Gökhan nereye aliniyor ? Sans verildi,sansini iyi degerlendiremedi.Ayrica kadroya cagirilan 5 tane forvet var,6.si fazla olurdu ...
Printable View
Gökhan nereye aliniyor ? Sans verildi,sansini iyi degerlendiremedi.Ayrica kadroya cagirilan 5 tane forvet var,6.si fazla olurdu ...
Gökhan Yerine Mehmet Yıldız var .. Diğerleri zaten Klasik ve Formda Forvet oyuncularız
Kadroda tek hata defans böLgesinde.İbrahim Kaş ve Emre Aşık gereksiz İbrahim'in oynamayacağı kesin zaten.Böyle macın Kadrosuna niye aLıosun.?Yasin Çok gerekLiydi aLmamış bekLeyip görecez artık İnş biz yanıLırız.
Ortasaha Forvet SecimLeri doğru.Wederson da aLınmamış onada sevindim.
Yapmayın yahu form düşüklüğü diyorsunuz Tuncay maşallah hiç eksik olmuyor babasının oğlumu Tuncay.
Tuncay son KrediLerini kuLLanıyor ;)
Tuncay son kredilerini kullaıyor ama Gökhan Ünal formsuz kadroda yok. ;) Eh Fatih Terim normal...
ben begenmedim takımı tuncayı cagırmamalıydı serhat secimi dogru ama oynatmaz zaten serhatı neden ibrahim kası cagırmıs hayret ben coktandır oynadıgını görmüyorum keske yasini cagırsaydı.rüstüyüde cagırmıs surpriz bekliyorum terimden bizim volkan yerine rustuyu 11 oynatırsa sasırmayın.neyse artık bekleyip görucez pek umitli degilim ama
Ben neden Mehmet Yıldız var Gökhan yok demiyorum sadece kadro seçiminde Fatih Terim'in ne kadar dar bir bakış açısıyla baktıgını anlayamıyorum ona kızıyorum ona sinirleniyorum.
Tuncay forvet degil Çok yönlü oyuncu..Ayrıca .Her yerde oynar..Alternatif acısından cagrılması iyi..Tuncayın tottenhamla macını canlı izledim..Baya güzel paslar calımlar atıyor ama kimse pasvermiyor..Birde sahanın yıldızı idi hocası oyundan cıkarıyor..Hocasının büyük sucu var bence...
Emre belözoglunu bile cagırmamıs hayret..Tamda ne güzel kadro cagırıyor derken bir yasini cagırmadı ondan kötü etti..Ah terim yasin cagrılmazmı...
Tuncay'ı hep beraber izledik son Milli maçlarda. Ligdeki performansıda ortada en kötü transfer seçilecek adam neredeyse ama Milli takıma lazım.
Boro maçlarında pas almadığı doğru ama Milli Maçlarda son performansı çok kötü Arda belkide daha iyi bir tercih olur..
Tuncay her zaman kadroda olmalı bence.Hiç bir sakatlığı,cezası yokken Brezilya Milli takımından Ronaldinho kesilir mi?Şimdi Tuncay kim Ronaldinho kim diyecekler çıkacaktır.Sadece orantı kurun...
Tuncay mı Hönk..!
Aday kadro tam yerinde.
Bencede Tuncay kesinlikle 11'de başlamamalı bence.Bencede defans hattı seçimi kötü olmuş.Eğer maçta bu defansların hatası yüzünden gol yersek hiçde istenilmeyen şeyler olabilir.
Arkadaşlar Gökhana formsuz diye alınmadı diyosunuz unutmayalım macaristan ve yunan maçını kazanmamızda en büüyk pay sahibi gökhanda ona kalırsa tuncay çokmu formda hakan şükür her maçta golmü atıyordu emre aşık çokmu iyi gökhana haksızlık edildi türkiye ligignin en iyi yerli forveti bence gökhan çok iyi top saklıyor
Defans seçimi garip geldi.İnşallah bu oyuncuları çağırırkenki düşüncesi Norveç maçında tutar ve Fatih Terim istifa eder..
