Rica ederim.Quote:
Originally Posted by SeRcAn1985
Printable View
Rica ederim.Quote:
Originally Posted by SeRcAn1985
o tablomsu şeyi türkçe yazarmısınız..Quote:
Originally Posted by Hububat_Fiyatları
ben normal sonuçlar alınan maçlarda takım konuşması yapmayın derim çünki kabak tadı veriri ben ya çok ii oynadıklarında yada çok kötü oynadılarında konuşuyorum.
ben1-2-3-4 e kızgın 5- 6 cesaret ver, 7 ye memnun, 8-9-10 a da zevk aldım diyorum...
aynen de doorumu yapiorm die sordum
Quote:
Originally Posted by LaKe
1-2-3-4 mü :( 6 dan aşşağı oynayan adam kaldımı piyasada ya :)
Bence devre arasını konuşma yapmadan geçin daha iyi, ters etkilenebiliyorlar.
Eğer yenikseniz, devre arasında maçı kazanabiliriz seçeneği çıkarsa onu kullanın, iyi moral oluyor oyunculara. Sert şeyler söylerseniz stres altına girip daha da kötü oynuyolar
devre arasına 2-0 galip girince takımınızdan memnun olduğunuzu mu soyluyorsunuz yoksa performansınız dusmemeli falan bi diye soyluyorsunuz.yani havaya girme durumu olup ikinci yarı ters bi durum ortaya cıkabilir mi?
ben genelde takıma sölüyorum tek tek sölemiyorum.. yanlız ilk yarı en az 3 fark olması lazım ki memnunum diyim cesaretlendiriyorum fark 2 olunca memnunum dedğim zaman bende işler tersine dönüyo maçı mağlüp kapattığım oldu yani hawaya giriyolar gibi geliyo bana....
Arkadaşlar Bende TeamTalk Gelmiyor.Bunun Sebebi Ne Olabilir
menejer ayarlarindan ayarlarda vardir ona yani team talk a isaretleme sanada gelirQuote:
Originally Posted by eser_3131
Yok be Dostum.Ayarlarda Olsa Görmemmi.Oyun Ayarlarında mı.Yoksa Manajer Seçeneklerindemi
ben o kadar uğraşmıyom.direk yardımcıya bırakıyom yoksa takım küsüyooo