http://img441.imageshack.us/img441/8857/bbcvk9.jpg
Manchester United ın yeni patronu M.EreN Yıldırım yeni sezon hakkında BBC kanalına açıklamalarda bulundu:
Taraftarları mutlu etmeye geldım
Öncelikle belırmek isterim ki ben buraya bu takıma basarılar kazanmaya geldım.Klubün büyüklüğünün ve beklentilerin farkındayım.Taraftarlamızın hiç şüphesi olmasın.
Beni sadece kendi takımım ilgilendirir.
Chelsea ve Liverpool'un transferlerini sorduğumuz zaman teknık adam M.EreN Yıldırım; "Kimin ne yaptığı bizi ilgilendirmez.Çok paralarının olmaları ve şanlı tarihlerinin olmaları bizi bağlamaz.Bizdede para var bizde de şanlı tarih.Ayrıca İngiltere Premier liginin en iyi kadrosu bizim kadromuzdur" diyen teknık patron iki vatandaşına da göndermelerde bulunuyordu.
Transferlerin hepsine güvenim sonsuz
Yaptığımız transferlerın hepsi çok iyi transferler.Onların beni haklı çıkaracaklarınını biliyorum.
Başka transferler de olacak mı?
Şu anda 18 Mn değerinde kalan bir bütcemiz var.Klubümüze yararlı olacak bir transfer daha yapıp transfer sezonunu kapatmayı planlıyorum
-Son olarak da taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum.Tüm kupalara talibiz.Bizi destekleyeceklerini biliyorum.Şampiyonluktan şüphe duymasınlar