ingiltere 4 ligi....
coca cola league 2...
Chesterfield...
Ligden lige atlamak istiyorsanız..biraz takviyelerlee...
bu takım tam size göree....
Printable View
ingiltere 4 ligi....
coca cola league 2...
Chesterfield...
Ligden lige atlamak istiyorsanız..biraz takviyelerlee...
bu takım tam size göree....
bence osasuna oynayın bakalım en iyi menejer kim??:director:
Arkadaşlar bana öyle bir takım söyleyinki şampiyonluk kimseden beklenmesin, Takım'ın transfer bütçesi 30-40 MN $ olsun, ayrıcada Avrupa kupalarından birine gitsin..
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
HSV OOlabilir...
galatasaray fena değil.genç bir takım oluşturmak isteyenlere iyi bir seçim olur.
ingiltere league 1'den notthingham forest'ı öneriyorum. hem geçmişi gerçekten sağlam olan bi takım hem de kadrosu da çok iyi. ilk sene championship'e çok rahat çıkabiliyorsunuz ama zorluklar ondan sonra başlıyor. championship'de tutunabilmek çok zor çünkü bunu başardığınız a ilk olarak yönetiminiz sizden memnun kalıyor. zaten premier lige de çıkarsanız sizi altın harflerle stadyuma yazıyorlar... :)
Sevilla Fc
Takim zaten iyi,ama transfer yapmak gerekiyor eksik bölgelere.Oraya kaliteli transferler yapildiginda takim mükemmel oluyor.Yönetim iyi para veriyor,gereksiz oyunculari da sattiginiz da transfer bütcesi hayli yüksek oluyor.
Sezona 2 kupayla girebilirsiniz,ondan sonrasi da gelecektir muhakkak (:
Cangele ve fatih ceylanlı kayserispor u öneriyorum ileriki yıllarda g.ünal ve m.topuzu satıp para kazanıp yeni bikaç güzel futbolcu aldığınızda hilesiz hurdasız temiz bir lig şampiyonluğu geliyor...ben oldum tek mimarım :director: CANGELE
şahsen İstanbulspor bu oyunda yıllardır oynadığım takımdır. bu sene de değişiklik yapmadım ve İstanbulspor'u aldım. hiçbir transfer bütçesi olmayan 1. lig takımını alıp önce Süper Lig'e sonra da Avrupa kupaları ve şampiyonluğa doğru götürmek kadar zevklisi olamaz. oyuncuları da çok fena değil başlangıç için, takımı iyi kavrar ve elinizdeki oyuncularla serbestten aldığınız ve kiraladığınız oyuncuları iyi harmanlarsanız çok zevk alacağınız bir oyununuz olur.
en iyisi bncede newcastle...
Mainz,Spartak Moscow teki Rusya'da diğeri ise Almanya 2.Lig de ikisininde güçlü sağlam oyuncuları var.
deportivo takımını öneririm onla oynamasıda zevkli oluyor.
olur.bu takımı alcak arkadaslar öncelikle yüksek bütce beklemeyin.transfer bütcesi 2.5 milyon tl kadar bisey:)fakat oyuncu kadrosu fena degil.eskiden ispanyada kafaya oynayan bi takımken,hatırlarsınız ş.ligindede oynardı şimdilerde kaderinin orta sıralar ve küme düsme mücadelesi olmasını siz değiştirebilirsiniz:)ayrıca deportivo taraftarına türkler lakabı takıldıgından ve her mac kale arkasında bir türk bayragı oldugundan bir türk menajeri cok seveceklerdir.bu takımı alacak arkadaslara basarılar:)
tottenham diorum başka bişi demiorumhem premier lig de oynuyosunuz çok zevkli geçiyo,kolay maç diye de birşey yok.hem de forvetleri avrupanın en iyi forvetlerinden.çok iyi de bütçesi var.şampiyonluk zor olsa da avrupada başarıyı hemen yakalayabilirsiniz(::)
arkadaslar bir fm hastası olarak uzun zamandır fm oynamıorum artık sarmıyor bana yeni bi takım heyecan werecek takımlar önerirmisiniz
aysem, sana Villareal'i öneriyorum. Matias Fernandez, Riquelme, Giuseppe Rossi, Nihat gibi yıldızlar var. Transfer bütçesi de çok kötü değil. Pires ve Cani'yi satarak transfer bütçemi artırdım ben. Defansa takviye yaparak çok iyi oyunlar çıkarabilirsin. Mesela ben defans Felipe'yi aldım ve takım coşuyor. Sol kanada da Aaritalo'yu aldım. Süper gidiyorum ve çok da zevk alıyorum.
Hamburg SV olabilir..
fiorentina süper bi takım.kendinize bütcede sağlayabiliyorsunuz.ben montolivo ve mutuyu 79 milyon tlye sattım.onların yerine defansa barzagli,daniel alves,orta sahaya neri cardozo,forvete klaas jan huntelaarı aldım acayip keyif alıyorum takımdan.2.senemde riquelme yide bağladım.ayrıca transfer yapmadan da kadro yine iyi.kalede frey oyunun en iyi kalecilerinden birisi.sol bekiniz keza sağ bekiniz ve stoperleriniz mükemmel.orta sahada sırp kuzmanovic cok iyi.arjantinli santana mükemmel.forvette pazzini de cok gol atan bir oyuncu.fiorentineyi secerseniz keyif alcagınızı düsünüyorum.iyi oyunlar
8.0.2 ile tottenham süper olmuş ayrıca müthiş bir transfer bütçesi veriyorlar 45 M euro gibi. :D
arkadaslar bana sampiyonluga oynamayıp sampiyonluk potansiyeli tasıyan takım önerir misiniz her ligden olabilir
Bank asya 1. liginden süper lige çıkabilecek takımları söyleyebilirmisiniz?