Formda oyuncuları almış Fatih Hoca ateş dolu küvet'e girip banyo yapacak resmen :)
defansa, hic oynamayan ibrahim kasi cagriyor her mac oynayan ibrahim toramani cagirmiyor. yasin cakmak ve ibrahim toraman , emre asik ve ibrahim kasin yerine cagirmaliydi.
Beyler Burda Beşiktaşın şu anki moral durumunu da düşünmek lazım. Toroman çok hata yaptı liverpol maçında ve moralmen çökmüş durumda ve Diğer oyuncularda. O yüzden almamıştır ama ;
Yasin Neden yok ? Gökçek Neden yok ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beklediğim Muhtemel Kadro ;
----------------------------------------- Volkan ----------------------------------------------------------------------------
---- Hamit -------------------- Emre ----------------------- Servet ---------------------------- Hakan Balta--------
-------------------------------------- Mehmet Aurelio --------------------------------------------------------------------
---------------- Gökdeniz --------------- Yıldıray Başturk ----------------------- Arda Turan --------------------
----------------------- Nihat ----------------------- Fatih Tekke ---------------------------------------------------
Yav Emre-Servet Düşünemiyorum bile göbeği..
İnş yanıLırım.
Emre - Servet yanyana.!
Kadro şöyle olmalı:
---------------Rüştü---------------
GGönül-----Emre-----Servet-----HBalta
--------------------Aurelio--------------------
Hamit-----------------------------------Arda
--------------------MTopuz------------------
------------Nihat----------Tekke-----------
böyle bir kadroyla çıkarsak yenebiliriz ama defansın göbeği çok kötü
Euro 2oo8 yolunda son şansımız.Mutlak kazanmamız gerekiyor.
Carew ve İversen bu defansı paramparça eder.
Lig maçLarı bitmeden konuLarı açmayın diyoruz.Lig maçLarını atLataLım enine,boyuna tartışırız,konuşuruz.
O zaman a kadar kiLitLi.
Kritik,bizim için devam tamam maçı oynayacağız Norveç iLe.Ben eğer Fatih Terim son haftaLarda Ligde ve Avrupa da formda oLan oyuncuLardan kuruLu bir kadro iLe maça başLarsa kazanacağımızı düşünüyorum.Kadronun nasıL oLması gerektiği hakkında bir fikir ortaya atmak istemiyorum ama forvet hattında kesinLikLe Nihat ve F.Tekke oLmaLı.
Fatih Tekke kadrodan çıkartılmış.Nihat-Serhat ikilisi oynayabilir
Nihat garanti de:)Partneri olabilcek 4 aday var.Benim tercihim sırasına göre Tuncay-Semih-M.Yıldız ve Serhat:)
Valla ne yalan söyliim zerre kadar şansımız yok.
Yenileceğiz.Bu takımdan başarı da beklemiyorum zaten.
Yanılan ben olurum inşallah yine.
Topuz yerine Yusuf oynasın.. Servet yerine kim oynarsa oynasın..
Onun dışında dnz009'un kadrosu güzel..
En güzel kadro bu bence.
---------------Volkan---------------
G.Gönül-----Emre-----Servet-----H.Balta
--------------------Yıldıray------------------
------------Nihat----------Semih(Mehmet Yıldız)-----------
GK-Volkan ( m )
DR-Hamit
DL-Volkan Y
DC-Servet ( m )
DC-Emre ( m )
MR-Tuncay
ML-Arda
MC-Yıldıray
MC-Emre
FC-Nihat
FC-Mehmet Yıldız
Kafamdaki ilk 11 bu şekilde yanına ( m ) koyduklarım mecburi.
---------------Volkan---------------
G.Gönül-----İ.Kaş-----Servet-----H.Balta
--------------------Yıldıray------------------
------------Nihat----------Tuncay---
Hızlı oyuncuları oynatmamız lazım..Yani savunmanın arkasına sarkacak adamlar....Çünkü norvec takımı havadan çok iyi ama savunma agır Gerekirse Serhatta Oynayabilir tekke falan bunlar zor..Her topu adamlar alır yoksa...
-------------Volkan---------------
Gökhan----Servet---Sedat----Hakan Balta-----
--------------Aurelio----------------
Hamit--------------------------Arda Turan---
-------------Yildiray------------
---------Nihat------Mehmet Yildiz(Semih)