Yuzde yuz katiliyorum...Hakani da Umiti de ezbere biliyoruz...Bu oyuncular taraftarda heyecan yaratmiyor, ayrica oldukca formsuz gorunuyorlar...Serkan kesinlikle oynamali,muhtemelen yedek olacak....
Bence GS turu geçti zaten bunu hepimiz biliyoruz. İnşallah başarılı olcak ama Bayern var.:p
Gs rahat alır
Bayen favori gosterliyor dogal olarak da, CL den gelecek 3.ler arasinda cok kaliteli takimlar cikabilir:)...Galatasaray icin ceyrek final gercekci,tutarli ve mantikli bir hedef...Oraya kadar cikarsak gerisi de gelir bakarsiniz...:)
CL'den gelecek 3.ler bence Galatasaray ayarında takımlar olacaktır büyük ihtimalle. Çünkü açıkçası ben bu kadroyla CL'de olsak 3. olacağımızı düşünürdüm. Ayrıca Galatasaray'ın bir de seribaşı olma avantajı var.
sıra geldi bize
: )
Umarım galatasaray'da tur atlarda ülke puanı yükselir.
İnşaLLah Çok İii Bi FutboL Oynayıp FarkLı Bı SkorLa Kazanırızda İlerisi İçin Daa ÖzqüvenLi Oluruz (Gerci Çok Olcu Olamıcak Bı Mac Ama Olsun)
LincoLn Buqun BakaLım NeLer Yapacak
Carrusca v Bouzid'i Kadroda Gormek Istıorum Nası OynıcakLar
Haydi Galatasaray..:p
lincoln un yogun markaj altında neler yapabılkecegını gorecegız...slavenın td sı lıncoln e ozel onlem alacagız dedı
beyler elediğimiz taktirde gruplara mı gidilcek?
Rakibimiz küçük olsada takımımızı izlemek için heyecanlanıyorum keşke bu maç Arda da oynayabilseydi güzel olurdu inşallah Kalli Carrusca'ya şans verir bu maç.
Haydi bakalım nasıl oynayacağız çok merak ediyorum.
Lincoln özellikle.
Arkama yaslanıp rahat bir maç izlemek isterdim ama d-smart sağolsun futbol keyfimizi de elimizden aldılar..
Galatasaray UEFA'da gruplara kaldığı takdirde Ali Sami Yen'deki maçları D-Smart mı verecek?..
sanırım uefadaki bütün maçlar d smartta
Çeyrek finale kadar d-smart verecek şeklinde bir yazı okumuştum sanki, umarım yanlış hatırlıyorumdur..
Showtv'nin grup maçları anlaşması vardı 2010'a kadar:confused:
Geçen sene Fenerbahçe'nin deplasman maçlarını Show vermişti...
ya bu d-smarta ağzıma geleni yazmak istiyorum ama forum kuralları.....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar bu maçı radyo veriyomu
Nonda taraftara gösterilcekmiş.....
http://www.radyospor.com/yayin.asp?gun=5# radyospor veriyor
Nonda bonus, esas adam başka deniliyor.. Umarım doğrudur bu söylenenler..
gooooooooooooolllllllllllllllll
1-0 Umit karan
goollll ...
Kaldı 4 gol.. :D
Karan ve 1-0 ..
Galatasaray güle oynaya...;;)
ben lincoln ve hakanın gol atmasını istiyorum
1 yetmez,kardesimin dedigi gibi 4 tane daha isteriz :p
ya bu forvetler öldürü adamı.lincoln ne güzel pas atıo bunlar değerlendiremiyo. gel nonda gellll
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
adamlar hakkaten lincolne özel önlem almışlar. lincolne çalışıolar resmen
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gol yedik yaa penaltıdan
1-1 oldu....
.