Oyuncu transfer isteğini bilmeden transfer yapacağı takımla nasıl anlaşmak için görüşme yapacak?
Gayyipten mi gelecek haberi?
Görüşmedim, yok böyle bir şey diyor, yarışı ben kazandım şimdilik :D
Printable View
Cengiz sen galiba Mehmet'i Fenerbahce'ye istiyorsun... :p
Neyse, izledigim kadari ile Mehmet ilgi ceken bir oyuncu ancak Galatasaray'in, Besiktas'in veya Fenerbahce'nin forvet rotasyonunun sadece bir parcasinda yer alabilecek bir oyuncu. 26-27 yasinda olmasi ve bu nedenle de egitim konusunda gec kalinmis olunmasi bir dezavantaj (gerci bu konuda bence en az yarari Galatasaray'a verir cunku Galatasaray genc yasta halen egitimden gecen futbolcular uzerine kurulan bir takim). Istanbul'a gidecek Mehmet kariyerinin zirvesinde olacagi ve futbolunu cok fazla gelistirmesinin ihtimali dusuk oldugu icin bence gidecegi hic bir takimda yildiz forvet oyuncusu olmayacaktir.
Simdiye kadar Sivas'da attigi goller de pek aldatmasin acikcasi. 3 buyuklerde topa vuracak bol bol zamani bulamayacaktir. Zaten cok kaliteli olmayan bitirici vuruslari da oldukca cok sac bas yolduracaktir.
Tabii bence.
Zafer biryoLLar, Murat HacıoğLuLar, FazLıLar vs gibi o da şu anda yükseLdiği konumdan yavaşça geriye doğru gidip sonunda buLunduğu yeri mumLa arayacak pozisyona geLecektir.
Sivas eğer Mehmet Yıldız'a karşılık Özgürcan'ı kaparsa büyük iş başarmış olur :)
"En iyi teklifi Galatasaray yaptı"
http://www.sporx.com/images/1/29/474...ntuygun020.jpg
Ara transfer döneminde kadrosunda geniş bir çaplı bir operasyon gerçekleştirme fikrini ekonomik zorluklar nedeniyle rafa kaldıran ancak 1-2 takviye yapmayı planlayan Galatasaray, önemli bir ismi renklerine bağlamak üzere. Sarı-kırmızılı ekip, Sivasspor'un hücum bölgesindeki en önemli silahı olan ve Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın da peşinde koştuğu Mehmet Yıldız ile büyük ölçüde anlaştı. "Değeri verilirse her futbolcumuzu satabiliriz" diyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da, "Mehmet Yıldız için en iyi teklifi Galatasaray yaptı" şeklinde konuşarak işin ciddiyetini gözler önüne serdi.
EN GÜÇLÜ ADAY HAKAN
Ancak Mehmet Yıldız'ın Florya'nın kapısından içeri girmesi durumunda Galatasaray'da hücum bölgesinde büyük bir patlama yaşanacak. Necati Ateş'i kiralık olarak göndermesine rağmen kadrosunda Hakan Şükür, Shabani Nonda, Ümit Karan ve Serkan Çalık'ı bulunduran Cimbom'da Ocak ayında bazı isimlerin gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu futbolcunun kim olacağı belli değil ama "Sezon sonunda ayrılıyorum" diyen Hakan Şükür'ün 'gidiş tarihinin' öne alınması muhtemel.
Kaynak : Sabah
Üzüldüğüm nokta, G.Saray Necati'yi gönderdi. Mehmet Yıldız'ı aldı. Necati bana göre M.Yıldız'dan daha katılieli oyuncu. Yazık olduk. Paraya yazık o kadar forvet varken bir forvet daha. Başka mevkiye oyuncu alınabilinirdi. Mesela Sivas'tan Sedat'ı alabilirlerdi. Veya Kayseri'den Ali Turan.
Mehmet Yıldız'ı G.Saray'a verdik
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, arkadaşımız Hakan Erol'a yaptığı açıklamada "Balili, Petkoviç, Yasir ve Sedat gibi oyuncularımız sakatlanınca Mehmet Yıldız'ı satmak zorunda kaldık. Bizim Ocak ayında yeni futbolculara ihtiyacımız var. Mehmet Yıldız'dan gelecek parayla bu transferleri yapacağız" dedi.
Bülent Uygun; Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan Mehmet Yıldız için teklifler aldıklarını belirterek, "Ancak Galatasaray ile 2.5 milyon dolar artı bir futbolcu karşılığında anlaşmaya vardık. Mehmet Yıldız, ligin ikinci yarısında Galatasaray forması giyecek. Biz de ara transferde 3 oyuncu alacağız" ifadesini kullandı.
Mecbur kaldık
Uygun, "Mehmet'in G.Saray'ı rahatlıkla şampiyonluğa taşıyacağını düşünüyorum. Nonda ile süper ikili olurlar" dedi. Mehmet Yıldız'ı aslında satmayı düşünmediklerini de ifade eden Uygun şunları söyledi: "Balili, Petkoviç, Yasir ve Sedat sakatlanınca mecbur kaldık. Çünkü ara transferde 3 oyuncu alacağız. Beşiktaş ve Trabzon da Yıldız'a talip oldu. 2.5 milyon dolar ve bir futbolcu veren G.Saray ile anlaştık."
FotoMaç
Nonda-Mehmet Yıldız ikilisi.İkiside çok iyi top saklayan,güçlü forvetler ama bitiricilik konusunda o kadar başarılı olduklarını düşünmüyorum.İkisi bir arada Gs taraftarının saçlarında azalmaya neden olabilir.:D Tabii bu bir ihtimal sadece.Böyle bir şey olmayadabilir.
Büyük ihtimal bu transfer kesinleşti.Tekrar hayırlı olsun dileklerimi belirteyim..
