PauLeta bu haLi iLe biLe Türkiye Liginde goL kraLLığı kariyerine bir yenisini daha ekLer.VaLLa geLirse iyi oLur.
Printable View
PauLeta bu haLi iLe biLe Türkiye Liginde goL kraLLığı kariyerine bir yenisini daha ekLer.VaLLa geLirse iyi oLur.
Gol kralı olur tamam da Lincoln'ü gölgede bırakacak vs.. daha çok ses getirecek birisi gelebilirdi :)
Ertugrul pauletayı almadıkki fotomac yalanı...........
Ljuboja forvet ve forvet arkasi oynuyor.
ya beyler 36 yaşındaki hakan takımınıza yakışıyoda 34 yaşındaki pauleta mı yakışmıyo??
Kardes 36 yasında dedigin bir Türk ayrıca Türkiyenin En golcü oyuncusu ayrıca Obizim kralımız Pauleta ise yabancı:):)Gereksiz kontejan Yasları karsılastırma verdigi emeklere bak Hakanın lütfen gereksiz tartısma olmasın Evet hakan ilk on birde oynamasın ama bu takımda her zamana bulunsun.......Adamın tek bir kavgasını görmedim.......
Hakan Şükür'den bahsediyoruz yani kraldan yani Türk milli takımının en golcü oyuncusundan yani Dünya Kupası tarihinin en erken golünü atandan yani..... saymakla bitmez onun özellikleri Pauleta gelse kötü olmaz demiyorum dememde bulduğunu atan bir forvet tam aranılan kan ;;) ama Kalli'nin isteyeceğini sanmıyorum ;;)
Hakanı neden kadroda bulunduruyormusuz o Türk ama anladın..........Bosuna yaslı yabancı almaya gerek yok zaten fotomac yalan attı... hemde yönetim genc takım kuruyor........
Arkadaşlar Hakan Şükür'ün takım oyununa katkısını bilmeden hala konuşuyorsunuz. Pauleta bir halt yiyemez Türkiye'de çünkü Türkiye'de durarak oynayan futbolcu iş yapamaz. BKZ. Deivid, Kezman, Necati... Hakan'ın takım oyununda büyük artıları var. Hakan aynı zamanda çok teknik bir oyuncudur. Bakmayın ayağına alıp 5 kere top sektiremez ama önyargılı izlemezseniz, ne kadar iyi olduğunu görürsünüz. Hakan avrupa takımları için, Pauleta da Türk takımları için uygun değildir... Nokta...
hakan yedek duracak ama gelen adam oynayacak bunun için genç olması lazım(en azından 34 yaşında olmamalı) tartışma çok gereksiz
ya su ana kadar hıc bı futbolcudan gelısme yokmu(morıentes baptısta vs.)bı forvet lazım bıze ama bnce de bu pauleta olmamalı
Morientes suanda valencinın oynadıgı 5 mactada yedek olmasına ragmen oyuna girmedi bugünkü mactadada oynamadı..........
5 macta hıc oynatmamıssalar bu adam gıdıcıdır bızden baska ılgılenı de olmadıgına(bızım ılgılendıgımız bıle mechul) gore bu adam bıze yakındır dıebılırız ıns. bekledıgımız forvet MorıenteS tır.(v)
Hakanı begenmeyebilir ama bir yabancı futbolcu ile niye karsılastırıyor anlamıyorum... evet pauleta ıyı golcu ama yaslı..
hakan hem turk hemde kral neden takımda bulundugunu anladınmı....
Erdem bosver uzatma ona gereken cevabı yukarda bizverdık ayrıca Hakan da bugün gol attı:):)
Abdülharici lütfen düzgün ve mantıklı yorum yap..........rica ediyorum:):)
tmm Emrah abi haklısın...Hakan cevabı verdi ztn :):):)
Bir kere pauleta Muhabbetlerini bırakalım hepsı yalan.......
PSG nin az sonra macı var hemde ligin ilk macı.......Buyrun kadrolar
http://www.psg.fr/fr/news/show.php?id=12268
Pauleta hemde kaptan..........
