FIFA Manager değil bu oyun Football Manager.3D oynamak istiyorsan FIFA Manager oynarsın.Bu oyun bu oyun motoruyla sevildi ve bu kadar büyük bir kitleye sahip..;;)
Printable View
ya neyi oynayıp oynamıyacağımı sizemi sorucağım?olsun yada olmasin benim oyunda görmek istedigim bir şey.Artık o süper driplingleri ve golleri görmek istemiyorumusunuz?Bir pozisyon hatası oluyor kırmızı kart oluyor cezaya itiraz için poziyonu izleme hakkı verilmiş ama baksan ne yazar bakmasan ne yazar hiç bir şey anlayamıyorsun o yüzden 3d maç motoru lazım.Ayrica ben fm nin datebase ve oyuncu takip kalitesinden dolayi fmde bunun görmek istiyorum.Fifada bunu görsem fifa oynarım ve sizden icazet alma gereği görmem.
Eskiden mac motoru bile yoktu ve ona geciste de cok fazla karsi cikan olmus , oyunun yapisini kokten degistirecegi soylenmisti.. Ha ama ne oldu , gercekten degistirdi ve bu kabullenildi.
Ayni durumun 3-d icin de olmasi muhtemel ve bu oyunu benim gibi 97den ve belki daha onceden beri oynayanlar icin oyuna yapilan her radikal degisiklik bizim icimizi acitiyor.Cunku biliyoruz ki o korktugumuz sey yapilirsa da biz yine ona alisicaz ve bu boyle gidicek.Aslinda cekince bu.Tabii ki de 3 boyutta o butun hareketleri gormek cok hos olurdu ama yinede ben fm nin 2-d de kalmasi taraftariyim.
Pek' bu yapilan yenilikler oyunu ileri götürmedimi?Alınan zevke zevk katmadımı?kitleleri peşinden koşturmaya devam etmedimi?Demekki yenilik kötü bir şey değilmiş.Yenilik gerekli!sürekli aynı oyunu oynayacaksak database düzenlesinler onun üzerinden habire oynuyalım.
Sesli spiker olsa da ingilizce olacak ve yine anlamayacağız.
yoo anlarız. fifa da süper oluyodu sesli spiker olsa süper olur
Oyun Menejerlik simülasyonu gibi birşey
Spiker saçma olur bence
aklıma bi yenilik daha geldi..milli takım yönetirken maçların nerede oynanacağına antrenör olarak biz karar verelim.istedigimiz zaman bursada istedigimiz zaman istanbulda istedigimiz zaman trabzonda oynayabillelim..
aha yine bisi geldi aklımaa..
kulüp bilgilerinde antrenman tesislerinin adı yazsın.
örnek:samandıra tesisleri,florya metin oktay vs.
arkadaşlar bildiğim kadarıyla 08'de gerçekleşecek yenilikler açıklandı..Burada bizim birşeyleri ifade etmemiz artık anlamsız olur gibime geliyor
4-2-4 taktiğinde gol bulma olayını kaldırırlar umarım, özellikle ingiltere liginde son dakikalarda bu taktikle gol yediğim maç sayısı çok fazla...Birde gözlemcileri adam gibi yapsınlar, potansiyeli olmayan oyunculara aa bak bu super oyuncu bunu mutlaka transfer et sacmalıgı kalksın. İyi gözlemciler gercekten iyi futbolculara iyi desin kötüsünede kötü desin. Bizde hile yolu ile futbolcu bulma derdinden kurtulalım :D