Forvetimiz Kesinlikle Nonda Umit Karan Olmalı Bence..
Hiç Anlıyamıyorum Mehmet Yıldız Kim ? Kariyeri Nedir ? Kaç Gol Atmış 16 Maçta Kaç Asist Yapmış ? Bu Oyuncu Galatasarayda Iş Yaparsa Ozgurcan Gol Kralı Olur Serkan 3-4 Maç Üst Üste Oynadı 2-3 Gol Attı Özgürcanda Oynasın 3-4 Maç Bakalım Neler Yapıcak
Yönetim Bu Transferi Yaparsa Gerçekten Yazık Olucak.
Allah Bizi Sivas'ın Gaazabından Korusun :p
Ligimizin Asist Kralı olur kendileri tanışmadıysan birşey diyemiyeceğim. Sivasspor'unda buralara kadar gelmesinde çok çok büyük katkısı var Mehmet Yıldız'ın. Videolarını izlemeni tavsiye ederim. Çünki hiç izlememişsin bu adamı. Nonda - Mehmet Yıldız Olmazda ; Mehmet - Ümit Karan çok can yakar. Mehmet çok koşan bi oyuncu yapacağı çapraz koşular Ümite boş alan yaratacaktır Ümit çok gol atar Mehmet le oynarsa. Çok iyi bir transfer oldu ama Özgürcan gitmiş bu kötü oldu işte.
Evet. Beğeniyorum Keşke Fenerbahçe alsa ama takımda yeterli sayıda forvetimiz var. Konuyu değiştirmeyelim. Gelelim Konuya Sıradan bi oyuncu olmadığını Gs'ye transfer olduktan sonra görürsün inş.
Galatasaray'da çok iş yapar, gerçekten çok beğendiğim, kaliteli bir forvet oyuncusu Mehmet Yıldız ve çok çok iyi bir transfer olur Galatasaray için. Hayırlı olsun.
Ümit Karan o takımdan kesinlikle ayrılsın artık. Avrupa' ya gitsin Mehmet' e 2.5 milyon dolar verildiyse yedek kalması durumunda Kalli' yi indirirler. Ümit Karan yedek kalacağına takımdan ayrılsın.
Mecnun Otyakmaz, "Mehmet Yıldız en çok arzu edene gidiyor. G.Saray'a çok yakın" diyerek transfere onay verdi.
Önce hocası söyledi
Üç büyüklerin peşinde olduğu Sivasspor'un golcüsü Mehmet Yıldız, G.Saraylı oluyor. Fotomaç'ın Bülent Uygun'un ağzından "Mehmet Yıldız'ı G.Saray'a verdik" haberini, dün de başkan Mecnun Otyakmaz doğruladı.
Şampiyon olmak zor
Otyakmaz, "Mehmet Yıldız, kendisini en çok arzu edene ve en çok faydalı olacağı
takıma gidecek. G.Saray'a çok yakın" diyerek transferin bittiğini resmen onayladı. Otyakmaz, "Türkiye'de şampiyon olmak çok zor" dedi.
Kaynak: Fotomaç
Umarım yalandır bu haber..
tekrarlıyorum..Özgürcan Özcan gidecekse Mehmet Yıldız gelmesin...Türkiye de Özgürcanla takas edilecek hçbir forvet yoktur..bu konuda çok netim..
Özgürcan gitmesin, ben de istemiyorum da bu gidişle bu adam bizde oynayamayacak.. Önünü açmak lazım bir yerde.. Ya oynat yada sat yani adama yazık..
Uefa listesine 3 ek isim bildirilcek.. Hakan balta kesin:)
Kaldı 2 kişilik kontejan biri Mehmet yıldız olsa:)
Ozaman son kontejana kesin savunma oyuncusu almamız lazım..
Benim bildigim kural böyle..Yanlız biz alt yapıdan ve genç baya kişi oynatıyoruz..Bu yüzden bizim listeye fazla oyuncu ekleme sansımız olabilir..Çünkü 21 yasından genç oyuncular zaten listeye verilmedende oynayabiliyor...
Aydın sakatlıklardan bir kurtulsa rahatlıkla ilk onbirde oynar.Sahaya sürdüğümüz oyuncuların çoğundan daha yetenekli.Mükemmel bir geleceğe sahip olacak.Ama gençken çok kötü sakatlıklar geçirdi.Sabri'nin her maç ilk 11 oynadığı takımda Aydın Kral olur
Yanlış anlama oldu galiba, soruyu sorarken Aydın'ın yeteneksiz veya kapasitesiz bir oyuncu olduğunu söylemek istemedim.. Bence ne Aydın'a ne de Özgürcan'a yeteri kadar şans verilmez bu kafayla gidersek..
İyi bir transfer olacağını düşünüyorum.. Tabi doğru ise..
Onur
bu transfer doğru heralde bülent uygun dün ligtvde bu konuyla ilgili hiç birşey demedi değerini verene satacağız dedi heralde aldı gs satamsalar satmıyoz derdi hayırlı olsun diyelim ama bence gsde oynayacak kadar kapasiteye sahip değil teknik bir oyuncu değil ama fizik gücü çok iyi ama ümit karan ve nonda daha kaliteli futbolcular gsde
Bülent uygun acıkladı..Üstelik baskanlarıda acıkladı..
Yalan olsa ikiside yalanlar idi...Hiç cevap yok:)Bencede anlastık...Zaten sivaslılar bu transferi konusuyor ayrıca adamların yerel basını bile Yazdı..
Yararlı olurmu olmazmı bilemem onu oynayınca anlarız..Şimdiden elestirmek yaskımaz..Nonda içinde elestiren çok kişi vardı..
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=54893
buradan devam.