Lincoln değil de Linderoth çok önemli. Gerçi Mehmet Topal da gayet iyi bence. Karan'ın oynayacağı top belirleyici olur.
Printable View
Lincoln değil de Linderoth çok önemli. Gerçi Mehmet Topal da gayet iyi bence. Karan'ın oynayacağı top belirleyici olur.
Arda Turan bu macta kanatta degil de 10 numara olarak oynamali,Bjk macindaki gibi.Ozaman daha da verimli oluyor takima.
Bence alırız maçı çünkü antep eski antep degil ilk 20dk da gol olursa 4-5 olur.Bakalım...
Zor bir deplasman olmasına karşın böyle deplasmanlarda bazen Galatasaray çok rahat kazanıyor. Öyle bir maç olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe-Beşiktaş maçının skoruda bu maçı etkileyecektir.
Bu maç çok önemli rakiplerimizin en az birinin puan kaybedeceği bir haftada puan kaybetmemeliyiz.
Lincolnde sorun yokmus..Linderothda hafif agrılar hala varmıs..Bence ikiside riske edilmesin...
Benim anlamadığım konuda bu sakatlanmalar Alex'e bakıyorsun. Adamın ilk defa sakatlandığını görüyorum. Daha öncede 1-2 defa olmuş dediler ama bu kadar az olduğu için hatırlamıyorum.
Lincoln ve Linderoth bu oyuncular neden sakatlanıyorlar anlamıyorum.
Bünye alıştı tabii.Bir yerden sonra o olmadan yaşayamıyor.:icon_biggrin:Quote:
maç hakkındaki yorumuma gelince penaltısız olacaksa kazanmayalım..
Karışık.Herşey oLabiLir.Gs fark ta atabiLir.Antep maçı da aLabiLir.PenaLtı oLması yüksek bir ihtimaL oLduğu kadar Antep iki penaLtı da atabiLir.Herşey oLur.
O zaman Lincoln'ün geçmişi bir araştırın. Hiç 30 lig maçı oynamış mı? Başkasına çamur atacağınza önce kendinize bakın.
Alex neden sakatlanmıyor da Lincoln sakatlanıyor demiş, Alex de aynı defanslara karşı oynamıyor mu?
Alex zaten kasığından sakat, hem de uzun zamandır...
Penaltısız Galatasaray maçı mı olur Hamza, yapma yahu...;)
3 penaltı golüye yenicegiz.. 0-3
0-0 veya 1-1 ..
size inat 20 penalti atip yenecegiz....
Gönlümden Antep geçiyor ama Galatasaray kazanır.
Galatasaraymiz kazanir 0-2
Bu hafta penaltı 90+5 de olur..
Ama kim atacak ya Song mu kullancak yine ?
Arkadaslar vallahi anlamak istemiyorsunuz,ya da isinize geleni konusmak istiyorsunuz.Galatasaray neden bu kadar penalti atiyor hic düsünmüyorsunuz,yok yok düsünüyorsunuz,ama komplo teorileri üzerinde ;)
Galatasaray ligde en cok atak yapan,ceza sahasinda en cok top oynayan takimi.Futbolcular hep ceza sahasina giriyorlar.Orada cok oynuyorlar.Ligimizdeki amatör defans futbolculari,ve sertlige aliskin futbolcular da bazen topu almak,bazen caktirmadan faul yapmak icin faul yapiyorlar.Ee dogal olarak bizimki de birakiyor kendisini.Cünkü ceza sahasi icinde,rakip ona faul yapiyor,birakiyor kendisini.Hakemler de cikiyor penalti kararini veriyor.
