Ehehe ilginç bir olay (: Deneme amaçlı bir sezon daha açıp herhangi bir hatayla karşılaşıp karşılaşmayacağını test ederek burda bilgilendirebilir misin rica etsem?
Printable View
Ehehe ilginç bir olay (: Deneme amaçlı bir sezon daha açıp herhangi bir hatayla karşılaşıp karşılaşmayacağını test ederek burda bilgilendirebilir misin rica etsem?
Tamamdır, dalacağım zaten şimdi oyuna :p
Edit:
15-20 gün devam ettim,yokbir hata, yani oyundan atmadı en azından ..
Maç esnasında bu hata geldi:
http://img65.yukle.tc/images/6715adsiz.JPG
Bunada 5-6 defa tamam diye tıklanıldığı zaman,oyuna devam ediyor..
İlginç gerçekten (: tabi bu hata neyden bilemiyeceğim ama :)
Not:Benim bu sayfadaki mesajlarımı okuyan adam kesin dicek bu adam ne anlatmaya çalışıyor :D Çok karışık konulara dalmış olduk =)
Nese sen anlarsın tosunpaşa ama (: :p
Ben en iyisi sileyim bir yeniden kurayım şu oyunu :D
Birde silip,kurmama rağmen hala türkçe kalıyormuş yarım yamalak :eek:
Bu hata sanırım spikerden kaynaklanıyor ama herhangi bir yan etkisi yok bu hatanın (:
Bende böyle oynuyorum. Maç esnasında o array hatasını verince kıl oluyorum ama nabalım :)
Gülü seven dikenine katlanır.. :)
az once fm cdme kavustum ve yukledim yeni oyuna baslicam fakat cok kararsizim turkcemi oynasam ingilizcemi cunku hatalar pcden pcye de degisebiliyor cok karisik bisey bu durumlar riske girmeyide hic istemiyorum bi yandanda turkce turkce diye beynimi yiyor duygularim cok kararsizimm !!yama cabuk cikar ins.bu sikintidan kurtuluruzz!!
"array access out of bounds" şeklinde salakça bir hatayı her maçta 50 kez almaktansa, 2 ay beklerim daha iyi..
8.01 yükLendiğinde Ciddi bi artış oLuyor Türkçe oranında..
Peki Orijinal FM 2008 Türkçe Yama tam olarak ne zaman çıkacak? Bu konuda bilgi alma imkanımız var mı ?
FM 2007 için çıkardığımız yamanın çeviri oranı %82 civarındaydı. Yine FM 2007 dil dosyasındaki şuan son durum %91.75. Yani 2500'e yakın yeni Türkçe cümle gelecek.
Tabi bu oranların tam şeklini Türkçe FM 2008'i yayınlarken verebilirim. Zira yeni dosyadaki çalışma bitince eklenen, çıkarılan cümleler ortaya çıkacak ve ona göre de bi sonuç oluşacak.
Türkçe FM 2008 Beta sürümünü bir süre sonra yayınlayacağız. Ancak biraz daha beklemeniz gerekecek. Bu biraz için tarih vermiyoruz. Önümüzdeki günleri beklemekte fayda far...
Sayın Yönetici Arkadaşlarım Ve Bilgi Sahibi Dostlarım...Ben Bu Denilenleri Aynen Yaptım Ve Biraz Türkkçeleşti...Ama Bu Array Hatasından Çok Sıkıldım...Oyunu Tekrar İng Nasıl Çevirebilirim...Bu Array Hatasından Kurtulmanın Tek Yolu Tekrar Kurmak Mı...?Yardımlarınızı Bekliyorum...
ßen Türkce Oynuyorum ve Hata felanda vermiyor Ama Spiker Türkce DeiL (:
İlk defa böyle bir yöntem görüyorum. :) % 70-75 bile yetersiz geliyor aslında bu nasıl yetecek tartışılır.. Ancak yine de teşekkürler. Kayıtlı oyun bozulmasını bana sorun. :)
oyunu her açışta 2007 nin türkçe yamasından mı oyuna gir diyecez.Dİrek fm08 e tıklasak olmaz mı...
bende fm 2008in simgesi çıkmıyo
Ben ilk başlarda yapıyordum oluyordu ama şimdi yapıyorum olmuyor.Acaba bunun nedeni Türksportal skini kullanmam olabilir mi?
Arkadaşlar, yakında Türkçe FM çıkacağı için bu konuyu kilitliyorum. 2007 dil dosyasını 2008 içine atarsanız maça girerken sıkıntılar yaşama olasılığınız gayet yüksek. O yüzden bekleyin derim.
2007'de bunu 2006 yamasıyla yapmıştım.2008'i alınca gene denicektim zaten
Saol
Biraz anladım.Deniycem SaoL Tosun.
Güzel bir rehber Alican Sağol.:) şimdilik 2007'ninki ile idare edin, Türkçe Fm 2008 için çalışmalarımız sürüyor.