Özellikle Nihat ve Fatih Tekke şu sıralar çok iyiler.Mutlaka faydalanılmalı bu iki forvetten.İyi bir de orta saha kurduk mu galibiyet için engel göremiyorum.
Printable View
Özellikle Nihat ve Fatih Tekke şu sıralar çok iyiler.Mutlaka faydalanılmalı bu iki forvetten.İyi bir de orta saha kurduk mu galibiyet için engel göremiyorum.
bencede tekke oynamalı
Valla kimi oynatsa bu Milli takımdan birşey olmaz. Bir sistemi yok ki isterseniz oyuncu sınırlamasını açalım istediğinizi koyun. Eskiden Milli takım vardı ya. Ezbere sayardın. Neyin nasıl olduğu belliydi. Şimdi iş olmuş yol geçen hanı, performans meselesi. Ama adam Milli takımı kaldıramıyor. Diyorlardır tvlerde Milli takım oyuncusu olmak zordur, büyük takım oyuncusu olmak kolay değildir vs. diye. Herşeyi çöpe atıp sistem oluşturmaları lazım.
Neyse hayırlısı. İnşallah bu kadro gerekeni gerektiği gibi yapar.
Herkes taktiği 4-4-2 olarak almış. Ama Belki Fatih Hoca 4-4-2 oynamayacak. Bunu göz önünde bulundurmak gerek. 3-5-2 oynarsa zaten göbekte Servet oynar. Yanına zaten adam çok.
Evet bugün bu durumda olmamızın sebebi Fatih hocanın bu uzun sürede bir sistem oturtamaması takıma.Zaten bu yönden hep eleştiri alıyor.Bir sistemi olsada ona göre beklenmedik isimleri çağırsa eyvallah ama sistemi yok ama hala aynı oyuncularda ısrar ediyordu.Neyse bu sefer daha iyi bir kadro çağrıldı.Kısa maçlık periyotlarda oturmuş bir sistem olmasada olur.Performans daha önemlidir yani.Ama eğer Avrupa Şampiyonasına katılırsak Fatih hoca gönderilmeli ya da oturup adam gibi Dünya Futboluna uyan bir sistem bulmalı Sinyor..
Bir kadro da benden. :icon_biggrin:
GK: Volkan
DR: Gökhan
DL: Hakan
DC: Servet
DC: Adam yok ama Deniz veya Emre Aşık
DM: Aurelio
DM: Topuzu koyacaktım ama sakatlanmış bu nedenle maalesef Emre
ML: Arda
MR: Hamit
AMC: Yildiray
ST: Semih veya Mehmet Yildiz
Mehmet topuzun yerıne Yusuf sımsek cagırılmıs
Mehmet yıldızın Oynaması lazım çünkü pas alıs verisi yapacak adamlar lazım..Topu ayagında iyi saklayan adamlar lazım..Mümkün oldugun topu ayagımızda tutmamız lazım..Bu yüzden mehmet yıldız İlk onbirde oynaması lazım..Hem norveç savunması agır ama havadan çok iyiler forvet kesinlikle nihat-Mehmet olması lazım.......araya kacacak adamlar sart...
Doldur bosalt oynarsak adamların ekmegine yag sürmüş oluruz..Yerden cok hızlı oynamamız lazım...
Aynen Anıl Semih iyi oyuncu ama bu maç için Mehmet düsünülmeli Burda analiz yaparak İsimleri söylüyorum..Krampon secimi çok önemli genelde Biz Türkler hep yanlıs tercih yaparız..
Fatih'in sakatlanması kötü oldu..
Yıldıray Norveç maçında oynayamayacak büyük ihtimalle.Yine Emre'ye kaldık...
Terim´in aciklamalarina göre Fatih Tekke ve Mehmet Topuz Norvec maci icin düsünülmüsdü. Bu ikisinden de vazgecmek zorunda kaldi. Simdi de baska formda bir oyuncumuz sakatlandi ve oynayamayacak. Sansizliktan 3 formda oyuncumuzdan yoksun olacagiz. Büyük eksiklik malesef.
benim ilk 11 düşüncem isteğimde bu şekilde.
............Volkan
gökhan servet hakan hayrettin
hamit aurelio yıldıray arda
..........nihat mehmet
defanste servet yanına ibrahim kaç ilk tercih olur muhtemelen. Emre aşık'ın oynamaz. ama orda bence Hakan balta oynamalı. ;) :)
Off.Yıldıray'da yok demek.Nedir yahu bu şansızlık maç öncesi..:(
İbrahim Kaş
Hayrettin
Sedat
BunLar Nerden Cıktı AnLamadım
Bari Uğur Uçar,Can,Mustafa Doğanda Alınsaydı
Gökhan ÜnaL OlmaLıydı
KaLeci Frktmez
Gokhan__Servet__Emre__Hakan
Hamit__Gökdeniz(Yusuf)__AureLıo__Emre
Nihat___Mehmet
Servet Formunda Olup BoL Hata Yapmazsa Defans Çok İii