zaten Türk takımlarının başına ne geliosa bundan gelmio mu :) ''Kim oynarsa oynasın''
Printable View
Hayırlı olsun ne diyelim..
Gelirse FB icin iyi olur. Kezman'da artik is yok. 3,5 yildir bir varlik gösteremiyor. Yildiz diye geldigi 2003-2004 sezonunda Chelsea'de 25 macta 4 gol atabildi( ligde). Hakan Sükür bile 2003-2004 sezonunda 9 macta 4 gol atti.
1,5M euro + Kezman= Tekke, icin bence iyi bir teklif.
Kontenjanda bosaliyor
Kezman Türkiye'de çok yıprandı. Gerçi Arjantin'in 10 numarası olan Ortega'yı bile yıpratan medya Kezman'ı yıpratmış çok mu ? Kontenjanın açılacak olması, Fatih Tekke'nin Türkiye ligini bilmesi daha önceden çok başarılı olması Tekke'yi cazip kılan nedenler arasında. Fakat Kezman + 1.5 m € fazla. Zaten Fatih Türkiye'ye gelmeyeceğini açıklamıştı.
Fatih Ocak Fenerbahçe'de sandım keşke Fatih'ten sonra "," koysaydın. :)
Fatih bu sezon sonu gelmeli, çünkü devre arası bir anlamı olmaz. Avrupa Kupalarında oynayamaz. Lig için ise gerekmez sezon sonuna ertlenmesi gerektiğini düşünüyorum tabii alnımış ise. :)
bu bilgi kesin mi haberi olan var mı yorum yapıyoruz ama :)
Fatih Tekke bundan sonra hiç gelmesin Türkiye'ye.Eğer iyi bir teklif gelirse Avrupa'da devam etsin futbol hayatına.Son tercihi Türkiye olsun..
Eğer bu haber doğruysa iki tarafa da acırım. Zenit için karlı bi iş olmuş olur. Ama kanımca yalan bir haber..
Kezman'i kim alirsa elinde patlar. Gittigi hicbir takimda tutunamamis ve son donemlerde iyice psikolojisi bozulmus bir arkadas. Irkcilik meselelerine hic girmiyorum. O el hareketleri gol attiktan sonra hepimiz biliyoruz. Yaptigi insanliga sigmayacak hareketleri ve cirkeflikleri de cabasi. Fenerbahce satsin kurtulsun satabiliyorsa. Yerine Fatih Tekke gelirse guzel olur. En azindan kafasi rahat bir oyuncu almis olurlar.
Fenerbahçe alacak olsa bir şekilde Fatih'in UEFA maçında oynamasına izin vermezlerdi. Artık avrupa maçlarında oynayamayacak, Türkiye içinse alınmasın.
Henüz siteden yalanlama gelmedi ama bence yalan bir haber. Ayrıca konuda da gereksiz mesajlar atılmış, gereksiz tartışmalar dönmüş. O nedenle konuyu kapatıyorum.