Güzel çalışma içindesiniz Mustafa ve Egemen. Tebrikler. Daha hareketlilik göstermemiş kulüplerde var.
Güzel çalışma içindesiniz Mustafa ve Egemen. Tebrikler. Daha hareketlilik göstermemiş kulüplerde var.
Bencede çok güzel düşünülmüş... sergen transferi briegel'in gelmesi ile çıkmaza girdi kesinleşmedi hala
en hızlıda kayserispor başlamış transfere
Galatasaray Barış Özbek, Serkan Çalık ve Ali Çamdalı nı almış diye duydum.
Tobias Linderoth Yazilsin.Kopenhag takiminin Resmi sitetisinde yayinlandi.!
evet bencede yazılsın yayınlandı gerçekten inanmayan bakabilir;;) :
http://www.fck.dk/index.php?pageid=754&newsid=6879
serkan çalık ve barış özbek transferleride kesin adnan sezgin açıklama yaptı ;;)
Barış Özbek, Serkan Çalık, Ali Çamdalı ve Linderoth kesinlemiş transferler
egemen baris ozbek ve serkan calik de kesin geldi bunu klubte acikladi
Serkan Çalık ve Barış Özbek transferleri de eklenmiştir.
Sergen Yalcin gelmiyor Ankaragücü´ne.Transferi yatti!
Sanirim Ali camdali daha kesinlesmedi
Trabzonspor Adnan'ı aldı. 3 yıllık sözleşme imzalandı Adnan ile.
Egemen gelince yazar
Kayserispor 2 tane iyiyabancı transferi yaparsa daha iyi yerlere ulaşır ilk 3 e girer
mustafa sarp bursasporla imzaladı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bülent bölükbaşı'nın kayserisporla sözleşmesi sona erdi kulüpten ayrıldı
tuncay m.boroya gitti
transfermarket inanmayin su siteye bazi haberleri yanlis ilgilendiklerini falan yaziyor o yuzden resmi site soylemeden inanmayin
İstanbul Büyükşehir Belediye'de Cordoba ile anlaşmak üzere Cordoba'yı da ekleyebilirsiniz
kayserisporda fabian mendez, mercelo eder ve samuel johnsonla sözleşmesi fesh edildi
Konya Tayfun'u Ankaraspor'a verdi..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada transfer sitesi: www.sporx.com sag tarafta transfer kazani var oradan bakın
Liste güncellenmiştir.
Son Güncelleme: 15 Haziran 2007 / 17.17
Gençlerbirliği, Avustralya A Milli takım orta saha oyuncusu Nick Carle ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Rüştü Beşitaşta
Mehmet Yozgatlı Beşiktaşta :)
kayserispor fabian mendez, marcelo eder ile sözleşmesini fesh etti samuel johnson ilede sözleşmesi bitti ve serbest kaldı
Yukarida bu belirtildi mi emin degilim cunku konuyu takip etmiyorum ancak Oftas, Kasimpasa ve IBB'nin de bu listeye eklenmesinin dogru olacagini dusunuyorum. Uvey evlat olarak bakmayalim... :D
Liste güncellenmiş olup, logolar yenilenmiş, TURKCELL SüperLig'e çıkan takımların da transferleri eklenmiştir.
G.Antepspor Emre Toraman'ı aldı
Emre Toraman ile Gaziantepspor prensip anlaşmasına vardı fakat resmen imza atılmadı henüz.
Herkes gorecek en iddiali takimi konyaspor ve genclerbirligi kuruyor
Lincoln de artık geldiğine göre buraya yazabiliriz:)
Galatasaray, geçtiğimiz sezon Schalke 04'te forma giyen Cassio de Souza Soares Lincoln ile 4 yıllık anlaşma sağlamıştır.
Futbolcumuz Lincoln'un Türkiye'ye geliş tarihi ve imza töreni hakkındaki tüm detaylar resmi sitemiz Galatasaray.org'da açıklanacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
durun arkadaslar yazar hele imza atilsin resmini bile koyar egemeni sikmayin siz koyun o yazar
LincoLn' ü de ekleyin:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
En aktif takım biziz transferde.
Biliyorum cok oluyorum :D ama bir de teknik direktor degisikliklerini de eklesek bu listeye..