paran ne kadar en çok nereye ihtiyaç var söyle öyle diyelim
Printable View
suanlik daha yeni sezona gecmedik gecen seneden kalan 5/5 milyon dolar var cok ucuza bol transfer yapmak istiyorum yeni sezona gecince tabikide parada sov olcaktir newcastle koklu bir kulup her yere yedek oyuncu ariyorum sadece ortasahanin soluna oyuncu lazim deil kaleyede gerek yok defansa acil takviye lazim birde st bide mc \dm \ en onemli bunlar
Forvete Eddie,Arizmendi,DMye De jong,MCye Valdivia alabilirsin,vede sana Jeremy Menez i öneriyorum,heryer oynuyor tam bir joker işine çok yarar..
forumda herhalde sen ve ben variz attila
Jose Sosa eski takımdan, Eddie Johnson, Falcao, Higuain Forestieri, Nielsen , Millan ST için bunlar.
MC/DM içinse Lucas, alabilirsen Raul Garcia, Lulinha, Obi Mikel, Alessandro Rosina, Ignacio Camacho, Yohan Gourcuff ve Ayhan.
Oyuncu kiralamaya da çalış. ;)
Aga yeni gordum basarılar ılk sezon ıcın tebrıkler.Dm ıcın Vanden Borre defans ıcın Naldo forvet ıcın Falcao derım ben.
sagolun arkadaslar onerileriniz için defansa takviye sart b1r cok oyuncu 1le gorusuyoruz transfer b1t1nce ssler gel1yor haz1rl1kdada cok 1y1d1k
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
8 m1lyon dolar transfer butcesi oldugundan 1sted1g1m1z transferler1 apam1yoruz b1raz serbest oyunculara yoneldim
Evet, transferleri açıklamanı bekliyoruz. :)
Falcaoya izin çıkmıyor alma..Naldo gerçekten çok güzel bir defans Barzagli gibi kalas değil..Ama Naldoyu kesinlikle al olmazsa Mertesackerı al..O da hızlı bir defans..
o kadar tekl1f yapt1m cogu oyuncuya 2 lige gelmek istemiyo ama onlarla sezon sonu goruscez
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet merakla beklenen transferler karsinizda
http://img352.imageshack.us/img352/82/transferdo0.png
arkadaslar bu kadar transfer nye yapt1n dersen1z b1lenler vardir aranizda newcastle oyunculari cabuk sakatlanir 1 bunun için 2 gelecege yonelik3yasli oyuncular yedek tutmak için eski topraklar :):):)onlara cok guven1yorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hazirlik maclari
http://img404.imageshack.us/img404/5024/hazirlikos5.png
cok iyi bir hazirlik donemi gecirdik martins bir numarayd1
Evet transferler güzel özellikle Ergün,Costacurta,Hassaelbaink,Okocha transferlerini beğendim..başarılar..
sagol zaten onlar1 yedek beklet1yorum gencler1n yn1nda tecrübede olmali
Transferde coşmuşsun.Gerçekten emek verilen kariyerler değer görmüyor.Tabi istisnâlar var. ;)
sagol bu oyuncular bulup alabilmek için kafadan 1 saat ugrasm1simdir
oo transferler süper
Ergün İyi Şu anlık
Hasselbaink Süper...
Ve de Costacurta...Tecrübeli!
arkadaslar yorum yapan tum arkadaslara tesekkur eder1m ilgilenen herkse yeterli ilgi dikkat çekemedik konuya devam etmeeceim hakikaten ama çok üzüldüm güzel bir kariyerdi .konu kapat1l1rsa sevinirim
Ya gerçekten çok üzüldüm.Güzel bir kariyerdi. :( :( :( :( :(
uzun bir maraton ne diyelim başarılar
iyi gidiyodun gerçekten kapamasaydın
Tomas üzüldüm sadece bu kadar soyleyebılıyorum