quaresmayı dortmuna aldım çok iyi işler çıkardı. Satmak istedigimde benim takımdan ayrılması için gerekli fiyatı 36milyon sterlin görünce vazgeçtim. Birisinin talibi çıkmadan satmak aptalca olur dedim.
Printable View
Bende Torresi Fenere Aldıydım 2010'da
Adam 8 maçta 2 gol atmıştı
Direk Sattım
Arkadaşlar size transfer döneminde yaptığım transferleri söylüyorum inanamıcaksınız Maniche Rosicky Lincoln (fbliyim ama yinede iyidir diye aldım) maccarone kaladze wederson şimdi bakıldığında iyi oyuncular ama bu oyuncuların hepsi kadro dışı çünkü beklediğim performansı sergileyemediler
diğerlerini bilmiyorum ama rosicky i bende aldım başlarda iyi performans sergilemiyo ama sezonu iyi drecede kapatıyo 7 ila 8 arası ortalamayla oynuyo.tavsiye ederim oynatmaya devam et.pişman olmazsın..
bnde de cassio linconl oynamıo yaa rating 30 maçta6.23
Juventus A Diego yu almiştim bremenden 36 mac 5 gol :( 7 asist 40M ye aldim ancak 25 e satabildim Chelsea ye
bndede şampiyonlar ligin en iyi orta sahası seçildi.ayrıca ligde yılın futbolcusu olarak 2. oldu.1. sezer öztürk oda benden bnde fenerbahçeyim.buna ne demeli.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca bnde quresma hayal kırıklığı yarattı.birde geçen sene oyndaığım fenerde eto hayal kırıklığı yaratmıştı.nasıl aldınız diye sorarsanız 30 yaşında felandı:-).4-2-3-1 taktiğini uyduluyodum.o gelince taktiğim değişmek zorunda kaldı ve takım iyice kötüye gidiyodu.hemen eski taktiğime döndüm ve eto yedeğe bıraktım.sonra milana sattım 25mnye.
okan koc bence bu adamlarin 1 numarasi cok sey bekleniliyodu amaa.......
fenere cassano'yu aldım tam bır hayal kırıklığı we elımde kaldı satamıyorum napıcam bılemıyorum
recoba,ponzio galatasaray dım o zaman küme düştüm :(:(
martıns ve vıttı
chelsea'de shevcenko tam bir hayalkırıklığı oldu bnde romaya 7,5 milyon euroya sattım
Florent Sinama-Pongolle.. PSG ye aldım 10 milyon € ya. Fazla bişi yapamadı sezonun en kötü transferi seçildi.. Ancak adamın müthiş piyasası var. 17 Milyon € ya athletico madride sattım.. Çok karlı bi alışverişti gerçekten:)
Quaresma ve Reyes... İkiside Benim İçin Kariyerlerimde Hayal Kırıklığı Olmuştur, Özelliklede Quaresma Lütfen Bu Adamı Takımınıza Almayın :D
Favori takımı:
İdris Kameni ( GK ) - Evra ( DL ) - Vanden Borre ( DR ) - Barzagli ( DC ) - leonarda Castan ( DC ) - Tomas Sivok ( DM ) - Lucas ( DM-AMC) - Mauri Esposito ( ML ) - Carlos Magno ( MR ) - Rafael Sobis ( FC ) - Park You Yong ( AMC-FC)
abi kim kallström bide obi mikel. abi ne zman amc oynatsam bunları ne asist yaparlar ne gol atarlar anlamadım gitti bunları.. ha bir de mutu var.. adam oy na mı yor..