Aygün korurum seni :):):)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neyse 1 hazirana kadar süren var Aygüncüm.Düşün o zamana kadar :D:D
Printable View
Aygün korurum seni :):):)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Neyse 1 hazirana kadar süren var Aygüncüm.Düşün o zamana kadar :D:D
yücelide ekledim.. diğer arkadaşlar gelirsede buraya yazarlar..
serkanıda ekledim.. sekocan
Arkadaşlar daha süre var.Kesin gelecekseniz söyleyin.Sonra işim çıktı gelemedim,gelmeyecem gibi laflar olmasın...
Örn:Aygün :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar 12 biraz erken 14:00 olsa falan olmaz mı yav?Cumartesi trafik olur zaten :D
Eray benide ekle kesin geliyorum
Ben gelemeyeceğim.Yaşıtım yok
Belli olamayanlar sadece Görkem gelemez zannediyorum. Onun 1 Mayıs gecesi çok önemli bir işi var imiş. (: Sabah kalkamam diyor.
Bende gelemiycem.Güzel uykum var :)
Buluşmaya Gelenler
Toze (özkan)
Eray Dengiz (eray)
TaşkınMahmut (taşkın)
nekop (serhat)
ultraslanerdem (erdem)
EreN (eren)
comandante (yücel)
serkan (sekocan)
EmRe1905 (emre)
Abi yolunuzun Üstü geçerken beni de alı verin Bursadan bende geleyim :D
Mehmet, Coşkun ile anlaştım. ÖSS'den sonra 1 aylığına Hatay'a gideceğim. Giderken de Bursaya uğrayacağım. O zaman görüşebilirsek görüşürüz.
EEee bi küçük ben kaldım :D:D nepcam ben sizin aranızda :D:D
Bir süre için yokum; lakin buluşmaya geleceğim.
Arkadaşlar beni de ekleyin listeye... ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
nereye gideceğimiz falan belli değilse organizasyon konusunda da yardımcı olabilirim.
Sayimiz gittikçe artıyor
Yav benim gibi ufak tefek birisi yok mu ya :D:D:D.Yoksa geleceğim.Aygün gel işte
beni de ekleyin.
Iyi iyi cok iyi. Mukemmel bir bulusma olacak.
14 :):):)....
Yanlız bence bir organizasyon yapak orada karar verirsek her kafadan bir ses çıkar...
bencede.. şimdi taksimde buluşacaksak benim aklıma bazı yerler geliyor ama her arkadaş gelebilir mi bilmiyorum ? yani belki sevmezler öyle ortamları falan. benim tavsiyem taksimde buluşup tophaneye inmektir ;) ama tabii farklı şeyler varsa ona da her türlü uyarım. :)
Çağrı nargile kokuları alıyorum Tophane...:)
Tophane'de ne var top mu :)
Aaa olmaz nargile falan ben futbolcu adamım gelemem öyle dumanlı ortamlara :p
Çağrıya katılıyorum. Iyi ve parlak bir fikir.
:D canım orada sadece nargile yok ki ? çay var meşrubat var ne istersen. çünkü farkındaysanız buluşma saati 12.00 yani hemen otelin önünde buluşup konuşup ayrışmayız heralde :D bu arada ayrışmayız yazdım kusura bakmayın çok üşengeçliğim var silemiyorum ayrılmayız olacak o idare edin. :D
oo taphae güzelll
Görkem okuma olum bir şeyler yaz. Bak senin mekana Tophaneye gidiyoruz. (:
valla gelmek için bütün şartları zorlayacağım bayağı kalabalık olucaz son dakika değişmezse...