4-2-3-1 işte amr de ya serkan yada hasan oyanayacak
yanlız servet sol stoper song sağ stoper oynayacak
Printable View
4-2-3-1 işte amr de ya serkan yada hasan oyanayacak
yanlız servet sol stoper song sağ stoper oynayacak
Ne yapıp ne edip Gs bu maçı almalı...
Alıcaktırda bence.İnanıyorum.Baskılı ve atak bir oyun yapmalı Galatasaray.Deplasman diye Kontra ile çözüm bulmaya çalışmamalı.
Yukarda yazıdıgm sistem gibi olmasılazım..Çünkü Rakibinde son sansı Onlarda maça asılacaklar..Ayrıca seyirci baskıs Çok oalcak..Çünkü Onların Trübünleri sahaya Çok yakınmış...
O kadar riske gerek yok çünkü 1 puan bile belki yeter..Yenilmemeliyiz yani:)Bordeaux her maçını kazanırsa 4 puan yeter:)
http://www.stadia.gr/nsmyrni/neasmyrni4-f.jpg
maç bu stadda oynanacak adı Yeni İzmir stadyumu. :)
takım izmirde kurulmuş :)
N Yapıp Edip Alcaz Bu Maçı
Bu Sezon İsim Olarak En İi Transferimiz LincoLn Ama Performans Olarak Barış
Süper Oynuo_Cok Kosuo Top Kapıo Teknıkte Var Sert SutLarıda Var
Barıştan Çok ŞeyLer BekLıorum
Dier Ganc OyuncuLarda Çok İii
Bıde Servet Adam 360 Derece Döndü Müthiş Oynuo Inanamıorum
GazteLer Haftanın Karmasına BıLe Alıo.BunLarı Dicemı Omrum Boyunca AkLımın Ucundan BıLe Gecıremezdım.
İnşaLLah Nazar Değmem
Takımdan Çok Memnunum Yıne Sürpriz Olmazsa Raat Alırız Maçı
CimBom umutlu gitti
Galatasaray, yarın deplasmanda Panionios ile oynayacağı UEFA Kupası grup maçı için Yunanistan'a gitti.
Atatürk Havalimanı'ndan öğlen saatlerinde özel bir uçakla Yunanistan'a giden Sarı-kırmızılı kafilede sakatlıkları bulunan Ayhan, Okan, İsmail Bouzid ile statü gereği UEFA Kupası maçlarında forma giyemeyen Hakan Balta yer almadı. Hafif sakatlıkları bulunan Arda ile Hasan Şaş'ın ise oynayıp oynamayacağının maç saatinde belli olacağı bildirildi. Hareket öncesi havalimanında açıklamada bulunan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, mutlak galibiyet için Yunanistan'a gittiklerini belirterek,
"Telafisi ve mazereti olmayan bir karşılaşmaya gidiyoruz, mutlaka galip gelmemiz gerekiyor. Ligde ve Fortis Türkiye Kupası'nda iyi gitmemize rağmen, UEFA kupası gurup maçlarında oynadığımız iki maçtan istediğimiz sonuçları alamayarak mağlubiyetle ayrıldık. Panionios maçının bu alınan sonuçları telafi etmek adına bizim için çok önemli müsabaka olduğunu düşünüyorum. Umut ediyorum ve inanıyorum ki, galip gelerek bu gruptan çıkmak adına önemli bir adım atacağız" dedi.
Kaynak: AA
Galibiyetten başka bir sonuç düşünmek bile istemiyorum.
MECBURSUN ccimbom 3 puanla dön istye
Beraberlikte bile işimiz bitmiştir bu maçı kazanmak zorundalar...
Valla içimde yenilcez gibi bir his var ama bilmiyorum. Sonumuz hayırlı olsun.
Galatasaray sezon basinda gösterdigi performansi ve oynadigi futbolu yine bulabilirse, UEFA Kupasindaki bütün takimlari yenebilir. Yarin, deplasman olmasina ragmen, GS´nin kolay bir galibiyet alacagini düsünüyorum. Yunan takimindan kat kat daha üstün bir takimimiz var.
Galatasaray yenmek zorunda ve inşallah galip gelecek.
