Buda kapağa kapak olsun....Agalar yeter artık Konuyu ben olsam kitlerdim Gs en iyi Türkiyede Onu diyim Ben....Sadece benim Görüşüm tabe...Quote:
Originally Posted by cronaldo
Printable View
Buda kapağa kapak olsun....Agalar yeter artık Konuyu ben olsam kitlerdim Gs en iyi Türkiyede Onu diyim Ben....Sadece benim Görüşüm tabe...Quote:
küsmedik ki zaten dostum ufak bir tartışma neyse özelde konuşuruz bir sorun olursa :-)Quote:
arkadas sadece parayla pulla alt yapı oluşturulamaz... ya şu moderatörlerden biri şuna altyapıyı bir öğretsinQuote:
Türk Dil Kurumu'ndan aynen alıyorum bakın ne demekmiş altyapı
altyapı : Bir yerleşim yeri veya bir yapı için gerekli olan yol, kanalizasyon, su, elektrik vb. tesisatın tümü.
[ bazı arkadaşlar sadece iyi genç yetenekler bulundurmakla iyi bir altyapı olacağını sanıyorlar fakat tanımdan bakarsak stat antrenman olanakları hocalar da önemliymiş değil mi ???
Aga sana Katılıyorum anket biras eksik olmuş...Juventus ve Milan Derim ben italyada... Milanlı olduğumdan değil öyle o yüzden diyorum bunuQuote:
Originally Posted by Kerim Kerimov
üzerine kapak olsun dediğin de başkasını görüşü biz arkadaşla anlaştık sen boşver resme tıklayıp bak sabitfikirlilik de yapma ...Quote:
Originally Posted by doUBLeT
bence bu oylamada yok ama Cruzeiro ya
"doğru söze ne haaacet"Quote:
Originally Posted by JunK
Olur mu canım? Esas bu olayın üzerine düşen, yatırım yapan gençlere ilerde sonuçlarını alır. Mesela İzmirspor 10 sene tesislere ve gençleri yetiştirmeye para harcasın, 10 sene sonra Izmirspor'un altyapısından amma da oyuncu çıkıyor ha, deriz hep birlikte ;)Quote:
bir de galatasarayın hocaları ve antreman sahaları türkiye standatrlarında muhteşem sayılabilecek kapasitedew...
Ya arkadaş sabitfikirliliği bırakın Galatasaraylıların dolu olduğu milli takımlar geçmişte kaldı ... Ben para pul demedim altyapı oyuncu değil diyorum gazete diyorum oku biraz güncelliği takip et sen 2000 yılında faslan kalmışın neyse konuya yorum yapma sence galatasaray ilk beşte rakip olabilir mi ya şu kulüplere ???Quote:
baq aga benim amacım kavga etmek değil benitanıyan kime sorsanız hiçbi konuda böyle bi amacım olmadığımı söyler.......Ben DÜşüncemi söyledim sen hala resme tıkla diyon....:eek:Quote:
Originally Posted by bortecine
arkadas sana sorsak fener mi galata altyapısı hangisi daha iyi ayrıca elbette ilk 5 girer bir de sabitfikirliligin alakası ne yani burda sabit fikir neymiş benim galatasarayı tutup onu desteklemem mi?????????....
işte bu kadar ... aç ayı oynamaz ...Quote:
Originally Posted by Kerim Kerimov
gs nin ilk beşte olduğunu iddia etmen ...Quote:
bir de galatasary ın sahas hocaları ha yahu valla onlar 2000 yılındaydı ... hayret bişey ya ... bu arada para pul olmadan stadı nasıl yapıp hocayı nasıl bulcan ???
arkadaşlar özellikle double T ve jUNK uzatmayın..biz anlaştık bortecine ile..tartışmayalım lütfen...germeyin ortamı..bortecine ye laf etmeyin..
shut up lan:D cronaldo bunun slang olarak çevir...
lan..duble T SENİN T e bi çift T daha eklerim..:D
Arkadaslar konuyu dagittiginizin farkına bi varsaniz artık.Konunuza dönseniz olmazmi?
Altyapı=Ajax
gerçekte de oyunda da Ajax...
sana tamamen katılıyorum ((((vay the_dunker kardeş nasılsın nerelerdesin senya:D:D))))Quote:
Originally Posted by the_dunker
italyanların altyapılarında çok fazla regen oyuncu çıkıyor..türkiye de tabi ki en iyi altyapı galatasarayda...ingilterede manchester,tottenham,aston villa ve west ham iyi oyuncu çıkarıyor
Evet bak onu unutmusuz İNGİLTERE'deki en iyi altyapı İngiliz arkadaslarımlada konusmalarımdan hatırladıgım kadarıyla WEST HAM UNİTED.Örnekleride war.
Mesela
FRANK LAMPARD
İtalya'da Palermo, Roma, Parma, Lazio ......
Mesela Rio Ferdinand, Anton Ferdinand.
Mesela Joe Cole..
galatasaray we ajaxtaki gencler hıcbirinde yoq gsde 8-10 genc super star adayı
Avrupa da değil ama Pumasta da iyi oyuncular var ....
tabbiiiki galatasaray özgürcan 1 sene icersinde 450k dan 6m dolar oldu ayrıca irfan ve cafercanı unutmayalım ayrıca zafer sakar alın oynatın pisman olmassınız
arkadaşlar bence mardinsporda 2 yıldır under20 cup kazanıyorlar
reklam yapmak yasaktır
galatasarayın altyapısı türkiyede çok iyi hatta şu anda iyi çocuklar var ama galatasaraydan yetişmiş dünya klüplerinde kaç oyuncu var ki galatasarayın en iyi dönemdeki oyuncularının çoğu da diğer takımlardan yatişmiştir zaten bence en iyi ajaxtır güney amerikada ise en küçük takımlarda bile yıldız adayı vardır onlarda herkes futbolcu yani altyapıdan değil halkın yapısından kaynaklanan bi durum ayrıca galatasaraylıyım
tabiiki avrupada roma ve ajax ben türkiye ligini kastetmistim
beyler kesinlikle milan diyorum kalıbımı basarım
beyler bi ara turkiyedeki en iyi tartısılıyodu da ben onun icin bi sey demek istiyorum bjk nin suandaki altyapısı yani kucuk,yıldız,genc,supergenc ve paf takımlar surekli sampiyon oluyo onu da hatırlatmak isterim tabi gs de baya sampiyonluk alıyo ona lafım yok ama fb hep baska takımlardan alıyo oyuncuları olcan adin mesela....
en iyi altyapı at.madrid roma ve feyenoord da
kesinlikle galatasaray da
Bence oyuncuna bağlı ve teknik drektörlere valla bende fener süper :D
kesinlikle galatasarayda.
özgürcanı 3 sezonun
sattım
real madrid teQuote:
Originally Posted by scorpion_king
aslında robinho ile takas etmek istedilerQuote:
Originally Posted by scorpion_king