çok eksik varyaaa,yinede hertürlü,rahat bir skor alırız ama en azından serkanı görmek isterdim,oynama şansı bulacağı sırada sakatlanmış olması talihsizlik
çok eksik varyaaa,yinede hertürlü,rahat bir skor alırız ama en azından serkanı görmek isterdim,oynama şansı bulacağı sırada sakatlanmış olması talihsizlik
Orkun Uşak
Sabri Sarıoğlu
Servet Çetin
Rigobert Song
Volkan Yaman
Hasan Şaş
Okan Buruk
Barış Özbek
Ayhan Akman
Hakan Şükür
Ümit Karan
Bu şekilde olabilir mi acaba?
Lig TV veriyormuş çok sevindim izleyebilecem :D
Gecenin en farkLı gaLibiyetLerinden birisini bekLiyorum ben GaLatasaraydan.Cimbom böyLe 3.sınıf Avrupa takımLarına prim vermez.Bastır Cimbom :)
Linderoth oynayamayacak. Bastir CimBom!!
Lig tv veriyor bende izleyebilcem
Hem lig tv hem d-smart veriyor reklamda gördüm
Yarın Galatasaray'dan şanına layık bir futbol bekliyoruz. Maçı izliyeceğim. Başarılar Galatasarayımıza..
İnsallah macı kazanırız....Ben fark istemiyorum 1-0 olsun bizim olsun...
Önemli olan turu gecebilmek ve ülkemize katkıda bulunmak fark atana fazla puan vermiyorlar:):)
Sahaları cok kötü ama zeminleri harika mış.Kalli öylededi.Zeminin iyi olması cok iyi:=)
ben fark bekliyorum icime oyle dogdu ama mantigim da kolay mac olmayacak diyo
Rüyamda gördüm.2-1 kazancaz:D
Lincoln yerine Hasan Şaş, Linderoth yerine Mehmet Güven oynayacak..
http://www.yayinonline.com/asx/radyo...spor&lp=2blank
dinlemek isteyenler için..
Başarılar Takımımıza
10.dk girmek üzereyiz erciyes attı:) gs'den ses yok şuana kadar
penaltı :mad:
Hırvat takımı penaltı kazandı... Servet sarı kart gördü. Dk. 16 Gol : posevec
1-0 Slaven
aha Gol yedik....
aha yedik penaltı
yedik yahu:S
Servet penaltı yaptırdı 1-0 oldu
kim bilr pozisyon nsldı?
Ya biz nie küçük takımlara karşı hep böyleyiz yaaa
nette takip ettiğim sitede millet Servet'e sövüyor..
ben penaltıyı görebildim. Emurafunun gösterdiği sitede..
Servet zaten yeni nesil bir Bülent Akın.
Ertuğrul versene siteyi:(
1-0 oldu
Servetin hatası
Lokum gibi takıma bak:1-0..
Berk, ne demek istiyorsun?!
Galati den iyi bir takım bizim rakibimiz..
ben seyrediyorum lig tv den mac ortada gidiyo servetin yaptigida acik penaltiydi
Ümit dünyaları kaçırıyor yine ...
servet çetin isimli yarma denen adamı aldığında demiştim ben galatasaray yandı.. en az 15 gol yer o adamın hatalarından diye.. Adam ormandan çıkmış sanki ya tam hanzo.. 2. lig takımında oynamayı bile haketmiyo nerelere geldi eskiden iyidi bu adam ya
Maç oynamadan kazanılmıyor demek istiyorum.Hep bunu yapıyor Türk takımlar.ŞL grup kurası çekilir lokum gibi kura rahat çıkarız sonra grupta sonuncu oluruz.Ön elemede bizden düşük takımlar çıkar 'rahat geçeriz fark atarız' sonra hezimet.Bunu demek istiyorum.Gerçi daha maçın başı herşey olabilir..
hadi ya atıordk..
hooop ağır ol arkadaşım. beğenmiyo olabilir ama Galatasaray'ın futbolcusuna'da hakaret etmenin anlamı yok!
Maça gelirsek, Lincoln ve Linderoth olmayınca bu takım top oynayamacak mı? Bazen diyorum keşke 2000 yılındaki gibi küçük takım olsaydık ve herkes bizi favori göstermeseydi o zaman sanki daha hırslı oynuyorduk.
Hasan Şaş ve Ümit Karan sürünüyor, Sabri ortalıkta yok, Rize maçının yıldızı Ayhan koşmuyor, mücade etmiyor.
Servet'in Avrupa kupası fobisi var sanrım derken Ayhan'a laf ettik adam golü attı :D