Holosko için çok para istemişlerdi o zaman.Higuain'i isteyen bir kaç kulüp varmış Avrupa'dan ama üst düzey değil.R.Sociedad falan.
Printable View
Holosko için çok para istemişlerdi o zaman.Higuain'i isteyen bir kaç kulüp varmış Avrupa'dan ama üst düzey değil.R.Sociedad falan.
Higuain bu oyuncu yeni gelmedimi ya ne kadar çabuk kara listede ?
Ama Holosko transferi çok iyi olur..
"Holosko ile ilgilenmiyoruz"
Beşiktaş'ın Genel Menajeri Sinan Engin Lig Tv'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programını katılarak Holosko'nun Beşiktaş'a transferi konusunda açıklamalar yaptı. Holosko'nun iyi bir oyuncu olduğunu ancak kendisiyle ilgilenmediklerini söyleyen Sinan Engin "Holosko için bir girişimimiz yok" dedi.
Transfer politikalarına Ertuğrul Sağlam'ın raporları doğrultusunda yön verdiklerini belirten Sinan Engin, "Hocamızın bize böyle bir talebi olmadı, olursa değerlendiririz ancak şimdiye kadar bize böyle bir talep gelmedi. Ocak ayında transfer yapabiliriz. Bu yurt içinden de olabilir yurt dışından da." dedi.
Trabzonspor maçında alınan galibiyete de değinen Sinan Engin, Trabzonspor karşısında iyi futbol oynadıklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade etti. Öte yandan Sinan Engin, Rüştü'nün kırmızı kartla oyun dışına atılması konusunda Türkiye Futbol Federasyonu'na cezanın kaldırılması yönünde itirazda bulunacaklarını açıkladı. 22.10.2007
Kaynak : Sporx.com
Sinan Engin yaLanLadıysa kesin aLıcakLar demektir :D
Bende öyle düşünüyorum Hayrettin abi.Zaten ilgileniyoruz diyip ortamı bulandırmanın manası yok.Çünkü Holoska halen Manisa'nın sözleşmeli oyuncusu.Ve devre arasına çok var.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KMPvOF01m2Q[/youtube]
FOX TV - Verkaç Programı.
Gözümle de gördüm:)Artık Holosko benim favori oyuncularımdan.Adamın içinde Kartal saklıymış da bizim haberimiz yokmuş.
Her zaman her yerde en büyük Kartal!
Kartal Gol Gol Gol.
3'lü bile çekmiş:p
Sinan Engin de tam yalanladı sayılmaz.Hocamız isterse alırız demiş.Devre arasında transfer yapacağız demesi de cabası.Böyle hırslı bir adamı kim istemez.Ayrıyetten Beşiktaş'lı:)
İnşAllah Holosko artık Beşiktaş'da:)
İnşallah gelirde bizim için iyi olur bu adam siyah beyazı cok sevior:D
Türkiye'de kendini yetiştirebilen, yeteneğine yetenek katan sayılı futbolculardan birisidir. Oyun yapısını çok beğeniyorum. Beşiktaş kazanırsa büyük bir güç kazanır. Ama almak kolay önemli olan onu oynatabilmek. Türkiye'ye sayılı futbolcular gelip geçti ama ne yazık ki bazı oyuncular umduğunu veremiyor. Beşiktaş'a gidip faydalı olursa gücüne güç katmış olur.
Manisaspor'un sözleşmeli futbolcusuyken aslında bu tarz hareketleri etik değil bence..Ama ortada bir anlaşma olduğuna inanıyorum ve bu yüzden bu şekilde davrandığını düşünmek istiyorum ben.
Zaten Filip Beşiktaş olmasa bile bir şekilde transfer olacak..Çünkü Vestel ile alakası kesilen Manisa'nın hazır Holosko'nun piyasası da varken sıcak para ile Holosko'yu göndereceğini tahmin ediyorum.Galatasaray'ın da Filip için girişimleri olmuştu sezon başında,hatta geçenlerde(1-2 hafta önce falan) bir gazete de Holosko'nun Galatasaray'a transferi için gün saydığını yazmışlardı..Sinan Engin'in yalanlaması normal bu transferin olup olmayacağını göstermez bence.Önemli olan kimin gideceği ve Ertuğrul Sağlam'ın oyuncuyu isteyip istemediğidir..
Bugün Lig tv'ye Sinan Egnin bağlandı bizim olayla ilgimiz yok diye şimdiden transfere başlamadık diye.Ayrıca Manisaspor'danda bir yönetici oda Giray Bulak ile röportaj için tesislere girdiklerini o arada bunu gerçekleştirdiklerini ve Holosko'yuda kandırdıklarını söyledi bende yöneticiye inandım çünkü Fox tv bu yapar
Nasıl kandırmışlar? Çocuk mu adam?
Holosko kesin besıktasa diye birsey yok adamı avrupada bir cok scout izliyor ocak ayında bir teklif gelir ozaman nasıl gidiyor görürsünüz.......
Besıktas Manisa ile erken anlasırsa besıktasa gelir...