herkes fatih terim emreyi servetin yerine cagirdi diye dusunuyordu.
Printable View
Servet ve Emre birlikte oynarsa defansımız çok açık verir Emre Servete göre daha iyi bence Emre Servetin yerine oynamalı Hakan Balta'yı takip etmedim hakkında pek bilgim yok ona bişe diyemicem Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın oynamasıı iyi olur Aurelio'nun milli takımda oynamasına karşıyım ama şuan elimizdekilerin en iyisi onun da oynaması iyi olur.
Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında geçtiğimiz cumartesi günü Malta ile 2-2 berabere kalan ve eleştiri oklarının hedefi olan A Milli Takım'da yarınki maç öncesi Fatih Terim ilk 11'de değişikliğe gidiyor.
Son kararını bu akşamki antrenman sonrası vereceği belirtilen Fatih Terim'in Malta maçı 11'inden sadece Servet ve Emre Belözoğlu'na şans vermesi bekleniyor.
Sakatlanarak kadrodan çıkartılan Sabri'nin yerine Mehmet Topuz ya da Hamit'e görev vermesi gündemde.
İşte Macaristan maçının muhtemel 11'i:
Rüştü, Mehmet Topuz (Hamit), Servet, Emre Aşık, Hakan Balta (Deniz) Aurelio, Gökdeniz, Ayhan, Emre Belözoğlu, Nihat, Gökhan ünal.
Emreyi forvet arkasına oynatmaya baslayınca emre cok iyi oynadı dün gece 6 pas izleyen oldumu analiz yaptılar.....
Kaleci hakan arıkan olması lazım.....Rüstüden artık vazgecmemiz lazım..
Sol kanat ayhan olursa süper olur ayhan sol bekete cok yardım ediyor...
Halil oynamaması dogal gecen macta sahada yok gibi idi....Emreye kötü diyorsunuz halil iyi oynadı diyorsunuz halil golden baska hiçbirsey yapmadı..
Deniz barıs sakatlanmıs sol bekte hakan oynarsasüper olur deniz zaten sol bekte dökülürdü.....
Ayhan'ın Galatasaray'da da milli takımda da işi yok kişilik olarak ve futbol olarak kalitesi düşük daha yanındaki adama bile doğru düzgün top atamıyorken Galatasaray'da :S ağladı sızladı kendini milli takıma da aldırdı helal olsun :S Emre bence fena oynamadı geçen maç gerçi o maçta iyi oynayan pek kimse yoktu o iyi bu kötü demek pek doğru olmaz. Halil'i geçen maçta Ümit Karan'a benzettim topları bencilce kullanıyordu forvetimiz Gökhan-Hakan olmalı bu maç
2.golde Rüştü olsa bence çıkar alırdı topu Hakan karar veremedi kaleci dediğin sert çıkar topa ben Rüştü'yü karşı karşıyada hala en iyi kaleci oalrak görüyorum.
Ayhan'a yapılan olumsuz eleştiriler bence yersiz, şuan da altın dönemini yaşıyor gibi birşey.
Fatih Terim'in Hakan Şükür'ü oynatma inadı olmazsa maçı büyük ihtimal kazanırız.Mehmet Topuz,Nihat Kahveci,Gökhan Ünal,Fatih Tekke,Ümit Karan,Koray Avcı,Serdar Kurtuluş gibi isimler neden kadroda yok anlamıyorum.Hatta Uğur Uçar'ı bile alabilir.
Ya yenilcez yada berabere kalıcaz.Gruptan cıkamıycaz.Fatih Terim emekli olucak...
Bugünkü maç Fatih Terim'in son şansı, futbol hayatı bitebilir bu maçtan alınacak bir kötü sonuç ile...
Yeneceğiz....
Farklı galibiyet beklemek yanlış olur.Bu akşam Norveç-Yunanistan maçının da olması kaybettiğimiz şansı tekrar geri getirmemize yardımcı olacak.Norveç'in kazanamaması dışındaki 2 sonuç bizi çok avantajlı duruma getirir.Ama herşeyden önce kendimiz kazanmalıyız..
Bu arada Norveç-Yunanistan maçı 19.00'da başlıyor..
Evet norveç-yunan macıda önemli.biz ilk kendi işimize bakalım..1-0 olsun bizim olsun..
Muhtemel 11'imiz...
