Bence berabere biter..
Printable View
Bence berabere biter..
İnşallah Fenerbahçe, İnter maçında yaptığı gibi bir sürpriz yapar ama ben CSKA'nın maçı alacağını düşünüyorum...
bu maçta ne oLur biLemem üç sonuca o kadar çok yakın ki tamamen ortada bi maç...
bence maçı Şans faktörü yanında oLan ve kaLecisi iyi oLan kazancaktır.Sonuc ne oLursa olsun Fener FutboLuyLa yine zevk verecektir bence.
Fenerbahçemiz kazanır..
CSKA 1 adım önce.FB için beraberlik iyi olur.Rusya deplasmanları zordur..
bence bu mac icin beraberlik bile guzel Fb icin ama bence Cska bir adim onde
Erken bulacağımız bir gol maçı koparabilir. (bkz. Anderlecth rövanş maçı). Ama onlar atarlarsa çok kötü olabilir:)
bence mac zico nun ellerinde maci kitlerse ki fener kapandimi edu,lugano,deniz,onder hava toplarinida toplar mac 0-0 a kitlenir hucum gucu yuksek bi takimiz golde atabilicegimizi dusunuyorum kisacasi iddaa deyimiyle 0-2 biter
Fenerbahçe Avrupa'da farklı oynar :p :)
Dogruyu söylemek gerekirse ben Fenerbahçe'nin kazanabileceğini düşünmüyorum..
Şimdi gördümde Cska'nın logosunu avatarına koyan arkadaşımız var ben başka birşey demiyorum.
http://www.sporx.com/images/1/37/3841_B_Gazzaev001.jpg
Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında, Moskova'daki Lokomotif Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan CSKA Moskova'da teknik direktör Valery Gazzayev, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
Şampiyonlar Ligi'nde kendi sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Rusya Şampiyonu CSKA Moskova karşılaşma öncesi iddialı. Her iki takım açısından büyük önem taşıyan maç öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen CSKA Moskova Teknik Direktörü Valery Gazzayev, Fenerbahçe'nin çok ciddi bir rakip olduğunu belirterek, sahaya sadece ve sadece kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Fenerbahçe'nin bazı maçlarının video görüntülerini izleme fırsatı bulduğunu da kaydeden Gazzayev, "Anderlecht ve Inter maçlarını izledim. Türkiye Ligi'ndeki son maçını da bir uzmanımız Türkiye'ye giderek izledi. Fenerbahçe'yi yeterince iyi bildiğimi söyleyebilirim. Bu takımda çok tecrübeli oyuncular forma giyiyor. Takım olarak çok güzel pozisyonları üretebiliyorlar. Güney Amerikalı futbolcuların ağırlıklı olarak forma giydiği Fenerbahçe'de teknik direktörün de Brezilyalı olması bu takımın oyun tarzını çok etkiliyor. Özellikle Inter maçında Fenerbahçe çok güzel bir oyun sergiledi ve İnter'i yenmeyi fazlasıyla hak etti. Yarın çok zor bir karşılaşma olacak" dedi.
İHA muhabirinin "Fenerbahçe maçında kazanma şansınız ne kadar ve Fenerbahçe'de en beğendiğiniz oyuncu kim?" sorusunu ise Gazzayev, "Şans konusunda konuşmak istemiyorum. Yarınki maçta kesinlikle kazanmak için mücadele vereceğimizi söylemek istiyorum. Roberto Carlos'u çok beğeniyorum. Oldukça tecrübeli bir oyuncu" şeklinde yanıtladı. Önceki gün Zenit'e yenilerek Rusya Ligi'ndeki şampiyonluk şanslarını yitirmelerinin Fenerbahçe maçı öncesi takımın moralini nasıl etkilediği sorusunu da yanıtlayan Gazzayev, "Zenit maçı geride kaldı. Şu anda tek düşüncemiz Fenerbahçe maçı. Zenit yenilgisi yarın sahaya çıkacak oyuncularımızı hiç etkilemeyecek" diye konuştu.
Basın toplantısına katılan CSKA kaptanı Sergey İgnaşeviç de, Zenit maçını artık unuttuklarını belirterek yarın sahaya sadece kazanmak için çıkacaklarını tekrarladı.
Bu maçın benim için önemi çok büyükk.
