arsenal ın genc yıldızları icin iyi fırsat walcott denılson djouru bu oyuncular yıldız adayı
Printable View
arsenal ın genc yıldızları icin iyi fırsat walcott denılson djouru bu oyuncular yıldız adayı
Yedek takım ile Liverpool'a deplansmanda 6 attık bu sezon,içiniz rahat olsun,yedek as farketmez bu akşam 20:00'da Fox TV'yi açanlar gerçek futbol nedir görecekler
bence de arsenal bu maça yedeklerle çıkacaktır. Seyir zevki yüksek olur inşallah
Saatimde alarmı ayarladım.Bu maçı kaçırmayacağım.:D
Maç nerde oynanacak..
Bad Waltersdorf, Avusturya
Omerdinho yok ya genclerbirligi o yıl avrupada gayet basarılı idi hatta valenciaya köksöktürdüler dakii oyuna mista girene kadar...........
Ben maci canli izledim, gencler top felan oynamadi o macta. Hata üstüne hata yaptilar, valencia bircok pozisyonu degerlendiremedi
tamamda iyide oynadılar ama dedigim gibi mista girene kadar mista girince tek kaleye döndü oyun ama yine en iyi sekilde ülkemizi temsıl ettiler neyse bu aksamkı mac az kaldı
sandronun topu direkten döndü :( hadi bea yen gençler :D
45'te Van Persie attı 1-0 Arsenal öne geçti
Sandroyu cok begendım ya bu genclerde nick carle yokmuydu ne oldu ayrıca oyun denk gidiyor.....
yarın fotomaç'ın başlıgı:
Sandro Ada Yolcusu
arsene wenger g.birliğinde forma giyen sandroya hayran kaldı ve hemen alınmasını istedi..
bahse bile girerim...
Gençlerbirligi iyi oynuyor ama 2 kontradan golü yedi...............Oyuncu farkları meydana cıkıyor:):)
2-0 oldu Walcott.
maç 3-0 bitti.
İyi yinede 3-0 :D
kötü oldu..Başa baş mücadele vardı ama......
3-0 bencede iyi...
Arsenal gibi iyi bir takım karşısında 3-0 kötü bir sonuç değil...
maç 3-0 bitti ama sandroyla m.çakır süper oynadı
İzlemedim ama iyi bir skor.
Bu sandro da epey iş var gibi.Umarım arsenaL iLe oynuyorLar diye gaza geLip ekstra bir performans göstermemiştir :) Ligde de aynı performansı gösterirse Lige renk katacak bir oyuncu gibi duruyor.