Bu taktigi 6 sezon boyunca denedim ben ama biraz farklıydı sanki:)
Ben aslında senin adina bu taktigi koyacaktım yani:) Bu taktigi ****** forumundan indirmiştim.Yine bu adlaydı zaten.Eger forum ismi yazmak yasaksa yönetici arkadaşlar silsin ana sayfada reklamı oldugu için yazmakta sakınca görmedim.Benden çok deneyen yoktur herhalde bu taktigi açıkçası sanırım ama şu var ben fenerbahçeyi yönetirken bol 6-0 8-0 9-0 hem kendi sahamda hem dış sahada ligde ve kupada hiç zorlanmadan şampiyon oldum ve her sene bu sonuçlara çok kere imza attı yani..Türkiye ligi için bence harika bir taktik ki o kadar memnun kaldımki yazıcaktım yani senin adinla beraber taktigini:)Şikayetin varmı dersen var kardeş avrupada tel tel dökülüyoruz :) avrupada olmuyor bu taktik tutmadi yani bir türlü başarılı olamadım 6 sezonda şimdi tekrar başladım kendi taktigim zaten baştan gidiyor başka taktiklerde falanda deniyorum kendime göre birşeyler ama hem kendi adıma hem birçok kişinin taktigini denedigim için sadece söylüyorum benim kullandıgım en iyi taktik buydu açıkçası..Bir de Malik fathi yi alamıyorum sinir oluyorum adama ayriyeten.Bu kadar gerçekten teşekkürler emegin ve taktigin için.Bir de DMC ileri oku yok gibiydi benim kullandıgım öyle hatırlıyorum.Herkese bol FM li günler & saygılar