Ha haksiz penalti olmadi mi ? Oldu ! Manisa macinda Hakan`in komik düsüsü nedeniyle hakem penalti kararini verdi,ama orada kesinlikle art niyet yoktu.Biz bile pozisyona kale arkasindan bakarak karar verdik.Hakem ne yapsin ? Hakan öyle bir düstü ki,hakem futbolcunun Hakan`i cektigini ve düsürdügünü zannetti.Ondan penaltiyi verdi.Ankara macinda Ümit`in pozisyonunda yine ilk penaltinin etkisinde kaldi.Ayrica adam orada hata yapti,dizini uzatti sonra geri cekti.Ümitte öyle düstü ki hakem dedi kesin bu vurdu.Futbolcunun amatörlügünden kaynaklandi bence.
Ama yok,hazir konu varken,hazir sizin takimlar lider degilken,hazir Galatasaray liderken vuralim da vuralim politikasi izliyorsunuz.Galatasaray hakkinda komplo teorilerini üretelim,hakemler Galatasarayi kolluyor diyelim.Zaten kaybettigimiz birsey olmaz,bilakis kazaniriz,zeytinyagi gibi su üstüne cikariz.Ne diyelim ne kadar savunsak ta siz bizi anlamak istemiyorsunuz.Ozaman devam edin diyelim...
Ohhoo benim sorumun cevabınıda söylesenize yahu..
Herşeyin cevabı var bu sorunun cevabı yok??
Geçmişte ki penaLtıLarı konuşmayı bırakıpta maç hakkında bişeyLer karaLarsanız hem bizim hemde herkes için daha iyi oLur.
Penaltı olabilir doğaldır, Anlamadığım olay bunda Galatasaray'ın suçu ne ? Adamlar oyununu oynuyor topu ileride tutmayı iyi başarıyor. Yanlız bir kaç oyuncuları var çok iyi rol yapabiliyor. Hakemlerde bu rollere kanıp penaltı faul vs. verebiliyor..
Ama her penaltı art niyetli değildir, Futbol'da olan şeyler bunlar hangimiz futbol oynayıpta kendini yere atmadı ? Ben attım şahsen.:)
Maça gelecek olursak, Maçın berabere bitmesi gönlümden geçen ama mantığım Galatasaray kazanacaktır diyor..
GALATASARAY kazanıcaktır..
orta hakem önce penaltıyı versin sonra yan hakemlerden biri kaleye geçsin daha sonra penaltıyı veren orta hakem Galatasaray Formasını giysin ve yan hakemi ters köşe yapsın daha daha sonra cümbür cemaat gol sevinci yapılsın..
uyar mı ? :roll:
kalanlarda sodasından son yudumunu alırken kapağını çöpe atmayı unutmasın.
Gereken cevabı vermiş Hamza bey..
Kazanırsak 5 puan Fenerbahçe ile 6 puan Beşiktaş ile farkımız olacak
Kazanırız 1-0.
Fenerlilere inat 40 tane penalti atacagiz. penaltilarida hakem kullanacak :)
Bu Maçı 5-0 kazanır 5 golde penaltılardan gelir.Galatasaray ilerde cok top tutuyo ondan olsa gerek :)
Amma uzattınız. Yeter be :mad:
Yeter ama biz mi veriyoruz penaltıları?
Bardağı taşırdınız iyice. Her hafta maçtan önce ve sonra aynı şeyleri yapıyorsunuz. Adam gibi oynamayan takımınıza, aleyhinize hata yapan hakeme kızıp gelip buraya böyle yorumlar yazıp adamı gecenin şu saatinde çileden çıkarmayın. Haddinizi bilin :mad:
bordeux,denizli maçlarında verilmeyen yüzde yüz penaltılarımız var..bunlar konuşulmuyor nedense..
futbolun güzelliklerini sahaya yansıtan ve hücum futbolunu benimsemiş bi takım oldugumzdan dolayı çok etkili hücumlar yapıyoruz ve sonucunda da haklı penaltılar kazanıyoruz..denizli maçında verilen penaltı dışında diger penaltılar barizdir..üstüne birde verilmeyenler vardır..
ofsayttan gol atmayı gelenek haline getiren takım taraftarlarını daha duyarlı açıklamalar yapmaya davet ediyorum..