paylaşımların için yine saol..
yaw senden başka fm forumlarına bakan moderatör yok mu_?????
demirhan takımın ne olmuş öyle yaaa.
benim takım Galatasaray seninki kadar işe yarar umarım..
Printable View
paylaşımların için yine saol..
yaw senden başka fm forumlarına bakan moderatör yok mu_?????
demirhan takımın ne olmuş öyle yaaa.
benim takım Galatasaray seninki kadar işe yarar umarım..
emeginize teşşekkürler bide sadece genç oyuncular için antreman programı varsa
Uğraşından dolayı teşekkür edirm Demirhan...Bu antreman programını uyguladım 1 sezon boyunca ve oyuncularda gözle görülür bir gelişme var.
Bir tane sorum,bir tanede isteğim olacak senden;
1-)DM için bir antreman programın varsa paylaşabilir misin?
2-)1 sezon boyunca bu antreman pprogramını uyguladım.Oyuncuların antreman verileri ve gelişmeleri yüksekti.Ama sezon sonu geldiğinde neredeyse bütün oyuncuların antreman verileri düşmekte.Ve oyuncular ilk halleri gibi oluyor nerdeyse :S Önerin var mıdır?Yada ne yapmam gerektiği hakkında beni bilgilendirebilir misin?
Şimdiden teşekkürler...
Quote:
Originally Posted by Romulus
1. DM Mevkiinde oynayan oyuncuları orta sahalar için olan programa koyabilirsin.Orada da gelişme gösterirler.Ama yine de ben sana başka bir program vereyim hangisini istersen onu kullanırsın.
DOWNLOAD İÇİN TIKLAYIN
2. Oyuncuların sezon sonunda düşüş yaşamasının sebebi tatile çıkmış olmalarıdır.Bunu her programda yaşarsınız.Ama tatil dönüşü oyuncular yine eski form grafiklerine kavuşuyorlar.
İlgi ve alakan için teşekkür ederim...;)
a.programı hakikaten cok gusel olms real e uyguladm sahane oynuo elemanlar eski programla arsnda daglar kadar fark war tebrkler!
merhaba Demirhan antreman prog. iyi gibi görünüyor daha kullanmadığım için bişey söyleyemiyicem sana bir sorum olucak müsaden ile cvplarsan sevinirim.
1 - AMR , AML , DR , DL için DML DRL yani win back prog. kullanabilirmiyiz.
Bence kullanman yanlış olur.Çünkü Wing Back oyuncularının antreman programları defansif olarak daha geniş...DR ve DL için kullanılabilir ama bence en iyisi her pozisyon için ayrı antreman programı...
hım tmm saol. romulus kardeş.
paylaşım için saol
Ya Bu Wİn Back Nereye Uygulanacak Ant TaktİĞİ Defansin Kanatlarina Mi
ArkadaŞlar Ortasaha Kanat Oyunculari İÇİnde OrtasaĞa Programi Uygun Olur Mu Yoksa BaŞa Program Varmi Kanat Oyunculari İÇİn Bu Arada Wİn Back Sadece Dl Ve Dr İÇİn Dİmİ
Wing Back'i DR ve Dl için uygula. Orta saha kanatlarına ise Orta Saha programını uygulaman daha doğru olur.
Demirhan teşekkür ederim ..
Oyunculara uyguladım bakalım nasıl olacak ?
İnşallah gelişir.
kardes al sana hileQuote:
Originally Posted by SeRcAn1985
bu linktekini indir http://www.turksportal.net/tsi/v2/cm...D9DWN353750316 ondan sonra ac onu load de hangi takımı yönetiyosan yukarıda bir boşluk war onu tıkla we takımını ismini yaz oyuncularnın tekniklerini yüksel al sana hile ben bunu küçük takımlarda yapıyom :D:D
saol demirhan süper benimde bir programım war ama oyuncular çook sakatlanıyoo :S:SQuote:
Originally Posted by demirhan1984
super antreman programı oyuncuların özellikleri fırlıyo
ben kullansam da artio kullanmasam da artio
antreman programını kullanmaya başladım bakalım gelişme olucakmı birde herkezin dedıgı ben vierinin taktıgını kullanıyorum o taktık hangısı arkadaşlar linkini yazabilirmi birisi.
wings back hangi mevki oluyor arkadaşlar.
Sağ ve Sol bek mevkiinin bir ilerisindeki mevki oluyor. :)
ben bu antreman programını kullandım oyuncuların maçta kondisyonları acaip düşmeye başladı maça %100 başlayıp 75 le bitiriyolar eski antreman programına döndüm artık maçı 85 gibi kondisyonla bitiriyolar size de oldu mu bu bunun diğer antremanlardan farkı fitness biraz daha ağır gibime geldi acaba ondan mı oldu???
sağol arkadaşım indirdim denemeye başlıyorum birazdan...
peki bu antrenman programı küçük takımlarda etkili olur mu 2.lig A da mesela mardinsporda ?
kaleciler icin de bi antreman paketi war mı warsa linkini yazabilirmisiniz ben bi tane yaptım 4 tane kalecim wardı 3 tanesi 4 ay sakat:D
Antrenman programı takım ayırt etmez. Küçük veya büyük farketmez herhangi bir takımda uygulayabilirsiniz. Başarılı olma oranı aynıdır.:)Quote:
Originally Posted by paramparca_teo
saol kardeş senin sayende C. ronaldo ve messinin birçok özelliği 17 ve üstü oldu;)
ya hoş güsel de artırıyor özellikleri
ya sakatlanmalar arttı ...
bi de sakatlanan oyuncudan programı kaldırayım demi ?
program cok iyide
oyuncular bu programdan memnun değil + cok yoruluyolar
dinlenme mi yaptırsam :confused:
saol kardes bu calışman için denemey gidiyorum şimdi