3-5-2 Değil Fb tv de antremanı izliodum Fatih Demirkolda ayrıntıları söylüyordu.
3-4-1-2 şeklinde denemiş takımı Zico büyük ihtimalde artık bu sistemle oynıcakmışız.
Volkan
Önder- Lugano-Edu
Colin - AureliO-Deniz- Carlos
Alex
Semih Kezman
Printable View
3-5-2 Değil Fb tv de antremanı izliodum Fatih Demirkolda ayrıntıları söylüyordu.
3-4-1-2 şeklinde denemiş takımı Zico büyük ihtimalde artık bu sistemle oynıcakmışız.
Volkan
Önder- Lugano-Edu
Colin - AureliO-Deniz- Carlos
Alex
Semih Kezman
Eğer 3'lü savunma oynanacaksa Gökhan Gönül oynasa daha iyi olur sağ kulvarda.Defansif yönü iyi bir oyuncu.Kazım bu sistemde sağ kanat oynarsa sorun olabilir.
Appiah bey eğer sahalara biran önce teşrif ederlerse bu taktik güzel olabilir.
Appiah bey sanırım sağ kanat oynar. Deniz'in formu iyi ve Aurelio'dan da vazgeçmez Zico. Deivid forvete geçer, Appiah sağ kanata. Artık nasıl oynar muamma???
Appiah kalede oynayacak sanırım? Zico hep yanlış oynatıyor. Biri bu adama teknik drektörlüğü öğretmeli...
bence sagda gokhan gonul oynamalı 3 defans oynuyosan kanatların savunma yapmayı bilmeli appiahıda bence gobekte oynatıp deniz aurelio ikilisinden birini kesecek bu yıl
Sağda Ali Bilgin'de oynayabilir.Bildiğim kadarıyla onun da defansif yönü vardı...
Appiah sağda oynatılırsa onu tümden kaybedeiz zico sağda oynatmayacak bence
nasil oynatirsa oynatsin zico bir sey yapamicak
Appiah dönünce şöyle olabilir:
5'li orta saha: Carlos - Aurelio - Alex - Appiah - Colin Kazım / Gökhan Gönül
Böyle olursa daha iyi olur da Zico öyle yapar mı? Sorun orada.
Deniz çok formda kabul ama kaç defa anderlecht maçı gibi oynayacak o var ne olursa olsun appiah bizim için çok önemli bir oyuncu ve ortada oynaması lazım zico bunu göremezse appiah takımdan tamamen kopar bu en çok fenere zarar verir
Bencede Appiah ortada oynamalı sağda Gökhan Gönül zaten ordada oynayabiliyor yani hrm hucüm gücü hem savunma gücu var.Aurelio,Deniz,Appi,Selçuk bu dört oyuncu rotasyonda değişmeli nemce ortası için.
ama bide söyle dusunmek lazım deniz defans yönu en kuvvetli orta saha oyuncumuz savunmayı 3lemisken bide en defansif orta sahayı kesmek gibi bi riske zico girmez cogu kişi giremez bence
türkiyede deniz olmuş appiah olmuş fark etmez o yüzden sorun olacağını sanmıyorum bundan kötü olamaz ya .... avrupada daha önce dediğim gibi 3-5-2 yakal kırıklığı olabilir 451 avrupada daha sağlıklı olabilir
ya bırakın allah aşkına
yendiğimiz takıma bak PAF takımı
Bu taktiğin ligde görmem lazım
Ligde görmene gere yok sen oftaşı yenemiyorsun belediyeye yenilmişin sivas maçını hatırlamak istemiyorum şans denen şey %1 sivasta olsa puan bile alamazdık... bundan daha kötü ne olabilir ki ?