LEONEL NUNEZ FENERBAHÇE'DE
K.S:Evet Arkadaşlar İmza Törenimize Hoşgeldiniz.Kadromuza La Liga'nın Köklü Ekiplerinden Zaragoza'nın Genç Leonel Nunez Futbolcusunu Kattık.Camiamıza ve Türk Futboluna Hayırlısı Olsun.
Muhabir:Sayın Selçuk Bize Nunez'den Biraz Bahsedermisiniz?
K.S:Leonel henüz 19 yaşında olmasına rağmen,attığı akıl dolu goller,sürati,sahadaki centilmen futbolu ve hava toplarına olan hakimiyeti ile La Liga'da tanınmaktadır.Şuan İspanyol basını hala bu transferin şokunu yaşamaktadır.
Forvet hattımızda her ne kadar 2'si yabancı 5 futbolcu olsa bile forvet hattımız oldukça yetersizdi.Sezon sonu bu mevkiden bir futbolcu daha ile yollarımızı ayırıp,yerine kadromuza Alex tipinde iyi bir oyun kurucu katmak istiyoruz
Forvet hattımızdaki sorunumuzu Sayın Mahmut Uslu'ya bildirdim ve oda Araştırma için İspanya'ya gitti.İspanya'da bir Zaragoza maçında Nunez'i tanıdı.Yaklaşık 2 aylık bir izleme sonucu bu futbolcunun takıma olumlu etkisinin olacağı kararına vardık.
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ile görüşerek bu tranfer için harekete geçmesini istedik.Sayın Başkanımız da bu transferi yaklaşık 3 Milyon Yeni Türk Lirasına kapattı.
Nunez transferi tekrar camimıza hayırlı olsun ..
Muhabir:Sayın Mahmut Bey,İspanya'dan başka gittiğiniz ülkelerde listenize giren başka oyuncular oldu mu?Teşekkürler.
M.U:İspanya'dan önce gittiğim Norveç'te Steffen Iversen ile masaya oturmuştuk.Hatta anlaşmak üzereyken T.D'müz Kaan Beyin tahlimatıyla bu oyuncudan yüksek bonservisi sebebiyle vazgeçtik.
Yine İspanya'da Sevilla'nın Brezilyalı futbolcusu Luis Fabiano ile menejeri aracılığı ile görüşmüştük.Ancak kendisinin Sevilla'da mutlu oluşu ve Kulübünün bu oyuncuyu satmak istememesi üzerine bu transferden de sonuç alamadık..
Daha sonra Zaragoza-Barcelona maçında Nunez'in attığı harika 2 gol onunla ilgilenmemize sebep oldu.Ben inanıyorum ki Nunez Iversen ve Fabiano'dan daha iyi futbolcu olacak.
Muhabir:Leonel Bey'e Fenerbahçe'yi tercih etmesinin sebebini sorarmısınız?
(Tercüman Sorar ve Leonel'in Cevabını Söyler)
L.N:İspanya'da iken çok mücadele etmeme rağmen T.D.'müz tarafından yaşadığım problemler bu transferin gerçekleşmesinde büyük rol oynadı.Üstelik Fenerbahçe gibi büyük bir camia ile anlaştığım için çok mutluyum.Taraftarıma en az 20 gol sözü veriyorum.
K.S:Evet toplantı bitmiştir arkadaşlar,iyi günler ..
Maçların tam sırasını hatırlamadığımdan karışık koyuyorum..