Mili takım yönetiyosan öyle olur
ben Fenerbahçe'de çalışırken hala çalışıyorum Arjantin boşaldı beni seçdiler seçip duruyorum onları :D
Kendi oyunlarını seçtirmiyor ;)
Printable View
Mili takım yönetiyosan öyle olur
ben Fenerbahçe'de çalışırken hala çalışıyorum Arjantin boşaldı beni seçdiler seçip duruyorum onları :D
Kendi oyunlarını seçtirmiyor ;)
bende de oldu türkiyeyi ve fenerbahçenin başındayken ben de yılın oyuncusunu oyladım
evet ben premier lig de tottenham ı yönetirken England milli takım menajerliğini teklif ettiler,kıramadım:Do zaman bana da soruluyodu her yıl ben de hep kendi oyuncularıma veriyodum oyu:Dşimdi de Türk milli takımın başındayım henüz oy verecek bi türk oyuncu yok ama olacak inşallah yetiştiriyorum:D
çok güzel bi olay ya iyi bi yenilik getirmişler
Güzel bir olay ama bazıları kendi oyuncuma oy veriyodum demiş kendi oyuncularına oy verilmiyor ki ama çok güzel oluyor 5-3-1 puan :)
milli takımın warsa oluyor. ayrıca listede kendı mıllı takımından oyuncu warsa secemıyorsun =)
evt milli takım olmada oy kullanılmıo ben hep avrupada bir takımdaysam kendi oyuncum varsa ona veriyorum ama genelde performansa göre:D
Turkcell Süper Lig'de de ikinci sezonun sonunda bu oylama yapılmıştı benim oyunumda. Listede Galatasaray'dan Bianchi, Riquelme ve Samba vardı.. :)