Beşiktaş bence bu maça asılsın.Liverpool maçının sonucu zaten belli..
Printable View
Beşiktaş bence bu maça asılsın.Liverpool maçının sonucu zaten belli..
Trabzonspor maçında Beşiktaş çevirmedi Trabzon verdi..
Gelenek bozulmayacaktır.Beşiktaş rahat kazanır.(Hep siz mi beni tahrik edeceksiniz?)
Fenerbahçe'yi yenmek şart oldu.Ertuğrul hocanın iyi bir 11 çıkarması lazım.Her türlü sonuca açık bir maç bence.Süpriz olaylar yaşanmazsa kimse kolay falan kazanamaz.İnşallah kazanan taraf biz oluruz.Takıma ve taraftara müthiş doping etkisi yaratır bu galibiyet.
eğer 2 macla örnek vereceksek ki liverpool macında gerarrdın karsı karsıya 2 tane net pozisyonu var tam izlemedim yani o macıda bilmiyorum trabzon macınıda bilmiyorum acıkcası fenerde son 3-4 macıyla harika oynuyo demektir.bu kişiye gore degişir ayrıca.ben bjkye güvenmiyorum ibb macında da cok kötü oynadı mesela 2 taraflıda örnek bulabiliriz ama mesela bence bjknin savunması kötu cok pozisyon veriyo ama forvetide yetersiz bobo yırtıcı bi oyuncu cokda begeniyorum ama bitiriciligi kötu bence yani bakıs acısı ile alakalı bisey haksızsam sezon sonu belli olur ama haksız degilim bjk 3. olacak bu sezon
Gönlüm beraberlikte ama Fenerbahçe daha ağır basıyor inşallah yanılırım...
F.Bahçe'nin savunmasının ne kadar pozisyon verdiğini Kasımpaşa maçında gördük.F.Bahçe bu sezon Avrupa maçları dışında futbol oynamadı bence.Semih'te G.Zan ve Toraman arasında kaybolup gider.Kezman kesin oynamayacaksa F.Bahçe pozisyon bile bulamaz.Neyse kişisel tartışmalara girmek istemiyorum.Maçtan sonra konuşuruz...;;)
bencede mactan sonra hatta sezon sonuda konusuruz hepimiz sürekli burdayız zaten
Beşiktaş kaybetmez ama, beraberlik maçı gibi duruyor.
Bence 3 ihtimalli bi maç.1-0,2-0 veya 3-0 Fenerbahçe alır.
Kazanır moral buluruz.
Geleneklemiş O gelenekte karın doyurmuyor ki ...
Beşiktaşın her ne kadar Fenere Şansı hep tutsada iki takım arasındaki FutboL KaLitesi bu Şans faktörünü ve geLenegi yener FenerbahÇe Kazanır.Feneri böyLe maçLarda İzLemeye Doyum oLmuyor..BjkliLerde o yüzden ŞansLıLar :)
Kadiköy'den gelenekle değil oynayarak çıkarsın o da epey zor.
Alıcaz inşallah.
Biz o Kadıköy dediğiniz yerde zamanında 5 attık.Büyüklerinize sorun anlatsın size;;)Şahsen ben öyle yapıyorum:p
Ferdinand,Madida,Amokachi,Carew....
Sıra geldi Cisse'ye,Nobre'ye,Diatta'ya(oynarsa:p)
Kartalım rahat kazanır.
Beşiktaş futbol oynamıyor diyenlerede iyi bir ders verir umarım...
Ayrıca bir sorum var , maçta Beşiktaş taraftarları olacak mı ?
Daha şimdiden tahrik mesajları atılmaya başlamış, mesajları silmiyorum devam edilirse konuyu maç gününe kadar kilitli tutarım haberiniz olsun.
Sakin oLaLım geriLmeyeLim.Bir konuyuda adam gibi sonLandıraLım.
OLabiLir neden oLmasın ?
Fener Havada Karada Cok Raat Alır NormaLde Ama Bjk'ye Şansı Tutmuo
Bjk'nin Her Zmnki Şansı Yanında Olmazsa Fener KoLay Bi GaLıbıyet Alır
Ama Berabere Biter İnşaLLah Bzm İşimize Yaricak En İi Skor BeraberLik
Gelenek bozulmaz, 2 senedir ligde derbi kaybetmiyoruz, sezon başında Beşiktaş'ı yenip kupayı kazandık. Bu maçı da kesinlikle kaybetmeyiz.
Beşiktaş galibiyet için oynarsa keyifli maç olur ve kazanırız. Ama 1 puan alayım düşüncesiyle kapalı oynar, defans yaparsa Semih'in o defansı geçebileceğini sanmıyorum ve berabere bitebilir.
Ama takımıma güveniyorum, bu maçı kazanırız. Kazanamasak da sorun değil, nasılsa İnönü'de kazanıyoruz, 3 puanı orada almış oluruz.
Bobo yu bu maçta kaLede görmek istiyorum :D
Yine herzaman ki gibi beraberlik bekliyorum. Bol gollü bir beraberlik.
Ya 50 sene kadıköyde yenilmeyin önemli olan sezon sonu Geleneği anlamlı kılmak .. Denizlide bize 5 senedir yenilmiyor yani Gelenek var ama sonuç ?
Fener'in şansı yanında olursa kazanır, aksi takdirde beraberlik..
bence bu mac ancak beraberlikle sonuclanir..
Derbi maçların havası farklıdır,ne olacağı belli olmaz.Kalbim Fenerbahçe'm kazanır,mantığım berabere biter diyor ;;)
Konudaki en anlamlı mesajlardan birisi.Tahrik yok,rakibi aşağılama yok.Gerçek bir futbolsever yorumu.Tebrik ediyorum valla.Nadirde olsa böyle yorumlar görmek insanda başka duygular uyandırıyor.İnanın bu konudaki diğer yorumları görünce acayip geriliyor insan ister istemez.
Arada karambole uğradı. TSİ'de benim dışında maça giden yok mu? Telsim üsteyim. :D
Kanatları daha etkili kullanırsak rahat bir oyun sergileriz. Bir de Semih forvette iyi işler yaparsa maç sonunda ses kısıklığı yaşanabilir :)
Derbi Arzuman'ın
Turkcell Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş futbol takımları arasında 3 Kasım Cumartesi günü yapılacak derbi maçı hakem İsmet Arzuman yönetecek.
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, İsmet Arzuman'ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Alper Ulusoy yapacak.
Dev maçın 4. hakemi ise Oktay Demiray.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak.