Bu haftaki Kasımpaşa maçında sol kanatta 11'de olacak muhtemelen. Bu tür maçlarda kesinlikle yapılması gereken bir davranış Daum tarafından. Umarım değerlendirebilir.
Printable View
Bu haftaki Kasımpaşa maçında sol kanatta 11'de olacak muhtemelen. Bu tür maçlarda kesinlikle yapılması gereken bir davranış Daum tarafından. Umarım değerlendirebilir.
Trabzonspor sevgisi nedeniyle sempatimi kazanmış bir oyuncu..Umarım birgün seni bordo mavili formaylada izleme şansımız olur.
Bu akşam guiza arapaslarını değerlendirseydi maçı kazanabilirdik.. Tekniği yüksek bir futbolcu..
http://i48.tinypic.com/103fq87.jpg
Alıntıdır..
Adam o yıllarda belli etmiş büyüyünce adam olacağını ve olmuş tebrik ediyoruz kendisini.bugün de süper oynadı Alexin Yükünü azaltıyor ilerde Alexin Yerine Geçer
özer iyidir bakalım umutluyuz,gs ye gelmeden aldık kıskanmayın yorumları yapmışlar anca görüyorum çok güldüm :)
Çok kaliteli bir bukmaşı olduğu kaatindeyim. Eğer üzerinde durulursa çok çok önemli yerlere geleceğine inanıyorum.
alex de souzanın benden daha iyi dediği ve benimde bu görüşe katıldığım oyuncu
Bana mı öyle geliyor yoksa Ankaraspor'dayken tekniği daha mı iyiydi?(ilginç bir şekilde)
Top kontrollerinde,top sürmede,paslarda zorlanıyor gibi şu sıralar.
yetenekli bir oyuncudur kendisi.alexin veliahtıdır
Sakatligindan dolayi..Doktorlar ameliyat edilmesini onermis ama Ozer takimi yalniz birakmamak icin sezon sonuna birakmis ameliyati..Sene sonunda ayagindaki platinler alinacak ve sapasaglam bir Ozer olacak yeni sezonda..Yeni sezonda cok iyi bir Ozer izleyecegimize eminim..
Özer'i bu durumda görmek pek hoş olmuyor.Keşke direk ameliyat olsa da önümüzdeki seneye bomba gibi çıksa.
Bir an önce ameliyat olup iyileşmesi gerekiyor. Yoksa gelecek sezonda sahada olmayan bir Özer izleyeceğiz. Sezon öncesi kampına kesinlikle katılması gerekiyor. Bu sezonda katılmazsa, iki sezon üst üste katılmamış olacak ve fizik gücü inanılmaz derecede düşecek.
Özer zaten Fenerbahçe'de rüştünü ispatladı. Bence ameliyat olup, önümüzdeki sezona kendisini hazırlamalı ve bomba gibi girmeli sezona.
Ayağındaki platinin alınması sezon başı kampına yetişmesini engellemez ama omuzunun durumu nedir bilmiyorum. Fenerbahçe'de İlhan'ın da dediklerine katılarak, formasıkıntısı yaşamayacak birisi Özer. Ki bu sezon da, geçen senenin yarısını sakatlığı sebebiyle oynayamamış, sezon başı kampıuna katılamamış ve sezonun başlarında uzunca bir süre oynamamışolmasına ağme, iyileince kadroya girdi.
Sakatları çok olması, fedakarlık yapmasını gerektiriyor. Sahada yapmak isteyip de, fiziki sıkıntılar sebebiye yapamadığını görüyoruz. Eğer hedeften erken kopulmazsa ya da erken şampiyonuk ilan dilmezse amaliyat olmaz, bu 2 ihtimal da düşük olduğundan, fedakarlık yapmaya devam edecek, günü kurtarmak için geleceğini tehlikeye atacak. Biz seni anlıyoruz Özer, ameliyat olman takımı yalnz bırakman anlamına gelmez, o nedenle mümkün olan en kısa sürede ameliyat olmalısın.
http://www.sabah.com.tr/multimedya/v...e-9020867a0749
Çok eğlenceli bir video ben çok beğendim. :) Gerçekten içten ve samimi bir şekilde anlatıyor.
Sayın Barto , Videoyu izleyemedim ama başlığı okudum Bu sene Şampiyonluğun niye kaçdığı anLaşıLdı bu haberden sonra :p
yeteneklerinin yanında pres yapması ve çok koşması güzel.