Eğer Fener ilk dakikalarda kapanır rakibe pozisyon vermezse rakip Fener'in üstüne gelecektir ve kontr-atak anlayışıyla Fener pozisyon bulabilir.
Zico böyle bir anlayışla çıkarsa Fener'in şansı olduğunu düşünüyorum.
Fener'e başarılar.
Bu macta en az 2 golùmúz var
mac ust biter ayrica :)
CSKA'yı geçtiğimiz sezonlarda 3'lü defans kurgusu ile görmüştük.(Özellikle Arsenal ve Hamburg maçlarında)
3'lü defansta Berezutsky kardeşler ve Ignasevicth oynuyorlar.Gelen ataklarda bu 3 tandem oyuncusu birbirlerine yakın oynuyorlar.Bunun için kanatları boş kalabiliyor CSKA'nın.
Yarın akşam Valleri Gazzeev 3'lü defans kurgusu ile çıkarsa biz kanatları iyi kullanabilecek oyuncularla maça çıkmalıyız.En kötü ikinci yarıda oyuna girecek bir Colin-Kazım silahı bile Rus defansını sıkıntıya düşürebilir.
Berabere kalırsak üzülmem...
Ama kazanıcaz...
Forvette iki brazilyali Jo-Vagner Love
onlarin altinda Krasic.
Colin-Kazim bu macin kilit ismi olur eger oynarsa.
Ilk 15 Dk'da Kontrollu Rakibi Tartan Bir Fenerbahçe Istiyoruz..
Ikinci Yarı Zico'nun CSKA'nın Açıklarını Yakalamasını Umuyorum..
CSKA Kendi Evinde Kazanmak Için Oynuyacak Fenerbahçe'ye Açık Alanlar ve Gol Pozisyonları Dogacak.. Colin-Kazım Richards'ın oynaması Halinde Fenerbahçe Kontra Ataklarda Tehlikeli Olacakdır..
Fener Için Sonuca Giden Yol Bu Maçda Kontra Ataklar Olacak..
İşte muhtemel 11'ler!
Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki ikinci maçında yarın deplasmanda Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.
Sarı-lacivertliler, son çalışmasını karşılaşmanın yapılacağı Lokomotiv Stadı'nda gerçekleştirdi. Teknik direktör Zico, ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutulan son antrenmanda futbolcularına taktiksel çalışmalar yaptırdı.
Brezilyalı çalıştırıcının, CSKA Moskova karşısında, FC Inter ve Turkcell Süper Lig'deki Ankaragücü maçlarında sahaya sürdüğü ilk 11 kurgusunda değişiklik yapmaması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin, CSKA Moskova karşısına Volkan Demirel, Önder, Lugano, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Deniz, Aurelio, Vederson, Alex ve Kezman'dan oluşan 11 ile çıkması bekleniyor.
CSKA Moskova'nın Fenerbahçe karşısında sahaya çıkacağı muhtemel 11 ise şöyle:
Mandrykin, Alexei Berezutski, Ignashevich, Vasili Berezutski, Eduardo, Dudu, Krasic, Rahimic, Zhirkov, Jo, Vagner Love.
Lokomotiv Stadı'nda TSİ 19.30'da başlayacak CSKA Moskova-Fenerbahçe maçını Alman hakem üçlüsü Knut Kircher, Kai Voss ve Thorsten Schiffner yönetecek.
Öte yandan, Fenerbahçe'nin son antrenmanını, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yanı sıra kafileyle gelen çok sayıda Fenerbahçe kongre üyesi de izledi.
Bu arada, Türkiye Moskova Büyükelçiliği'nin bu akşam Fenerbahçe heyetine özel resepsiyon vereceği öğrenildi.
01.10.2007
Kaynak : AA
Bu maç için Feneberhcenin işinin zor oldugunu düsünüyordum..
Artık fenerbahce yenilmez diyorum...Crvalho sakat+cska busene cok formsuz..fenerbahce bu sans..En az beraberlik alır....
http://www.uefa.com/competitions/ucl...188/index.html
Maç için kısa bir fragman yapılmış.
Zorlanacağımızı fakat galip geleceğimizi düşünüyorum..
