Jose Mourinho en sevmediğim teknik direktördür.Yaptıkları çok ukala hareketler..
Robben umarım bir an önce Chelsea'dan ayrılır.
Printable View
Jose Mourinho en sevmediğim teknik direktördür.Yaptıkları çok ukala hareketler..
Robben umarım bir an önce Chelsea'dan ayrılır.
5Matematik yazılısından 100aldın diye 6.sındanda ne olursa olsun 100alcan diye bişey yok... Bence çok büyük hayal kırıklığı yaşayacak bu sezon Arsenal... Ljungberg stili olan bir oyuncuydu duruşu vardı...Gitmesi çok büyük eksik... WengeR in yaptıklarını doğru bulmak zoR...
Süper benzetme yaptı Fıratcan kardeşimiz. Tebrik ederiz :)
Yarım sezon yararlı olsa bari..
Geçen senekinden daha iyi bir yer istiyoruz West Ham'dan..
Tevez de yolcu United'a.. Gitti mi yoksa :D
wenger nedense sir alex i takip etmeye çalışıyo..ama unutmasın ki o bir Sir..
Robben chelseadan ayrılmalı malouda transferinden sonrada bu olacak gibi ....
Yeni takımında bol şans Freddie
Olumsuz yorumlarda bulunan arkadaşlar için ise soruyorum son iki yılda Ljungberg ne yaptı,hep sakattı,takıma katkısı yoktu,sahada en iyi cevabı vereceğiz,kabuk değiştirmeyi çöküş sananlar yanıldıklarını görecekler,az kaldı
Mourinho bence kendi düşüncelerini belirtmesi daha güzel.
Mourinho sırf inatlaşmasından dolayı,hem takıma hem de Robben'e zarar veriyor,madem oyuncuyu oynatmayı düşünmüyorsun -Malouda'yı alarak- o da gitmek istiyor bu tutma isteği niye?Bırak gitsin hem sen rahatla hem de Robben rahatlasın
wengerin bu yaptigina bir anlam veremiyorum 30 yasini almis futbolculari takimdan kovuyor..
Robben biran önce Chelsea'den ayrılmalı.. :)
arsene wengerin bu takımda yaptığı 4.yeni takım ve bunda da başarı sağlayacağız tabi ki o namağlup 11 imizin yerini hiçbişey tutamaz.
Campbell Toure Lauren Cole Seaman
Pires Ljungberg Vieira Gilberto
Henry Bergkamp
arsenal icin bir kayip degil ama west ham icin cok iyi bir transfer
West Ham için iyi transfer.
para ödemeden aldığı için kötü bir transfer değil en azından pizarrodan iyi
Haydaa :D Dünde Quaresma'ydı.2 gün öncede 18'lik biriydi..
Bence de Arsenal için ciddi bir kayıp değil. van Persie ve Walcott oynuyor oralarda.
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Premier League'de 7. olan takım İnter Toto'ya gidiyor ki geçen sene Newcastle 7. olmuştu ve İnter Toto'ya gitmişlerdi.
http://img256.imageshack.us/img256/8...kitablooi8.jpg
Ama bu sene Bolton 7. olmasına rağmen neden Blackburn İnter Toto'ya gidiyor?
http://img256.imageshack.us/img256/9...uetableaj5.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/395/intertotows0.jpg
her takım intertoto ya katılmak istemiyor.bir kaç yıl öncede galatasaray gitme hakkı kazanmıştı ama istemedikleri için katılmamışlardı.ben böyle biliyorum.katılmak istemeyenlerin intertoto işine gelmiyor hiç.sezonu erken açmak zorunda kalıyorlar.bunun için istemiyorlar.:)
yanılmıyorsam inter-totoya katılmak zrunlu hale getirildi
man utd gelecee yatırım yapmış chelsea da bi sorun war ama ne ii kadroları war ama geçen yıl ligi verdiler bence genç isimler transfer etmeli liverpool içinse ryan babel harika bi transfer o adamı santrafor diilde sa açık sol açık vea santrafor arkası oynaırtım.çok ii transfer.arsenal de henry nin yerine genç savaşçı bi oyuncu alması gerek yoksa santrafor krizi yaşanır bence
Teknik direktörlük görevine Sven-Goran Eriksson'u getiren ve bu seneye iddialı girmek isteyen Manchester City'nin, Olympiakos'ta forma giyen Meksika'lı Milli futbolcu Nery Castillo'nun transferini bitirmek üzere olduğu iddia edildi.
