messi,serdar kulbilge,arda,colin,semih semturk,seitaridis
Printable View
messi,serdar kulbilge,arda,colin,semih semturk,seitaridis
Tuncay ŞANLI
Arda TURHAN
Umut BULUT
Fredy ADU
Alexandre PATO
Rızvan Şahin [İstanbul Bld.]
Jens Berthel Askou [Kasımpaşa]
Nuri Şahin [Feyenoord]
Bobo, Serdar Kulbilge, Marco Aurelio, Servet, Ayhan, Ceyhun, Tümer, Serdar Özkan...
arda turan serdar kulbilge c. ronaldo tuncay sanli rommedahl
ya kısacası türkiye ligine o kadar önem vermiyorlar türkiye liginle birazdaha ilgilenmeleri lazım bence
arda turan cok dusuk olmus bence top surme 17-18 pas 14-15 orta yapma 13 teknik 17-18 bitiricilik 11 felan olmasi gerekiyo bunun gibi cok var ama en belirgini arda olmus
Ben sadece Turkiye liginden soylicem
Fenerbahce -
Serdar, Tuncay (eski Fenerbahceli) , Tumer ( bazi ozelikler cok kotu )
Galatasaray -
Arda Turan ( super bir futbolcu, oyundada oyle olmasi gerekir) , Orkun, Volkan Yaman, Sabri
Besiktas -
Bobo ( gelistirilmesi gerek ) , Serdar ( rb, dmc, rm oyniyabiliyo)
Trabzonspor -
Ersen Martin ve Umut ( ikiside cok gelisim kaydetti, oyunda gelismis bekliyorum ) , Ceyhun
ve daha nice futbolcular gelistirilmesi gerek
Mehmet Yildiz, Balili ..............
Arda
Orkun
Linderoth
Arkadaslar Oyunda Federico Higuain Yok Kardesi Var Varsada Ben Gormedim Bi Profilini Atarmisiniz
pato kim bee daha dünkü bok herkes pato diyo ondan adam olmas (cristiano ronaldo,nani,anderson,sergio aguero,arda,aydın,messi) :D
Süper Ligten aklima yeni futbolcular geldi. Onlari saymak istiyorum.
Ankaragücü: Emre Güngör
Ankaraspor: Özer Hurmaci, Bilal Kisa
Besiktas: Hakan Arikan, Ibrahim Kas, Serdar Özkan, Mehmet Yozgatli
Bursaspor: Egemen Korkmaz
C. Rizespor: Fahri Tatan
Fenerbahce: Serdar Kulbilge
Galatasaray: Orkun Usak, Volkan Yaman, Arda Turan
Gaziantepspor: Bekir Irtegün
IBB: Ali Güzeldal
Kayserispor: Aydin Toscali
Konyaspor: Özden Öngün
Sivasspor: Balili, Mehmet Yildiz
Trabzonspor: Tolga Zengin, Ceyhun Eris, Yusuf Kurtulus, Umut Bulut
Ayrica Kezman, Jefferson gibi bircok futbolcunun özellikleri düsürülmeli bence.
serdar özkan serdar özkan serdar özkan..
Arda Turan
Quaresma
Bobo
giovanni dos santos , anderson , nani ...
Bobo-Serdar Özkan-Batuhan-Toraman-Gokhan Zan-Hakan Arıkan-TeLLo
Batuhan Karadeniz , Serdar Kulbilge , Kerim Zengin , Serdar Özkan , İbrahim Kaş , Volkan Yaman , Ali Bilgin , Mehmet Yıldız , Orkun Uşak , Özer Hurmacı , Tolga Zengin , Umut Bulut , Arda Turan.
arda turan
orkun usak
ayhan akman
Arda Turan,Özer Hurmacı ve İvan Rakitic
dos santos - pato
bence arda volkan yaman mehmet yildiz lincoln orkun usak bobo serdar ozkan mehmet eren serdar kulbilge semih sabri mehmet guven mehmet topal serdar kurtulus afonso alves ronaldinho kaka(ozellikle) baris ozbek serkan calik colin kazim richards ceyhun ayhan akman gokdeniz ilhan ozbay holosko linderot(iyi ama biraz daha iyilesirse iyi olur) bunlar yukseltilmesi gerekenler dusurulmesi gerekenlerde carusca ilic orhan ak belki yanlislarim olmustur kusura bakmayin
Oyun çıktı özelliği yükselen alçalan yerinde sayan adamları gördüğümüze göre konu biraz kifayetsiz kalmış gibi gözüktüğünden mütevelli kilit yemiştir.