Bu akşam İnönü Stadı'nda saat 20:30'da Macaristan ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımımız'ın 11'i şekillendi. Bu kritik mücadelede Millerimiz'in sahaya şu 11 ile çıkması bekleniyor:
Hakan, Hamit, Servet, Emre Aşık, İbrahim Üzülmez, Gökdeniz, Aurelio, Ayhan, Tuncay, Nihat ve Gökhan Ünal
12.09.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com
Bugün seyircimizle birlikte bu maçı alacağımızı düşünüyorum.. En korktuğum şeylerden biri defansın aksaması umarım bugün defansımız iyi oynar ve bu maçı alırız..
hamitin oynamasina sevindim :).
insallah farkli yeneriz :D
Mehmet Topuzu neden kadroya almıyor bu adam anlamıyorum.Anadolu takımında oynamak suç mu?
Güzel Hamit'ten fayda sağlayabiliriz bu maç
Buyuk duayen efsane t.direktor baziLarinin deyimiyLe imparator fatih terim takimi 2-2-2-2-2 sekLinde cikarirsa yine acik ve net maci aLamayiz ! boyLe bir taktik yeryuzunde yoq nasi buLmus bunu bu adam anLamiyorum bu oyuncuLar taktiksiz macaristani yenecek gucte
Emre Asik kadroya cagriLiyor ise bak bu ne bicim hocaLik sen miLli takim hocasinin klub hocasi deiL galatasarayin yoLladigi bir oyuncuyu usteLik 33 mu ne olmus yasi ligde maca cikmamis kondisyonsuz idmansiz bir adami uLusal takima cagiriyorsun cagir 23 yasinda genc birini hicmi adam yoq emre asiktan baska en azindan formda birini cagir be adam
ama sende suc yoq tabi bu uLke oyle insanLari harcadiki hakan sukure zorla rekor kirdirdiLar e birak artik su turk futboLunun yakasini rezil haldesin adim atcak haLin yoq Turkiyemi izlerken utaniyorum ya koskoca Turkiye 36 yasindaki forveti oynatiyor sanki biz moldova san marino tarzi takimizda tek bir yildizimiz var yahu koy Gokhan unaL i oynasin adam Umut var adam formda miLli takima oyuncu neye gore cagriLiyo neye gore sahaya suruLuyo !
Ibrahim uzuLmez hakan sukur emre sabri bunLarin ne isi war ya emre asik fln oLdu olacak bari sergen bulent korkmaz tolunay ogun fln da cagir hay aLlam ya senoL gunesi karizmasi yoq die koLay takimlarla oynadik sans eseri dunya kupasinda 3.olduk diyen istanbuL basini simdi nerdesiniz !! 400 bin nufusLu futboL ozurlusu maLtayi yenemiyoruz bosnayi yenemiyoruz iyi o zaman norvec danimarka cek cumhuriyeti rusya tarzi bizim gucteki takimLarla hic maca cikmayaLim o zmn hele hele brezilya aLmanya ingiLtere fransa gelirse 4-5 0 a razi oLalim
22 yasindayim kendimi biLdim bileli hakan sukur oynuyor rekoru kirdi kirdi ama ortaLamada 8. sirada ancak SImdi hakana veriLen sans ona taninan sabir Fatih Tekke Oktay gibi oyunculara taninsa 200 kusur deil 300 den fazLa atarLardi ama yoq haKANsiz oLmaz adiL ol birazda volkan yaman serdar ozkan gokhan unal mehmet topuz gbileri oynat emre gibi gobek yapanLari deil !
Deniz Barış, kadrodan çıkartıldı
http://www.tff.org/Resources/TFF/Aut...74b49df8f1.jpg
A Milli Futbol Takımı'nın, Macaristan ile yarın yapacağı Avrupa Şampiyonası eleme grubu maçı öncesi, sakatlığı nedeniyle Deniz Barış aday kadrodan çıkartıldı.
Milli takım doktoru Cengiz Dinç, bu akşam Beşikta İnönü Stadı'ndaki antrenman sırasında yaptığı açıklamada, Deniz'in kampa katıldığından beri kasık bölgesinde ağrıları bulunduğunu belirterek, ''Bugün yapılan kontrollerde, ağrılarının artması nedeniyle Deniz, Macaristan maçında riske edilmemek için kadrodan çıkarıldı'' dedi.
