Bence en zevklisi fiorntin
Printable View
Bence en zevklisi fiorntin
kesinlikle roma
bence de juve cunku transfer yapmak icin bi gucluk cekmiyosun adını duyan juveye imza atmak istiyo:)hem koklu bi klup
bence palermoyla oynamak cok zevkli
bence Inter en zevkli Takim, cünkü Takimi Milan gibi yapmak istiyorum yani o bütün lazim olmayan yabancilari mesala mihajlovic Takimdan atmak ve daha cok italyanlar koymak mesala pasquale filan
Evet mihailovic'in zaten alındığından beri o takımda ne işi olduğunu çözemedim ben.
bence fiorentina oynadığım zaman boyunca bayağı zevk aldım şimdi aynı oyuna devam edecem bayağı başarılı oldum ilk sezonum hariç (7. oldum) yani ilk fm06 oyunumdu..
yine de diğer kulüplerde oynamadığım için birşey diyemeyeceğim sonuçta çok güçlü takım seçince inter juve milan roma vs. zevkli olmuyor oyun çok kolay en zevklisi düşmemeye oynayan bir takım ya da zaman varsa ikinci ligden bir takım almak olurdu herhalde..
ben hep juventus derdim ama son 2 haftadır udinese ile oynuyorum ve çok hoşuma gitti....şampiyonluk iddiası olmadığı için rahatlıkla gençleri yetiştirip satabiliyorum...Ayrıca gençlerle başarıyı yakaladım ve serie a'yı ilk sezon 2. bitirdim şimdi de tüm italyan kulüpleri peşimde kesinlikle udinese'yi tavsiye ederim
Bence Fiorentina çünkü ovulma ihtimali %0 :)
Bence de Fiorentina.
inter tabikii....adriano,recoba we martins i izlemek & yönetmek cok ayrı zevkli oluyor..bir iki transferden sonra keyfe doyum olmuyor...