Antremanlarda bir şeyler yapmamız gerekiyormu Hayrettin abi ekstra olarak?
Printable View
Antremanlarda bir şeyler yapmamız gerekiyormu Hayrettin abi ekstra olarak?
Ben şahsen şemsicim normaL kendi idman programını uyguLuyorum.Hem özeLLikLeri iyi artıyor hemde sakatLık vs kondisyon sorunu oLmuyor.Ekstradan antreman programı kuLLanmıyorum ben şahsen.
SakatLıktan çıkan bir oyuncuyu da düzeLdiği iLk maçta direk iLk 11 de oynatmayıpta bir kaç maç sonradan son 20-25 dakika ondan sonra ikinci yarıLarda oyuna dahiL ederek uyguLamakta bir nevi çözüm.Biraz daha gerçeğe yakın yani.
Demo'daki gibiyse antremanlarda pek yüklenmemek lazım oyunculara. Fm 2007 için kullandığım antremanı biraz daha hafif hale getirmiştim ben. Birde Hayrettin abinin dediği gibi natural fitness'ında çok etkisi var. Bence bu çok güzel olmuş daha gerçekçi bi durum. ;)
bende böyle bir sıkıntı yok ancak maç kondisyonu eksik olan bir oyuncuyu oynattığım zaman diğerlerine oranla bariz bir fark oluyor arada o da üst üste 2-3 maç oynayınca toparlanıyor...
natural fitness de önemli bi arkadaşımızın dediği gibi...
aslında bu özellikler çok güzel olmuş gerçekçilik açısından...
iyi bir hazırlık dönemi geçirirse kolay yorulmaz
fm2007 üzerine kendim ugrastım yamadımm manyak oldu..isterseniz paylasabilirim tüm transferler yer oluyor türkiye ligise bir harika olduu manyak zevklii oluyorr ss de koyarımm görürsünüz sonra böle bi konu acmayı düsünüyorum.
Fm de saha boyutlarını ayarlama ekranı geldiğinde bi tanesini seçtim ve ertesi gün;
http://img292.imageshack.us/img292/4457/93297613cm9.jpg
Sanırım mesajda Uefa'nın saha boyutlarını kabul etmediğini söylüo :icon_confused: Bunla ilgili başka haberde gelmedi :o
Buda 2.acayiplik.GS nin başına geçtim ve 70 gün sonra başkan değişikliğine gidilcek diye haber geldi ;
http://img155.imageshack.us/img155/173/sswa4.jpg
Fm 07 de başkan değişmesi baya yıl alırken bunda hemen olması biraz şaşırttı beni :o
Sizin de başınıza böyle şeyler geldimi ?
uefa kupası için stadın en az 64 m genişlikte, 100 m uzunlukta en çok ise 68 m genişlikte, 105 m uzunlukta olabilirmiş. Sen de sanırım değişiklik yapmamayı (current dimensions) seçmişsin.
Bende Gs ile oyun açtım bendede senin dediğin gibi başkan değişikliği erken oldu
Ve yeni başkanımız ALİ ŞAHİN oldu :D
Demekki biraz daha sabretmem gerekiyordu :) Neyse madem iyiymiş tekrar alır denerim ..
Çok fazla abartılmış tam aksine..
Valla bilmiyorum bende :D Ama çok koyu Galatasaraylıymış :D
Edit:http://img512.imageshack.us/img512/4824/sskj5.jpg
Kondisyonlar gercege uygun.....
Oyun içinde karşılaştığımız ilginç olayları buradan paylaşıyoruz gereksiz konu açmamaya özen gösteriyoruz.
edit edit edit :D herşey karıştı :D
evt bendede oldu fb bjk maçı süper kupa ofside itaraz ettiler ama offside değilmiş
bende hakemle risp ceza sahasının yanında konuşuyordu birden kırmızı kart verdi umut la hüseyin koşarak hakemin yanına geldi sonra geri gittiler:D
galatasarayın transfer bütcesinden müzdarip hiç mi kimse yok???
