ve şansın yanında olması gerekiyor.Süspansiyonu kırmış deniyor nasıl becerdiyse. :)
Bence de ilk 5 hayal gibi ama ilk 8'de olsa bari 1 puan 1 puandır. :p
Hakikaten yetenekli bir insan olduğuna inanmaya başlayacağım Raikonen'in. :)
Son serbest antrenman bölümünün en hızlı pilotu Sutil sıralamalarda ilk turu dahi geçemedi. Süspansiyon kıran Kimi Raikkonen ikinci bölümde elendi. Yarışa ilk sırada başlayacak ikili McLaren'den; Fernando Alonso ve Lewis Hamilton. Üçüncü cep Ferrari'nin Brezilyalısı Felipe Massa'ya ait.
1 F Alonso (ESP) McLaren Mercedes 1:15.726 2 L Hamilton (GBR) McLaren Mercedes 1:15.905 3 F Massa (BRA) Ferrari 1:15.967
Sıralama turlarının 15 dakikalık ilk bölümü sonunda en yavaş 5 pilot; 17 Davidson (GBR) Super Aguri Formula One, 18 Speed (USA) Red Bull, 19 Sutil (DEU) Spyker, 20 Schumacher (DEU) Toyota ve 21 Sato (JPN) Super Aguri Formula One kalan bölümlerde yarışma hakkını kaybettiler. İlk bölümü Mclaren pilotu Lewis Hamilton ilk, takım arkadaşı Fernando Alonso ise ikinci sırada tamamladı.
İkinci bölüm sürprizle başladı. Ferrari'nin Finli pilotu Kimi Raikkonen sağ ön salıncağında süspansiyon kırarak sıralamalara veda etti. 11 Wurz (AUT) Williams BMW, 12 Fisichella (ITA) Renault, 13 Trulli (ITA) Toyota, 14 Liuzzi (ITA) Red Bull ve 15 Kovalainen (FIN) Renault son bölüme kalamayan diğer isimlerdi. İkinci bölüm sonunda Hamilton ve Alonso yer değiştirdiler.
Son bölümde büyük bir sürpriz yaşanmadı, McLaren pilotları Fernando Alonso ve Lewis Hamilton 1-2 olarak yarışa ilk çizgiden başlama hakkını kazandılar. Monaco'da üçüncü cep ise Ferrari pilotu Felipe Massa'nın oldu.
raikonen e nooldu bu sene anlayamadım şöyle ağız tadıyla izleyemedik adamı bi.heralde bizden sadece massa görebilecek podyumu.zaten monaco da pole position da başlamak çok önemli.birbirini geçmek çok zor.(ah bu yarışta bi şimdi montoya olcaktı:))
ilk 2 mclaren'in olacak inşallah :)
hamilton :cool:
raikonen çok zorluyor kanımca aracı sonucunda araç bozuluyor.
Alonso 1.
Hamilton 2.
MaSSa 3.
Monaco Grand Prix de McLaRenMeRcedes İlk 2 sıray aldı... Raikkonen ise 8.oldu...
Kara haftasonu :(
En prestijli yarışta McLaren Duble yaptı Raikonen tam bir hayal kırıklığı hiç olmazsa 8. olup 1 puan aldı.Bu sene McLaren çok iyi gidiyor tebrikler.Markalarda 20 puan oldu fark.
Geçen sene Schumacher'in sonuncu başlayıp 5. bitirdiği yarıştan sonra çok sıkıcı geçti bu sefer. Başladığı gibi bitti, hiç atak olmadı.(Schumi'nin neden efsane olduğu herhalde anlaşılmıştır). Raikkonen de 1 puan alabildi sadece...
Montoya ve Schumi olacaktıki şu yarışta bak ozaman heyecana. :D
Sevince gölge düşürmeyelim tebrik etmeyide biliriz. :)
Sen bilirsin valla, sonra bana neden beni daha önce uyarmadın falan deme.. :) Görevimi yaptım ben.. :)
Alonso yeteneğini gösterdi...
McLaren kazanmaya devam ediyor.En önemLisi ise hamiLton bunLarın birerer rasLantı oLmadığını gösterircesine yarışmaya devam ediyor.Massa da bu tecrübesizLik,Kimi de bu şansızLık varken Ferrarinin işi bu yıL çok zora girdi.ALonso ise söyLeyeceğim Schumi gibi efsaneLeşme yoLunda emin adımLarLar iLerLiyor.Şu anda FormuLa nın en iyi piLotu.Ferrari`nin mcLaren i durdurmasını için artık bişeyLer yapması gerek.Yoksa fark açıLmaya başLadı.Umarım KırmızıLar bir an önce düzeLirLer.ÖzeLLikLede Kimi..
Hamilton rekora gidiyor :D Su ana kadar yapilan tüm yarislarda 2.oldu :D
İlk yarışta 3. oldu..
Hayatımın en keyifsiz yarışlarından birisi daha geride kaldı. McLaren'e tebrikler, iyi hazırlandıkları yarışı rahat geçirdiler.
mclaren e tebrikler yerlerini korudular.artık önümüzdeki yarışlara bakacağız.alonso yarış dışı kalsa tam süper olucak :D