-
Futbolculuğu tartışılmazdı. 22 sene tek renk. Hoşgeldi yuvasına. İnşallah teknik direktör olarakta başarılı olur.
-
Üstteki mesaj süpermiş. :)
Umarım çok başarılı olursun Büyük Kaptan!
-
Başarılı olacagına yürekten inanıyorum , hoşgeldin kaptan...
-
Takım Kaptanına geri döndü !
-
http://img1.loadtr.com/b-29798-bk2.jpg
Kewell ile Bülent Korkmaz. Kader onları tekrar birleştirdi :)
-
Leeds macında Kewell ın içinden gecerek topu kapmıştı Kewell da indirip kırmızı ile atılmıştı :) Ayrıca Nonda ile de aynı takımdalar şimdi :D
-
Onun tecrübeleri İnşallah bordo maçına yansıyacaktır.
Aslında çok ilginç bir olay ya :)
Düşünsenize bi. Floryadaki Evinizin bahçesinde top oynuyorsunuz kendi kendinize. Sonra 2 adam gelip çok yeteneklisin Galatasarayda oynamak istermisin diyor. Paftan başlıyorsun birer birer yükselerek takımın efsane futbolcusu oluyorsun. Ve en sonundada o takımın Teknik Direktörü.
-
Eski Açık Sarı Desene filminden ufak ama tüyleri diken diken eden bir bölüm.
http://www.facebook.com/home.php?ref...5358609&ref=nf
-
Güvenim sonsuz kendisine, inancım tam !
Bül3nt Korkmaz, Bizde ! ;)
-
Bülent Kaptan yuvasındaki ilk maçını almak üzere...
-
Bugün Bülent Korkmaz Farkını gördük. Saol Bülent , Varol Bülent !
-
Skibbe sana teşekkürler.
Kaptan sana canımız feda !
bül3nt
-
bence futbol adamları kısmına taşınmalı.
-
Bülent Korkmaz'ın sitesine üye olmak istiyorum fakat olamıyorum hata veriyor :(
-
Büyük Kaptandır öylede kalacak.
-
Skibbe'nin kondisyonsuz takımını toparlamaya çalışırken harcanan adam. Seviyoruz kendisini. Unutmasın, "Ayrılanlar Hala Sevgili"...
-
Bir gün tekrar gelip bu sefer başarılı olacaksın büyük kaptan
-
Mücadeleci yapısına hayran kalsam da agresif tavırları nedeniyle futbolculuğu döneminde pek sevmezdim kendisini. Ama jübilesinin yapılamaması bence kötü oldu.
-
Saygımız sonsuz kendisine, kredisi hiç bitmez bu kulüpte. Kolunu sardırırken annesinin iznini bekleyen bir çocuk gibi heyecanlıydı Arsenal maçında. Keşke hiç bitmeyecek bir efsane olsaydı, fakat yıllar onu da yaşlandırdı. Ama bu satırları okuması mümkün olursa kendisine sesleniyorum. Biz seni seviyoruz Büyük Kaptan. Bir gün geri dön...
-
"Florya topraktı, o cesur..."
Keşke geri dönmesinin bir yolu olsaydı...
-
-
Onun yerinde Servet'i gördügüm zaman kahroldugum kişi , cesur yürek...
-
Muhteşem savaşçı kişiliği tecrübesi ölümüne oynayışı ve o duruşu tam anlamıyla büyük bir emektar.Uefa finali unutulmazlardan biri bana göre futbol için önemli biri
-
Pek bir şey söylemeye gerek yok.Cesur Yürek,Büyük Kaptan Bülent Korkmaz.Bence gerek kişiliği,gerek futbolu açısından Galatasaray tarihinin en önemli oyuncusu.
-