nannar : Sümerlerde ay tanrısı :)
(Yanlış anlaşılma olmasın,kendimizi öyle gördüğümüzden falan değil, Ogame oyunundaki mazime kadar dayanır bu nick :) )
Printable View
nannar : Sümerlerde ay tanrısı :)
(Yanlış anlaşılma olmasın,kendimizi öyle gördüğümüzden falan değil, Ogame oyunundaki mazime kadar dayanır bu nick :) )
Ne yani senin adın Ahmet değil mi?
ben de ahmet sanıyordum :D
Bende ingilizceden pek çakmazdım o zaman bazı özel isimlerin önüne 'the' koyulmadığını bilmiyordum.
The=olmaması gerek kelime.
Hell=cehennem
61===>>Trabzonn
rossoneri, milan taraftarının adı. nasıl ki galatasaray taraftarına ultraslan deniyor, bu da öyle.
rosso - kırmızı
neri - siyah
eskiden milan'ı çok seviyordum, yine seviyorum fakat eskisi gibi değil. ilk fırsatta değiştireceğim nickimi orası da ayrı bir konu :D
Sen yine nickini 1061796 mı ne öyle bir şey yap bence :)
http://isots.blogspot.com/2009/02/crespo009-konusu.html
Biraz uzundu buraya koymadım :)
1988 yapımı Tim Burton yapımı filmin ve Michael Keaton'ın oynadığı başrol deki karakterin adı. Beetlejuice bakıldığında anlamsız ve böcek suyu gibi bir anlamı olsa da, avcı takım yıldızında yer alan büyük kızıl yıldız betelgeuse'den türetilmiştir. Aynı isimle çizgi dizide vardır :)
benmknin bi anlamı yok yani benm için bi anlamı yok. Eskiden beri bu nicki bulup kullanmışımdır.
Kaf dağının Kaf'ı, Kefenin Kef'i..
Aykut senin nickini görünce nedense Lam, Mim diyesim geliyor. :)
Hugo.
"En kahraman kahraman."
:D
burzum grubunu seven istanbullu.
Air => Hava
Jet => Jet :D
birleşincede baya bildiğimiz jet :D:D
SakaryAli Ali ismim Göçmen de soyismim :D
Alien işte uzaylı :n:
Osman adım oluyor :D 873 ilkokul numaram :D İlk fırsatta değiştiricem :D
Emrah adım. :) 44 ise Malatyalı olduğum için Malatya'nın plaka kodu. Biz Malatyalılar her tarafta 44'ü kullanırız. :D
Ryu. Bilirsiniz Street Fighter oyunundaki bir karakter.
Çok eski winning elevenlarda, spikerlerin Japonca anlattığı o serilerde, Türkiye Milli takımını seçerdik, Hakan Şükür'e gelince top, arkadaşımızın telafuzu "Hakan Şükürü" tarzı bir şey oluyordu. Tabi buraya üye olurken 4 yılım geçeceğini bilmiyordum bile. Herkesin nick değişti, bir benim değişmedi hep öyle işte.. İçimde bir uktedir :)
''Heyecan verici'' demek.
ilkokuldaki bi' otobüs muhabbetinden kalma bi lakap gibi bir şey.Lakabı takan çocuğu da nasıl takıldığını da niye takıldığını da hatırlamıyorum,tek bildiğim şey Magirus Deutz'un alman olduğu. :n:
Tarihin en eski futbol takımı ve İngilterede taraftarı olduğum takım :D.
"Uyur gezer" demek ama ben "Gece kuşu" diyorum :D :D
banada bir online oyundan yadigar oldu bu nick :)
Knight Online oynardım çoook eskiden (şimdi World of Warcraft!)
orada bir yabancı arkadaş demişti beni öldürmeyi beceremeyince, kabusum oldun diye :) ortaya böyle bişey çıktı Knight ile birleştirince :D
benim nickten anlam çıkarana ödül verecem
bir zamanlar türksportalda üye alımı kapalıydı bende üye olmak için 5 kez denemiş barşaramamış en sonda bu nickle denediğim zaman üye alımı başlamış ve bu nick bana kalmıştı
Gramer hocamız Çinli olduğu için ve Türkçe bilmediği için adımı söylemekte sıkıntı yaşıyor ve bu yüzden soyadımla hitap ediyor bana hep.İsimlerimizin Çince telaffuzunu söylerken benim soyadımınkini söyledi haliyle.Çince'de alfabe olmadığı için isimleri kullandıkları hecelere benzeterek çeviriyorlar.İşte hikayesi bu yeni kullanıcı adımın.:)
bir cesit ninjutsu, yani ninja teknigi. chakra, avuc icinde toplanip konsantre edilerek bir cesit girdap olusturulur. bu guc sabit tutularak temas edilen nesnenin parcalanmasi saglanabilir, ya da serbest birakilarak uzaktaki bir hedef vurulabilir.naruto ve jiraiya rasengan'ın 3 seviyesinde ustadır (spin, kuvvet, kontrol). sadece tekniğin yaratıcısı olan yondaime hokage'nin bildiği 8 seviyesinin olduğu rivayet edilir.
Ekşi sözlükten alıntı :)
Görmedim oraya yazdığını (:
Aygüncümün saydığım seçenekler arasından türettiği bir nick :p
Forumumuzda hali hazır bir sıkar feys var e bir de Büyükbabamız olsun dedim :0:
M : Mateja
K : Kezman
14 : Kezman'ın şuan giydiği forma numarası :D
Araştırdım,sanıyorum İspanyolca "erkekçe" veya "mert" demek :)