oyunun hatası bence bu çünü sadece brezilyadaki oyuncualrda bu kural war :confused:
Printable View
oyunun hatası bence bu çünü sadece brezilyadaki oyuncualrda bu kural war :confused:
birezilyada 18 yaşından küçük oyuncu alınmıyor çünkü bunlar ülke dışına çıkamıyorlar
brezilya dan oyuncuları on sekiz yaşını doldurmadan alamıyosun kerlonu bi sene sonra alabilyosun böyle bi kural var brezilyada
BeNDE MeR@K EDİYoRum NİE OlMUYo:)
yanılmıosam brezılya yıldızlarının dıer ulkelerın mıllı takımlarında forma gıyme ıhtımallerını engellemek ve harac mezat transferı engellemek adına yapmıstı.
cunku afrıkalıların cogu avrupada oynama sebebı 18 yasından genc gelmelerı ve vatandaslık almaları. arjantın az kaldı messıyı ıspanayaya kaptırıcaktı bu yuzden
kerlonu alamadım bu kuralla bende.
zaten baskasını da almam:)
abi bu oyun cok gelismis ya
Ya bu saçmalık ben çok aldım yaa...17 yaşında...Bu sadece o oyuncuya has olmasın ne bilim ya da şöyle olma ihtimali var..Bencede böyle nasıl cm 2003-2004 de ilk sene 8 yabancı vardı Türkiyede yaa ikinci sene kural değişti 6 ya indi bu da öyle bir şey olabilir sora çıkacak kural işlenmiştir..Zamanıda gelince uygulanmıştır...
abiler bu 18 yaşından küçükler brezilya kurallareına göre tarnsfer olamıyor..
Arkadaşlar sorun çözüldü :
Brezilya federasyonu 18 yaş altı oyuncularını yuvadan uçurtmayıp onları bir bakıma kontrol altında tutuyor . Yni oyun hatası falan değil sadece breilya ya özgü .Teşekkür ederim .
brezilyadan 18 yasından önce adam alamıon
öyle bir kural var mı bilmiorum.ama önceden de dediğim gibi o oyuncular portekiz'e gidiyolar.
Quote:
Originally Posted by bortecine
yaw kaç kişi açıklamış bak bortecinede açıklamış hala soruyosunuz :eek: :rolleyes:
brezilyada 18 yaş altı futbolcuların dış ülkelere satılması yasaktır..
türkiyede yok bildiğimj kadarıyla
Bu kural Bütün Avrupa' yı kapsamaktadır sadece Portekiz liginde sanırım bu kural geçersiz
Yani Türkiye dahil bütün Avrupa
peki öyle ise niye bu kural sadece barazilyada isliyor
brezilya'dan 18 yaşının altındaki oyuncular 18 yaşına girene kadar dış ülkelere gidemiyor örneğin oyunu açtığınızda kerlonu hemen transfer edemezsin 18 ine girmesini beklersin ayrıca bu sadece brezilya'ya özgü bir kuraldır
Quote:
Originally Posted by fenerbahce_1907
olayın türkiye ile alakası yok
portekiz ve abd dısında kimse brezilya 18 yas altından adam alamıo ...
çünkü bu kuralı brezilya federasyonu koymus türkiyede yapsa türkiyede de olmaz ama adamlar futbolcuları koruyolar 18 yasında yıldız oluo zengin oluo bizde 15 yasında yıldız adayı beleşe büyük klüplere gidio... bölece türk klüpleri yerinde sayıyoQuote:
Originally Posted by backstreetboy30
doğru söylüyosun kardeş bende alamıyorum bu brezilyanın 1 özelliği olabilir yada güney amerkanın malesef genç oyuncu alamazsın brezilyadan
arkadaşım senin o oyuncuyu alabilmen için o adamın genç takımda milli olması lazım mesela bende kerlon la yaşadığım sorun gibi bende hala kerlonu alamıyorum sezon bitti
ewet brezilyada 18 yaşını doldurmadan oyuncuyu satın alamıyosun
reşit olması gerekiyodur belkide
konu ocak ayında açılmış bi mesaj yazmadan önce tarihe bakmanızı 5 milyon kere mi söylemem gerekio ya bi kendini bilmez 6 ay öncenin konusuna mesaj atıo sonra herkes oraya dalıo yeter tüm konularda bunları söylemekten bıktım :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
kardeş nasıl alamıyon ya bir hata var oyunda
arkadaslar aynı sorun bendede warQuote:
Originally Posted by bortecine
Brezilya ya özgü bişey arkadaşlar 18 yaş altında oyuncu alınmıyor brezilyadan;)
AĞzimi Bozacam Artik Ya Bİ Konuya Mesaj Atmadan Önce Son Mesajin Ne Zaman GeldİĞİne Bİ Bakin Öle Cevap Yazin Ya Konu Ocak Ayinda AÇilmiŞ Sİz Hala Yaziosunuz :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :mad::
Bu takım yüzünden mesela Juventus'da bi sezonda sadece bir tane avrupa dışı kişi alabiliosun.Bu da öyle.
benimde başımda öyle bi dert var barcelonada bı oyuncu var ama alamıyorum 17 yasında manyak ozellıkler var ama alamıyorum :(
http://img36.yukle.tc/images/1542adsiz.JPG
Brezilya Futbol Federasyonu aldığı bir kararla ülkesindeki oyuncuların yurt dışına çıkmaları için 18 i doldurması lazım.
Brezil ya ligin den 18u dan sadece Portekiz oyuncu satın alabiliyor bu Brezilya federasyonunun bir kuralıdır!
aynı sorun bndede war... jonathas diye bir oyuncu war özellikleri süper 18 yaş altı diye alamıyorum..
haklısın valla bugün bendede oldu bir konu açmış yeni birisi orda cevapladım başka konuya girmiş birbirinden alakasız bir konuda aynı soruyu sormuş
merak ettim bak şimdi
arkadaşlar!böyle bir kural var.sadece türkiye için geçerli değil,hemen hemen her ülke için geçerli.ama portekiz takımlarında böyle bir kural yok.mesela porto anderson'u o şekilde transfer etti.portekiz ve güney amerika ülkeleri hariç hepsi için geçerli herhalde bu kural
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar böyle bir kural var.yanılmıyosam güney amerika ülkeleri ve portekiz dışındaki ülkelerde bu kural geçerli.mesela porto andersonu öyle aldı.örn:ben chelssea'deyken kerlonu alamıyoyorum.bu yüzden işte!yani oyun hatası değil.gerçekte böyle bir kural var.yoksa kerlon falan barcelona'da olurdu demi
Kurnaz Brezilyalılılar :D
ya bende böyle birşey olduğunu bilmiodum.kerlonu alcaktım fenere ilk senemde 17 yaşındaydı adam.bende öyle bişey olduğunu bilmiodum sattım bi forvet alırım diye.adama teklif yap dedim u18 from brazil diye bişe çıktı kaldım forvetsiz forvet bulana kadar cnm çıktı.sonra cesar delgadoyu aldım
evet hem brezilya hem de belcika da bu sorun var ayrica bazi dunya starlari var ama teklif yapilmio deli oluyorum
brezilya ya has bise bu 18 yasına kadar bekliyceksin onların kuralı