Bu gün bitti açıklama yok.bence dahada olmaz
şu saatten sonra transfer fln istemiyorum ben, özgürcan yeter bize..
beyler forwete şu mistayı alsak nası olur hem pahalı diil hemde süper adam o kadar morientes le babtistala uraşıcamıza
Geçen sene 31 Ağustos'ta Inamoto'yu getirmişlerdi...:icon_frown:...Son güne kalırsa kötü...
son güne kalmaz ama 2-3 gün içinde bir oyuncuyu getirirler ;;)
zaten lincolne servet harcadık borca girdik sırf iii bi adam gtirelim taraftar sewinsin die ama forvet alcaıımızı bnde sanmıyorum
Özgürcan simdilik forvete yeter, sagbek olarak ben Ucar Ugura güveniyorum.
Ama yinede oyuncu alacaklarsa bitirici ve aynizamanda hizli olan bir forvet alsinlar.
işallah forvet alırız.almıcaksak necatiyi niye yolladık.ümit karan-serkan-özgürcan-hakan şükür yeterli mi sizce?
Fotomac hala pauleta yazıyor sakın inanmayın pauleta dünkü lig macına kaptan cıktı..........
Vatan Gazetesi de Shevchenko ve Kanoute isimlerini ortaya attı...İnandırıcı değil....:(
G.Saray'da son yolcu da belli oldu. Teknik Direktör Feldkamp yönetime verdiği raporda disiplinsiz davranışlarda bulunan Hasan Şaş'ın performansından da memnun olmadığını, yeni sezonda kendisini düşünmediğini bildirdi.
Taraftar tepkisinden çekinen yöneticilerin, Kalli'yi ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.
G.Saray'da Feldkamp'ın son kurbanı Hasan Şaş oldu. Alman teknik adam Necati Ateş, Hasan Kabze, Cihan Haspolatlı, Orhan Ak, Carrusca ve Emre Aşık'tan sonra, golcü futbolcuyu da defterden sildi. Kalli yönetime sunduğu raporda disiplinsiz davranışlarda bulunan Hasan Şaş'ın performansından da memnun olmadığını, yeni sezonda kendisini takımda görmek istemediğini bildirdi. Kalli'nin yıldız futbolcu hakkındaki kararı, İzmir'de oynanan Karşıyaka maçına götürmemesi ile netlik kazandı. Feldkamp, son prova olarak değerlendirilen karşılaşmada ligde oynatmayı planladığı on biri sahaya çıkaracağını açıklamıştı. Hasan'ın sakatlığının bulunmadığı, Kalli'nin kendisini istemediği için götürmediği belirtildi.
YÖNETİM İKNA EDECEK
Feldkamp'ın sarı-kırmızılı takımda sembol isimlerden biri olan Hasan Şaş'ın satılmasını istemesi, yöneticileri tedirgin etti. Yönetimde Necati'den sonra Hasan Şaş'ın kadro dışı bırakılmasının taraftarların tepki ile karşılayabileceği endişesi yaşandığı, Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın kararından vazgeçirmek için Alman teknik adamla bir görüşme yapacağı ileri sürüldü. G.Saray'da Hasan'dan sonra sıranın Okan Buruk'a geleceği, Kalli'nin tecrübeli futbolcuyu da yeni sezonda düşünmediği belirtildi. Okan Buruk da takımdan ayrılırsa sarı-kırmızılı takımda Hakan Şükür, Ümit Karan ve Ayhan Akman dışında eski yerliler gönderilmiş olacak. Sarı-kırmızılılarda yabancı futbolculardan da Tomas'ın topun ağzında olduğu iddia ediliyor.
Kaynak:Yeni Şafak
İsildur Notu:Eğer haber gerçekten doğru ise GS'nin sembol isimlerinden biri olan Hasan Şaş'ın gönderilmesi ile zaten kötü günler geçiren (forvet alınmaması,Seyrantepe şoku )kulüpte fırtınalar kopacaktır.Hasan Şaş kalması gereken bir oyuncu.
Yuh! Sheva ve Kanoute mi ? :D
Odemwingie adı geçiyordu. O gelse de süper olurdu bence.
Saçmalık..
Bence yalan haber
http://tr.wikipedia.org/wiki/Pauleta
Yorum Yok.Linke bakın ve görün.
Wiki koymayın kardeşim ya :D
Kartalspora bakın bakalım ne yazıyor :zuhaha
wikipedia içeriğini herkes değiştirebilir.Onlar kaynak değil..
Daha önce Saviola,Morientes ve Humberto Suazo içinde aynı linkler konulmuştu..
http://pt.wikipedia.org/wiki/Pedro_Pauleta
Wikipedia herkesin editleyebildigi bir site. Haberi hayazn gazeteden biri girip rahatlikla GS yazabilir oraya yani.