Eskişehirspor(Eski efsane)
Giresunspor(Süper Lig'de yeni yüzler görmek için)
Karşıyaka(İyi bir taraftar desteği ve şuan Süper Lig'de hiç İzmir takımının bulunmaması)
DeporTivo(El Turka) alınması gereken bir takım..
arkadaşlar almanya 2.liginden hoffenheim'i öneririm.. dibten zirveye ulaşmak için güzel bir takım.. ve 8.0.2 ile birlikte 13.5 milyon £ luk bir transfer bütçesi gelmiş.. buda büyük bir avantaj..
http://img218.imageshack.us/img218/4...fenheimlv6.jpg
Arkadaşlar,bosna ligini kurup ordan bir takımla kızılyıldızvari bir başarı öyküsü yaratmak,oradan da avrupanın belli başlı liglerinden birine geçiş yapmayı düşünüyorum(kariyer hikayelerinde de yayınlayacağım)
Daha önce bu ligi indirip oynayan varmı?Önerileri olan var mı?
Her zaman şampiyonluk şansı az olan ama ortalamanın üstünde bir popülariteye sahip takımlarla oynamayı tercih etmişimdir. Manchester City buna güzel bir örnek.
Takıma baktığımızda ilk göze çarpan şey genç ve yetenekli oyuncu bolluğu. Michael Johnson ve Micah Ricards zaten bu oyunun bilinen genç ve potansiyelli yıldızları. Ricardsla birlikte yanında bir diğer genç savunmacı Corluka ve deneyimli Dunne a sahibiz. Defans hattı çok iyi. İyi bir sol bek transferiyle mükemmele yakın olur. Ama left wingback Garrido da yeterli sayılır ki o da 22 yaşında.
Orta sahada yüksek özellikleriyle parlayan 26 yaşında brezilyalı yıldız Elano, Genç mc Johnson ve bulgar yıldız Petrov var. Belki burada sağ açık Geovanni yerine bir alternatif düşünülebilir ama o da hiç fena oynamıyor.
Takımın tek eksik bölgesi bana göre hücum hattı. Benjani ve Caciedo bana göre yetersizler ama oyun başında kiralık olarak gözüken Bianchi takıma dönünce Ligin üst düzey forvetleri arasına giriyor. Yine de bir yada iki yıldız forvet alınabilir diye düşünüyorum. O zaman takım çok sağlam olacaktır. Genç Bojinov da hiç fena değil. Benim oyunumda milan kendisine teklif yapmıştı. Çok şans vermeyi düşünmediğimden satmıştım.
City nin en cazip özelliği ise transfere ayrılan muazzam bütçe. Tam hatırlamıyorum ama sanırım 100 milyon euro civarlarında birşeydi ki gördüğümde ağzım açık kalmıştı.
Kesinlikle denenmesi gereken bir takım. Genç yıldızların aklı büyük takımlar tarafından çelinmese daha güzel olacak ama bunun önüne geçilebilirse iki sezon içinde şampiyon olabilecek bir potansiyel var.
ben fc sarajevoyu aldım,kariyer hikayelerinde yakın zamanda paylaşacağım,bu sırada finlandiya ve romaya liginden de ne cevherler çıkıyor arkadaş yahu:)
arkadaşlar
ben zoru severim ama tümden iddasızlarlada uğraşamam diyorsanız...
alın samsunsporu ....
önce saç baş yolun bağırın çağırın heyecanlanın ondan sonra ilk yıl birinci lige muhtemelen çıkamayın...sonraki yıl takımla çok oynamazsanız biraz şansınız yaver giderde süper lige yükselirseniz bilinki düşmenin en büyük adayı sizin takım.....
sonra yavaş yavaş yükselin merdivenlerii....çok ça sinirlendiğiniz olsun ama inadım inat başarı zaman ister diyorsanız...alın samsunu....ya oyunu bilgisayarınızdan siliersiniz..yada ben bu işi çözdüm arkadaş deyip gururlanırsınız....
aslında sadece samsun için demiyorum....
bu sene türkye birinci liginden süper lige kimki takımını (hilesiz tabii) rahatlıkla çıkarabiliyorsa....o kişi bu FM yi çözmüştür..helal olsun derim..
ArkadasLar Yeni Bir Kariyer Yapmayı düşünüyorum..
Bana ŞampiyonLuk istemeyen Avrupa KupaLarına giden bir takım rica ediyorum
ÖnerebiLeceginiz takımLarı bekLiyorum.
Nürnberg veya Groningen olabilir.
Turkcell Süper Lig veya Bank Asya 1.Lig'den bir takımla oynamak istiyorum.Bana bu liglerden önerebileceğiniz takımlar var mı?