The Daily Mirror gazetesinin haberine göre, İngiliz ekibin 23 yaşındaki futbolcunun transferi için Olympiakos'la 10 Milyon Pound'a el sıkıştığı ve transferin resmileşmesi için 2 yöneticinin Atina'ya uçtuğu belirtildi.
Meksika'lı futbolcunun menajerlerinin Chelsea ve Real Madrid kulüpleriyle de görüştüğü ancak teknik direkter Eriksson'un, Castillo'yu Manchester City'e gelmenin kendisi için daha akılcı bir transfer olacağına ikna ettiği kaydedildi.
2000 yılından beri Olympiakos forması giyen forvet oyuncusu toplam 105 lig maçında görev almış ve 30 gol atmıştı. Copa America'da Meksika Milli takımıyla beraber mücadele eden Castillo, Venezuela'daki turnuvada toplam 4 gole imzasını atmış ve dikkatleri üstüne çekmişti.
Bu arada Tayland'ın devrik lideri ve Manchester City kulübünün yeni sahibi Thaksin Shinawatra'nın, Eriksson'a Tayland'dan da oyuncu bakmasını önerdiği ifade edildi.
Hmm, Nery gerçekten yetenekli bir futbolcu, gelirse City için çok faydalı olabilir...
Çok güzel transfer olur... Castillo iyi oyuncu...
alırlarsa çok kaliteli bir transfer olur Castillo çok iyi oyuncu..
Valencia ile anlaşmamış mıydı Castillo?
http://www.sporx.com/images/1/33/139...lbrown001b.jpg
Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın, Wigan'ın Michael Brown için teklifini kabul ettiği açıklandı.
30 yaşındaki ortasaha oyuncusu için 2 Milyon Pound bonservisin kabul edildiği açıklanırken, Brown'ın kabul etmesi durumunda gelecek sezon Wigan forması giyecek.
Menajer Lawrie Sanchez tarafından yapılan açıklamada, iki kulübün de transfer konusunda anlaştığı ifade edilirken, oyuncu ile görüşmelerin sürdürüldüğü belirtildi.
Hayırlı Olsun.. :)
yav bu adam cm01/02 de uruguay lı diye geçiyo..ama meksikalıymış
tam adı nery alberto castillo değilmi?
Evet Nery Alberto Castillo..
Bu adaın Valencia'ya gideceğini duymuştum.
evet aynen, bende böyle biliyorum.
alırlarsa çok iyi bir transfer olur.ama ispanya ligi ne gitmesi daha iyi olurdu.çünkü fizik gücü ve boyu yönünden zayıf kalır.zaten 8 yıl yunan liginde oynamış ama ancak kendini copa amarica da gösterebilmiş.bende soru işaretleri bırakıyor.inşalllah beni yanıltır.
Premier ligde başarılı olabileceğini zannetmiyorum.Castillo'yu çok yakından tanıyanlardanım.Bir kaç kez 2007'de transfer etmiştim.TV'den de izleme şansı bulmuştum.Hızı güzel ancak pek fazla çevik değil.
Wigan gibi bir takıma hiç yakıştıramadım bu transferi.Umarım gelmez...
Ben bu yıL Sven Goran ın City gibi bir takımLar Dünyanın en zor LigLerinden birisinde neLer yapacağını açıkcası çok merak ediyorum.Ericcson şu ana kadar çok mantıkLı ve akıLcıL transfer poLitikası izLiyor.