Yenileceğimizi düşünmem ve başka düşünenlerinde sebebi Galatasaray'ın kötü takım olmasından kaynaklanmıyor. Galatasaray kaliteli ve genç oyuncularla kurulu. Herhangi bir takımdan 6-7'de yese ezilmeden yer. Oyuncuları genç başarıya aç olması Galatasaray'ın en büyük avantajı. Başarıyı getirecek şey şu Kalli'yi suçladık ama doğru yaptığını görüyorum. Barış'ı kesti,Uğur'u kesti yerine saçma adamları oynattı. Yani yerimiz nede olsa sağlam arkadan bizi zorlayan yok o forma hep bizim demeyin mesajını verdi. Aynı durum Ümit Karan ve Nonda içinde geçerli oldu. Bunu Arda içinde yaparsa Arda ilk zaman ki performansına döner. Bu sistemi uyguladığı sürece oyuncular canla başla oynayacaklardır. Kendilerini gösterme adına.
Neden yenilecek sorusuna gelince. Takım içinde Hakan Şükür kaynaklı sorunların olması takımı etkileyecek diye düşünüyorum. Eric Gerets'le Lig Tv röportaj yapmştı. Orada Gerets, Hakan'la benimde sorunlarım oldu genç oyuncular üzerinde etkisi var diye bir söylemi oldu. Huzursuzluk kötü şeydir. Umarım sonumuz olmaz.
Beraberlikte bir sansımz yinede olur ama Çok zor olur..Bu maçı yenemiyorsan yenilmemiz lazım...
KA-ZA-NI-CAZ !!!
Hatta fark atıcaz. En az 2 fark !
İnsallah kazanıcaz Ama hurra atak yapmaya gerek yok...Yenemiyorsak yenilmicez...En azından Avrupadan puan toplayalım..Çünkü seneye Sampiyonlar ligine gidersek Çok lazım olacak bu puanlar..
Haydi Cimbom Haydi Cimbom Haydiiiiii...
İnşallah alıcak maçı Galatasaray ama ne olursa olsun temkinli olmamız lazım çünkü karşısında Panionios kapalı kutu durumunda Bundan önceki maçlarda özellikle Helsingborg maçındada güçsüz demiştik ve şok yaşamıştık inşallah futbolcular aklını başına alır ve şu 2 maçı alır en azından bu maçı alsında Samiyende Wien karşısında rahat olsun..Akşam görücez nasıl oynadığını Panionios'un
Kazanacağız, çünkü başka seçenek yok..
Güvenimiz tamdır !
tek yapmamız gereken maçı kazanmak..erken bi gol bulabilirsek ilerleyen dakikalarda tempoyu artırırız..
Kadrolar belli oldumu?
Muhtemel 11'ler:
Panionios:
König
Kontoes
Berthe
Spiropoulos
Makos
Majstorovic
Goundoulakis
Aravidis
Kumordzi
Kapetanos
Djebbour
Galatasaray:
Orkun
Uğur
Song
Servet
Volkan
Hasan Şaş
Linderoth
Lincoln
Arda
Nonda
Ümit Karan
kadro gayet iyi işi ilk yarıda bitiririz..
Zor olucak ama Galatasaray 0-3 alıcak bu maçı.
Galatasaray kazanır..Kalite olarak Paninios ile aradaki fark büyük olsada şimdiye kadar yaptıkları ortada tahminim mücadeleci bir takım..Ayrıca rakibin Türk olması ve maçın Yunansitan'da olması onlar üzerindeki baskıyı daha arttıracaktır..Ama bunlar onlar için yeterli olmayacaktır bi yerde güçte önemli Galatasaray rakibinden üstün bir oyunla kazanır diye tahmin ediyorum..
Önemli bir galibiyet aldı Galatasaray Tebrikler...
hazedemiyorum..
-3 metrelik açık ara ofsayt golü
-serkan'ın balıklama atlaması olarak penaltının verilmesi..
-hakemin yunanlı oyuncuya itirazından dolayı kırmızı kartla atılması..
allah şükür hakem sayesinde kazandık..bu galibiyet kimseyi aldatmasın..