İnter'e oynadığı gibi oynasın CSKA'yı siler süpürür Fenerbahçe ancak Rize Oftaş Beldiye maçlarındaki oyun rast gelirse Allah sonumuzu hayır etsin.
Fikir değiştirdim Fenerbahçe kazanacak.Cska bu sezon çok formsuz ve önemli eksikleri var.En kötü beraberlik.Bu maçta alınacak bir galibiyet gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağlar.
Son 4 sezonda 3 şampiyonluk 1 2.liği var CSKA'nın,bunu görünce bu sezon ki performansı kötü geliyor.. :icon_wink:
25 maçta 5 kez mağlup olmuşlar sadece 1'i kendi evinde..Şu anda ligin Saturn ve Rostov ile birlikte en çok berabere kalan takımı(11 kere)..Bu sezon ki sorunları maç kazanmakta zorluk çekiyorlar ama zor maç kaybediyorlar.Kendi evinde ki 13 maçın 5'inde puan kaybetmiş,8'inin kazanmış.Kendi evinde en az gol yiyen takım ayrıca..Yani Rusya'da Fenerbahçe'ye öyle çok formsuz basit bir takım beklemiyor.Kadrolarına baktığımda dikkatimi stoper Sergei Ignashevich çekti.Onun dışında yine herkesin tahmin edeceği gibi Jo ve Wagner Love..Diğerleri yine ortalama üstü oyuncular ama çok da büyütmeye gerek yok sonuçta Şampiyonlar Liginde oynuyorsun.
Fenerbahçe'yi soldan durdurmak çok zor.Yine Roberto Carlos-Wederson(öyle olacakmış galiba) ikilisi oynarsa CSKA düşünmek zorunda..İnter maçında ki gibi istekli oynarsa Fenerbahçe kaybetmeden döner.Doğrusu Rusya'da kazanması zor ama kolay kolay da kaybetmez diye düşünüyorum ama tahminim bol pozisyonlu,zevkli bir maç izleyeceğiz.Yine Kezman'ın oyaladığı defansı ara ara Alex ve Deivid arkadan bindirmelerle yoklarsa galibiyet için güzel bir şans olabilir.
Yalnız tahminim özellikle ilk yarı CSKA gol bulmak isteyecektir ve saldıracaktır.İlk maçı da kaybettikleri için ilk yarı da Fenerbahçe kalesinde yoğun bir baskı kurabilirler.Burda da iş Deniz ve Aurelio gibi adamlarda bitecek..
Bir Beşiktaşlı olarak ezeli rakibime başarılar diliyorum...
CSKA'nın çok önemli starları var. Kezman - Ignasevich eşlemesinden Ignasevich galip çıkacaktır. O yüzden Fener'in Alex'in önünde çift forvetle sahaya çıkması gerekiyor. Bu şekilde rakibi darman duman edebilir.
Bu macta ben Kezman´dan çok şey bekliyorum, benim yanım sıra tüm camia´da. Artık bir patlama yapması gerekiyor. Zor günler geçirdiği apaçık ortada gol atarsa bu maçta kendine geleceği düşüncesindeyim.
iyi oynamayıp yenilicez gibi bir his var içimde
Jo,Vagner Love.
Kezman,Alex.
Bu 4 isim belirler maçı.
bence macin kilit adamlari bizim acimizdan deniz ve aurelio diye dusunuyorum bu iki oyuncu ortasahanin kontrolunu ele gecirebilir alex ede top verebilirlerse bence kazaniriz.
3'lü oynarlarsa maçın kilit ismi Deivid olur bence sağ taraftan yapacağı bindirmelerle Alex ve Kezman'ı pozisyonlara sokabilir.Yine aynı şekilde Vederson-Carlos ikilisi tek kanat oyuncusuna karşı büyük üstünlük sağlar.
FenerBahçe Için Maçın Kırılma Noktasının Kontra Ataklar Olacagını Düşünüyorum..Kontra Atakları Iyi Degerledirirsek Bu Akşam Puan veya Puanlarla Ulkemize Donecegimiz Kanısındayım
Maç neden 19:30 da başlıyo, bilgisi olan var mı?
Saat farkı
Ben hava soğukluğu diye biliyorum.
daha iyi oLdu 19.30 başLamsı İftar sonrası tam güzeL gider diğer maçda canLı yayınLanır hem..