Doktor Dinç, bu akşamki antrenmana katılmayan Hakan Şükür'ün sakatlığı bulunduğunu ifade ederek, ''Dünkü antrenmanda Hakan'ın sol arka adalesinde gerilme vardı. Tedavisi sürüyor. Yarın yapılacak son kontrollerden sonra Hakan'ın oynayıp oynayamayacağına karar vereceğiz'' diye konuştu.
Hamit Altıntop'un bugün antrenmana çıktığını belirten Dinç, durumunun iyi olduğunu ve çalışma sonrası Hamit'le ilgili kararın verileceğini bildirdi.
Bu arada, A Milli Takım'da, sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkartılan oyuncuların sayısı 5'e yükseldi. Milli takımda daha önce, aday kadroya çağrılan futbolculardan Gökhan Zan, Volkan Demirel, Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu kadro dışına alınmıştı. Daha sonra ise Serkan Kırıntılı ve Emre Aşık kadroya dahil edilmişti.
A Milli Takımımızın Macaristan maçı aday kadrosunun son hali şöyle;
Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Serdar Özkan (Beşiktaş A.Ş.), Servet Çetin, Hakan Şükür, Ayhan Akman (Galatasaray A.Ş.), Mehmet Aurelio (Fenerbahçe), Hüseyin Çimşir, Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor A.Ş.), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Hayrettin Yerlikaya (Sivasspor), Hakan Kadir Balta (Vestel Manisaspor), Serkan Kırıntılı (Ankaragücü), Emre Aşık (Ankaraspor), Hamit Altıntop (Bayern Munchen), Halil Altıntop (Schalke 04), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Nihat Kahveci (Villarreal), Nuri Şahin (Feyenoord).
aslında son kadromuzda çok iyi yani korkacak birşey yok
Hakan Kadir Balta (Galatasaray)
Ayrıca Serdar'ın kadroya alınmasına çok sevindim.Umarım onu izleme şansımız olur.
Hadi Milli Takım herşeyi bunun için yapın:
[YOUTUBE]qE6a2rjC0yI[/YOUTUBE]
:tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur::tur:
Yunanistan için oyanayacak değillar ya her zamanki gibi yanlış anladın beni.... maça "Vatan Millet Sakarya" diye çıkarsan sonuç oyunun dışına taşmış olur ( alpayın istiklal marşı söylerken durumu ve yaptıkları , millilerin maç sonundaki halleri gibi bu görüntüler bizi dünyada rezil etmedi mi ? bu sadece oyun o zaman yunanlılar gelsn buraya kafalarını keselim olur mu ?
Kaşınanı Kaşırız..
Zoltan Gera'ya çok dikkat etmeliyiz...
İnönü'ye 40Bin kişi bekleniyormuş.
İşte Terim'in sürpriz 11'i!
(CANLI) A Milli Futbol Takımımız Macaristan karşısında. Haydi çocuklar! Malta maçında aldığımız 2-2'lik beraberliği unuttuk. EURO 2008'i istiyoruz. Mücadele 20.30'da başlayacak. Milli Takımımızın 11'i belli oldu... Hakan Şükür maç kadrosunda yok!
Hakan
Hamit
E.Aşık
Servet
İ.Üzülmez
Gökdeniz
Aurelio
Ayhan
Tuncay
Nihat
Gökhan
Yedekler
Rüştü
Emre Belözoğlu
Hakan Balta
İbrahim Toraman
Serdar Özkan
Mehmet Topuz
Halil Altıntop
Fenerliler, Beşiktaşlılar; müjdemi isterim !
Hakan Şükür ne kadroda, ne de yedeklerde yer alıyor.
Gökdeniz'in oynamasına sevindim;Aurelio'ya tabii ki karşıyım....
Hakan A.
Hamit
Emre
Gökhan Z.
Hakan B.
Serdar
Ayhan
Emre
Gökdeniz
Gökhan Ü.
Halil
Bu kadroyu sürebilirdim.
Yahu Ibrahim Üzülmez hala kadroda :mad: Deli olacam yemin ediyorum.Orada ondan 1000 kat daha iyi olan Hakan Balta var,onu oynatmiyor Sinyor Terim !
forvet hattı iş yapar sevindim...
Orta alanda M.Aurelio ve Ayhan var. Biri defansif biri ofansif. Çok iyi bir ikili olacaktır. Bu ortasaha bana göre milli takımın seçebileceği en iyi ortasahaydı.