Hakem resmen Galatasaray'a galibiyeti ikram etti.Ama bu ikram gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağladı biz...;)
Ben oynanılan oyunu beğenmedim...Kalli'nin maça doğru kadro seçimi ve dizilişi ile de başladğını düşünmüyorum...
Maç başı kadro gerçekten komedi, Trabzon maçı konusunda da yazdım bu Kalli'nin söylemleri ile çıkardığı kadrolar birbirini tutmuyor.. İlk yarı ortada bir oyun yoktu zaten, ikinci yarı forveti çiftleyince daha iyi oynadık.. Attığımız ilk gol Ofsayt, ikinci goldeki penaltı yoruma açık gibi gözüksede bence uzaktan yakından alakası yok.. Yanlız şunu da eklemek lazım ilk başta bende penaltı sandım, orta hakem gibi uzaktan görünce yanılmak doğal.. Yakın çekimde anladık penaltı olmadığını.. Bu sonuçla %99.9 gruptan çıktık bence, Ali Sami Yende napar eder Wien'i dağıtırız.. Hatta beşleriz bence.. Zira rakip takım bizden beter bu oyunları ile maç kazanabileceklerini düşünmüyorum.. Bugün kaleci ve defans gayet iyi gözüktü çünkü onları zorlayan bir rakip yoktu.. Orta saha fena değildi ama Kalli öyle bir takım çıkardı ki sağolsun kimin ne yaptığı pek belli değildi.. Son olarak Lincoln konusu, kimse kusura bakmasın ama bizim maçlara verdiğimiz paralar boşuna.. Hıncal Uluç haklı galiba, adam topu alıyor 2-3 metre gidiyor yan pas bitti.. Rakip ataklarında çoğu zaman eli belinde bekliyor.. Duran top kullanma konusunda zaten çok şaşırttı, tehlikeli top atamıyor.. Suçun birazı da biz Galatasaray taraftarında, Sion maçında bizzat şahit oldum Lincoln taç attığı zaman bile Lincoln Lincoln diye bağırırsan adamın da bir tarafları kalkar.. Her maç oynamaması lazım çünkü 10 kişi oynayarak maçları kazanmamız çok zor..
Hakem makem Galatasaray kazandı ancak Td konusunda büyük tehlikeler var Galatasaray için ...
Yunanistan Klüplerine karşo deplasmanda aldığımız ilk galibiyetmiş bu yönden de iyi oldu... Serkan çok büyük yetenek Türkiye mi yoksa Almanya U takımlarında mı oynuyor bu oyuncu kaçırırsak yazık olur...
Sanırım 2sinde de oynamıyor Fıratcan..
2. golde kücük bir temas bile olsa, o posizyon penalti.
Hakan Sükür bu macta cok calisti ve sonunda golünüde atti :)
Kalli cok garip taktikler deniyor. Hasan Sas ortada ve Linderoth sag kanatda.
Ikinci yari oyuncular dogru yerlerine gecince ve ikili forvete dönünce Kalli Galatasaray düzeldi. Koca ilk yari sutumuz bile yoktu. Mac basindaki hatalarinda nezaman vazgececek Kalli bilmiyorum ama daha güclü rakiplere karsi yanlis baslarsan maca isin zor olur.
Maca gelince. Takimin düzelis olarak ikinci yari düzelmesiyle kolay bir galibiyet oldu bence. Hakemin lehimize yanlis kararlari olmus olmasa da bu maci kolay alirdik. Hic posisyon vermedik yunanlilara. Gruptan cikacagimizi düsünüyorum. Yunanlilarin 2 maci daha olmasina ragmen bunlardan 6 puan cikaracak gücte degiller ve biz de evimizdeki son maci kolay aliriz.
Ridvan Hocanin yine yorumlari cok yerindeydi. Ilk yari cok kötü bir futbol varken, Kenardaki oyuncularin ikinci yari itibariyle girmesi maci getirticektir ve GS mutlaka goller bulacak ve maci kazanicaktir gibi yorumlarin hepsi tuttu.
Maci eski türk filmine benzetmesi de hostu.
İlk yarı çoook kötüydük bi ara sinirlendim izlemedim ama 2. yarı iyiydik.. Şükür ki kazandık ...
1 Ofsayttan , 1 yanlış penaltıdan , 1 tertemiz gol ile aldık maçı :p