Senden Fortis Türkiye Kupasını ve lig kupasını bekliyoruz.
Printable View
Senden Fortis Türkiye Kupasını ve lig kupasını bekliyoruz.
Heyecanlandım Yaws..:D
başarılarını bekliyorum bir cimbomlu olarak.
2 gün boyunca birinin mesaj yazmasını bekledim kimse yazmayaınca da ben de yeni mesaj yazamadım şimdi sayenizde ben de kariyerime devam ediyorum..
Bülent Korkmaz Şampiyonlar Ligi dışında girdiği bütün kupaları başarıyla sonuçlandırmıştı. Şampiyonlar Ligi'nde ise gruplardan 2. çıkıp Manchester United la eşleşip büyük mücaddele vermişti. Bülent Korkmaz takımının elenmesine ne üzülmüş, ne de kızmıştı. Çünkü aslanlar gibi mücadele etmişlerdi. İlik maç Ali Sami Yen'de 0-0, İkinci Maç Old Trafford'da 3-1 bitmişti. Galatasaray elenmişti ama ezilmemişti. Ligde ise 19 puan farkla şampiyon olmuşlardı. Türkiye Kupası'nın finalinde de Trabzonspor'u 2-1 yenen Galatasaray, kupanın sahibi olmuştu. Basın, Bülent Korkmaz'ın duble başarısından sonra resmen coşmuş, "Büyük Kaptan"ı Türkiye'nin en iyi 10 menajeri arasında gösteriyordu. Kusura bakmayın Ekran Görüntülerini koyamıyorum çünkü yeni sezona geçtim ve eski sezonun maç bilgileri silindi. Birazdan yeni transferlerimizle ve gençleşmiş yeni dizilişimizle ve bilimum Süper Kupa sonucuyla karşınızdayız......
Güzel gecmis ilk sezon
Bekliyoruz devamını Göktuğ.