Arkadaşlar oyunda gördüğümüz hataları burada paylaşalım isterseniz.Kalabalık yaratmasın.Ben başlıyım
1-Galatasaray'da Karl-Heinz Feldkamp Manager olarak değil Coach olarak gözüküyor.
2-Kayserispor'un Teknik Direktörü Tolunay Kafkas değil.
3-Kasımpaşa'nın stadı Atatürk Olimpiyat Stadı olarak gözükmüyor.
4-Türkiye'den UEFA Kupası'na K.Erciyesspor değil Kayserispor gidiyor.
5-Aynı şekilde Gençlerbirliği Teknik hocası Stumph değil Fuat Çapa olarak gözüküyor.
6-Galatasaray'da 2009 yılında Seyrantepe'ye geçiş gözükmüyor.
7-Aynı şekilde Kayserispor'da da Kadir Has stadına geçiş yok.
8-Wederson ve Aurelio'nun asıl memleketi Türkiye ve ikinci vatandaşlığı Brezilya olarak gözüküyor.Halbuki tam tersi olmalı.Aynı şey Colin-Kazım içinde geçerli.
Ben bu kadar gördüm.Eğer daha fazla eksik yön gören varsa yazarsanız sevinirim.
Aurelio konusu normal. Türk milli takımında oynadığı için asıl ülkesinin Türkiye olması gerekiyor zaten. Diğerleride çıkartacakları resmi partta düzeltilir.
Closing down ozelligi hic efektif degil.. O kadar ki oyun oynanmiyor... Yeterince buyuk bir hata.. Dort gozle patch bekliyoruz sigames den...
her maç bi gol iptal oluyor hatamı bu acaba
Böyle birşeyin olması mümkün değil, bende oynuyorum ama şuan'a kadar hiç gol'üm iptal olmadı.:)
Evet burada haklısın, yanlız aynı olsada oyunu daha zevkli hale getiriyor, sana güveniyorum seçeneğini tıkladığım zaman oyuncu birden parlıyor performansı üst safa'ya çıkıyor.:)
Bir hata daha:
Süper Kupa Finali Kamil Ocak'ta :confused: Ne alakaysa artık...
http://img207.imageshack.us/img207/2...pafinallo4.jpg
Oyundada baya hata var:):)
Bu FM 2008 de amma hatalıymış.
antremanlar cok basitlestirilmis bence fm 07 ye gore... ozel coachlar bile tutsam 07 deki gibi cabuk gelismiyor ustune ustluk dusuyorlar..buna bir cozum bulmam sart
Seyrantepe bismillah daha yeni çıktı bugün.Normal yani.
Lincoln'ün Arda'nın Sabri'nin özelliklerini merak ediyorum profillerini
ya ben bu olaya fm 2007 de rastladım acaba 2008 de de böle şeyler varmı
Olay:dbi g.birliği-gs maçıydı ben gs idim 1-0 yenilioduk ümit karan bi gol attı dk. 88 de 1-1 old sora ümit sevinmek için koşarken yan hakemin yanında bioyuncuyla kavgaya tutuştular olaya 7-8 oyuncum karıştı baya bi kavga ettiler ama hakem kart mart göstermedi ayrıca golüm verildi ve çok komik bi sahneydi böle toptan adamlar karşı karşıya dizilmiş bi ileri bi geri itişiolar:D
bunun gibi şeyler varmı acaba?2008 de
Merhaba arkadaşlar, forumda gezinen arkadaşlarımızın çoğu futbol bilgisi olan ve FM'i seven arkadaşlar. Football Manager 2008'de gördüğünüz hataları buraya yazarsanız hem bütün hatalar burda toplanmış olur, hem çok fazla konu açılması engellenir, en önemlisi de bu hatalar oyunun yapımcılarına bizzat biz tarafından iletilir ve FM 2009'da düzeltilmesi sağlanır.
Hadi bakalım, yazın hataları :)
Alıntıdır:)
Emre abi yanlış anlamada bu konu Teknik Sorunlarda olması gerekmiyor mu?Orda böyle bir konu vardı zaten :smismileyiw2:Sana işini öğretiyor değilim Emre abi kusura bakma:icon_redface: