İkaz Etmiycem Birdaha Daha iyi yapabiliyorsan yap calisma ortada kac kere yaptın vs.. 16 yas cocuk konusmalarına gerek yok birak Oyunu Skin Vs... Saygı Edin Mert Ol Konusma Kapanmıştır...
Printable View
Sakin beyler sakin..
hic olmadi Emege sayginiz olsun. Tartisma istemiyorum artik..
Tamam o zaman, güzel bi skin YAPMIŞSIN, Grafiktör bey ha unutmadan steklo'yu indir (yada vardır sende) bi dene bakalım , daha iyisini istiyorsan ilerde 1-2 skin çalışmam olacak beklerim
yeni versiyonu calıstıramadım beyaz sayfa geldi oyun kaldı oyle cevap vermiyor. yeni tema yukleniyo diyo kalıyo nedendir ki ?
bu arada elinize saglık gusel bi calısma betadan kurtulmayı 4 gozle bekliorm :)
Teşekkürler ... Rar Dosyasın'dan Cıkan tsi ve sol panel kullanıyorsan tsi left dosyasını skin bolumune dogru sekılde koymussan eger oyun'da acmaya kalktıgın'da Bu Sorunu Vermemeli Bunun Haricin'de Eger Bu Sorun Devam ediyorsa tekrar'dan Application Data Cache Dosyasını Sil Tekrardan girmeyi Dene ...
Quote:
tsi ve sol panel kullanıyorsan tsi left dosyasını
sadece solu indirmiştim tamam anladım hatayı simdi yine tşkler .
Konu hakkında yeterli bilgiye sahip olmadan çamur atmak ne kolay olmuş yahu. İki yamayı da indirip inceledin mi?
Örneğin maç içi görüntüler, gol simgeleri, yıldız simgeleri, maçın adamı, tatil bölümü, fikstür vs hepsi farklı.
Bu işten biraz anlamak yetiyor aslında bu tür kodların templateler gibi olduğunu. Çeşitli kodları toplayıp uygulayabiliyorsun, bu çalışmada da, sizin belirttiğiniz diğer çalışmada da benzer kodlar kullanılmış. Ama ayrıntılı incelendiğinde benzer olmadıkları ortada.
Gökhan sitemizde grafik editörüdür. Elinizde varsa kanıt buyrun ama çamur atarak emeğe saygısızlık yapmayın. Cevap vermek isteyen bana özel mesajla ulaşabilir, bu konuda artık tartışma istemiyorum.
Ve hatırlatıyorum, emeğe saygısızlık yapanları asla bu sitede barındırmayız. Bunu herkes okusun ve bilsin.
Ya bu sorun bi tek bendemi var.Oyuna girip skini çalıştırıyorum ama 10 dakikadır yüklenmiyor ctrl+alt+delete ile oyunu kapıyom.Neden böyle bi şey oluyor anlamadım.
Sorun sende sanırım Emre. Bende ayet iyi çalışıyor.
2007'de benim başıma sık gelen bir olaydı bu skin değiştirirken yaşanan takılmalar yanıt vermemeler nedenini çözememiştim sanırım öyle birşey seninki de?
Full Surum Yayında...
cok guzel skin olmuş indirdim ve kullandım teşekkürler
linki buradan da verseniz güzel olur bence...
iyi güzel de arkaplanda niye rugby sahası var :D
o kısmı değiştirmek mümkün olacak mı?
arka planı nasıl değiştircez acaba?
inorax ın alternatif arka planını kullanmak istiyorum neler yapmam gerekli?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tmm hallettim...:)
Şu anda kullanıyorum çok beğendim. Teşekkürler.
skin gayet güzel eline sağlık...ama sarı ve kırmızı kartları pek anlayamıyorum bardan...eskisi gibi sarı olduğunda bar sarı kırmızı olduğunda kırmızı olsaydı güzel olurdu...
Extra'dan Update'lenebilir O Durum İlerki Gunlerde simdilik Farklı Calısmalar'da Bulunuyorum ...
Farklı Arkaplan Kullanmak icin
C:\Documents and Settings\Gokhanoz\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\skins\tsi\graphics\backgrounds
İnorax Yaptıgı arkaplanın ismini default olarak deiştirip kullanabilirsiniz...
Teşekkürler güzel bi yama
Peki , faceler skinle birlikte gelmiyor değilmi faceleri ayrı olarak yüklüyoruz merak ettiğim bu
Ayrıca çok beğendim kesinlikle indireceğim , emeği geçenlerin ellerine sağlık yeni çalışmalarınızı bekliyorum :)
Ayrıca İndirmen Gerek Yelkovan...
Ben indirdim , deniyorum birazdan
Tekrar eline sağlık
İndirdim ve denedim çok güzel bir çalışma, eline ve emeğine sağlık..
Eline sağlık Gökhan abi.
çok güzel bir çalışma olmuş gökhan abi teşekkür ederim
Ellerinize sağlık güzel bir çalışma olmuş
Güzel bir çalışma.İndirip deniyeceğim.:)
eline saglık tebrikler yine .